Gå til innhold

_jorgen_

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _jorgen_

  1. Hei,

     

    Jeg er i den heldige posisjon at jeg har en 12" touchskjerm til overs som jeg er meget keen på å bruke som en universalfjernkontroll til stuen min.

     

    Alt av utstyr (utenom plasma og høyttalere) er plassert i en bod med tilknytning til stuen. Her inne ønsker jeg også å plassere en PC som kan fungere som HTPC/fjernkontroll. Dette er ideelt også med tanke på IR-signaler. Touchskjermen skal stå vegg-i-vegg så strekking av kabler blir ikke ett problem.

     

    Har surfet endel etter programmer som har ett GUI som kan passe til touch, men har ikke funnet noe som passer helt ennå. Skjermen kjører oppløsning på 800x600.

     

    Det hadde også vært ønskelig å koble plasmaskjermen min til som en sekundær skjerm og brukt den til å vise musikkvideoer, m.m..

     

    Er det noen som kjenner til programvare som kan være av interesse? Og en lett tilgjengelig IR sender?

     

    --

    Mvh

    Jørgen

  2. Jeg vil på det sterkeste fraråde deg å kjøpe ett produkt som ikke er i salg i Norge. Garanti og service er spesielt viktig på en bærbar PC, da jeg vil påstå at disse har en høyere feilrate enn stasjonære PC'er.

     

    Vil generelt anbefale Acer, men de har i det nåværende sortement ingen ultraportable PC'er. Ta en titt på Toshiba Portege M100 og Fujitsu Siemens Lifebook S-serien. Det som trekker litt ned for FS er at det er Effekt som handler service, og de er ikke alltid like kjapp i avtrekkeren.. M100 skal du kunne få til kr 15.000 eks mva.

  3. Heisann!

     

    Min far har gitt meg en ramme på 3-4.000 kr til å kjøpe inn brannmurer som er kapabel til å opprette en VPN-tunell mellom kontoret hans og hjemme. På kontoret kjører han bedriftsabbonement, mens han har privatabbonement hjemme.

     

    Har sett på denne på Komplett.no, men den er ikke på lager før langt ute i desember.. Hadde den i tilfelle vært funksjonell?

     

    Er det noen som har noen andre produkter å anbefale?

     

    Mvh

    Jørgen

  4. Hei!

     

    Har en kammerat som driver et bilverksted. Siden de er mindre rene på fingrene når de skriver på tastaturet, har de et tastaturforbruk som tilsvarer en stor norsk barneskole.

     

    Er det noen som vet hvor det går an å få tak i noen beskyttelsestrekk til tastatur? Har sett noe lignende på enkelte gatekjøkken, etc..

     

     

    Mvh

    Jørgen

  5. Har selv sjekket mine innpriser hos Norek opp mot et større konsern sine innpriser, og jeg har faktisk de samme. Vet ikke hvorfor de ikke differansierer på dette jeg?

     

    Er også rimelig oppgitt over både innpriser generelt samt fraktkostnadene. Det går faktisk an å forhandle seg frem til gratis frakt hos enkelte leverandører.

     

    [ Denne Melding var redigert av: _jorgen_ på 2002-11-06 21:03 ]

  6. Hei!

     

    Jeg kjører Windows XP Home med 1 administratorkonto og 3 brukerkontoer. Det jeg ønsker er å installere program sånn at enkelte brukere får aksess til det, og andre ikke.

     

    Tanken bak dette er at eldstemann får spille enkelte spill som yngstemann ennå er for ung til.

     

    En annen ting er at sletter jeg et ikon på desktoppen til den ene, så blir dette fjernet på alle desktoppene.

     

    -Jørgen

×
×
  • Opprett ny...