Gå til innhold

fredblic

Medlemmer
  • Innlegg

    614
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fredblic

  1. Hei! Har lenge vert interessert i terrengsykling. Har drevet litt med det selv, men da med en sykkel jeg fikk da jeg var 15(ca), som kostet ett par 1000-lapper ny. Jeg er nå gått lei av å sykle rundt på vraket, og har tenkt å gå til innkjøp av en litt mer robust doning. Tenker å bruke ca 5-7000 kr på sykkelen.

     

    Det jeg primært skal bruke sykkelen til er stikjøring og skogsveikjøring. Vil også tro det vil gå mye i nedoverbakker (i så stor fart som mulig!) så den må tåle en støyt selvfølgelig. Skal sikkert også bruke den til og fra skole/jobb, så det at jeg kan låse demperne vil være ett pluss.

     

    Har vert å sett litt rundt på nettet, og har spesielt merket meg ett par sykler som ser ålræit ut, men tørr ikke ta noen beslutninger før noen med ihvertfall LITT mer peiling en jeg har, har sett på dem. Er også åpen til andre forslag, vis du vet om sykler du vil anbefale. Kan gå en smule over budsjettet hvis det er nødvendig.

     

    Dette er syklene som virker som gode valg for meg:

     

    Tahoe 3.0

     

    Everest Climber

     

    Merida Birkebeiner Speed Disc

     

    Har jeg truffet spikern på hodet, eller er det total skivebom?

     

    På forhånd, takk!<3

  2. Routeren jeg bruker er en Inteno X5668. Tenkte på det samme, men ser ikke ut som det er mulig.

     

    Tenkte å kansje stille RTS-threshold ned, eller endre preamble type til "short", men tørr ikke begynne med slike instillinger med mindre jeg er sikker på at det ikke vil gjøre noen skade. jeg bor nemlig på hybel, og routeren står i eierens del av huset, en eier som er på 3 ukers ferie. Noen som kan fortelle meg om det er trygt eller ikke ?

     

    EDIT:

    kan signalstyrke ha noe å gjøre med det? med andre ord, kan dårlig signalstyrke gjøre att nettverkskortet mitt er mer ømfintlig når det gjelder forstyrrelser?

  3. harroo forum!

    jeg har nettop gått til innkjøp av det trådløse headsettet Sennheiser RS 170.

     

    Problemet er at det ser ut til å forstyrre det trådløse nettverket. Jeg har prøvd å skifte kanal på routeren, men det ser ut til å bare virke midlertidig. Tror det er fordi frekvensen til headsettet's sender hele tiden varierer.

     

    Noen som har en ide om hva jeg kan gjøre? Sånn som det er nå kan jeg ikke bruke det i det hele tatt mens jeg er på nettet, noe som er ganske irriterende for å si det mildt.

     

    mulige løsningsforslag settes stor pris på!

  4. hei folkens,

    nå har det seg slik at jeg har blitt bidig lei av å måtte drasse rundt på min gigantiske stasjonære pc hele tiden og har bestemt meg for å gå til innkjøp av en laptop.

     

    Laptopen jeg er ute etter skal ikke være den kraftigste gamerpc'en på markedet, men må kunne kjøre ett halvnytt spill i ny og ne. Prisen burde ikke overstige 7000.

     

    Egentlig så har jeg allerede funnet en laptop som jeg synes så veldig bra ut og har en kurrant pris: Acer Aspire 6930G CPT2 T6400

     

    Så lurer jeg bare på om det er noen som har erfaringer med denne pc'en. Tenker da mest på det praktiske sånn som hvordan tastaturet og pekeplaten er, hvor varm den blir de forskjellige stedene, batterilevetiden osv. (ytelsen o.l. trenger jeg ikke vite så mye om siden det står mye om slikt på nettet)

     

    Jeg er selvfølgelig også åpen for tips til andre bærbare i denne prisklassen. Noen av mine spessiele kriterier er at den burde ha 16:9, være 15-17", og ha numpad.

     

    PC'en skal mest brukes til hjemmebruk, så den trenger ikke være spessielt ultraportabel.

  5. Siden du har gått såppas grundig tilverks så har du egentlig løst mysteriet selv allerede :)

     

    Det eneste det egentlig kan være er en defekt PSU. Du har jo selv eliminert alle andre muligheter :) (det forutsetter at du har gjort alt rett da, men høres ut som om du vet hva du snakker om)

     

    Ville nok sendt den inn for å få en PSU ja.

  6. P5K-V Mainboard S-775 G33 ATX Audio VGA(256) AN 2xPCI-E 2x1394 SATA-II Retail DDR2 1 599.20

     

    BX80570E8200 CPU Core 2 Duo E8200 2.667GHz S-775 1333MHz 6MB "Wolfdale" Boxed 1 952.00

     

    GX22GB6400UDC 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra 4-4-4-12 Metallic-Orange Aluminium Retail 1 300.00

     

    395062 SteelKeys 6G Norwegian Gaming Keyboard PS/2 USB With Extra Keyset And Bag 1 336.00

     

     

    ok har kommet fram til dette nå. ser det bra ut? (ikke tenk på tastaturet)

  7. ok så er det tid for en liten oppdatering av PC-en min igjen. som dere ser i emnetittlen så gjør jeg dette ca årlig hvilket betyr det er ca ett år siden jeg gjorde dette sist. (Captain obvious, thats me.)

     

    Det igjen betyr da at jeg ikke har PEILING på hva som er bra for tiden og trenger deres hjelp.

     

    Som sagt har jeg ca 2200 kroner og rutte med. Det jeg trenger er ett nytt hovedkort, en ny cpu og ny ram. Jeg er ikke ute etter det siste med 6 kjerner og 10gb ram eller noe sånt, men ett system som kan kjøre de fleste halvgamle spill på maks. (wow, css, kansje aoc osv)

     

    Ja jeg vet at det jeg har nå allerede er helt greit, men det er da ca 2 år gammelt, og det begynner å merkes. (random bluescreens er digg!)

     

    så sett igang folkens å gi med ett par tips. Surprise me!

     

    PS: hvis det er umulig å finne noe som er nogenlunde greit til 2200 kroner så kan jeg under tvil strekke meg til ca 2800-3000 om nødvendig.

     

    PSPS: Nåhverende pc spesifikasjoner finnes i signatur. (PC1 obviously)

  8. Her vil jeg at alle dere med egen by på Link fjernet/ skal poste link til deres by, så kan vi hjelpe hverandre til å komme helt til tops! :D

     

    Jeg begynner: Link fjernet/

     

     

    Btw, for de som ikke forstår, så går det ut på at man lager en by og får så mange som mulig til å besøke den. de som har flest besøk ligger øverst på en liste.

     

    ganske lame ja, men når du har egen by vil du se det er ganske morsomt å se den utvikle seg ^^

  9. fant en link på nettet,(http://www.elprice.no/Product/ProductInfo.aspx?id=28034&cid=5546) til en pc som virker tilsynelatende billig i forhold til spesifikasjonene. bare lurte på om dette er et bra kjøp? og om evt skjermkortet holder til noe i det hele tatt?

    8954763[/snapback]

    skjermkortet er jo da integrert så det er ikke allverdens.. men det funker nok sikkert til foreksempel litt småspilling på wow og kansje en runde på css i ny og ne. men for eksempel oblivion vil du nok ikke ha sjangs på å kjøre.

     

    så er du hardcore gamer så er det nok ikke det beste valget.

  10. HD2900 XTX er ikke sluppet enda..men blir vel like raskt som nVidia 8800GTS 640

     

    HD2900 XT er ca. like raskt som nVidia 8800 GTS 320

     

     

    **HD2900 XT bruker MYE strøm til forskjell til nVidia 8800 GTS kortene.

    8869894[/snapback]

     

    Sånn som jeg har forstått det så er xt litt raskere enn GTS 640 mens xtx vil bli litt raskere enn gtx igjen.

×
×
  • Opprett ny...