Gå til innhold

_Tetra_

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _Tetra_

  1. ang permban. går det direkte på påloggings ip en eller på registreringsip en. en konto fikk permban etter at en annen person prøvde å lage seg en konto på samme ip. slik at en ny konto måtte oprettes ved hjelp av opera mini på mobilen. (hvilke ip er et veldig godt spørsmål)

     

    jepp jeg liker niscket midt også, men det har ingenting med tetris å gjøre :p

  2. whey, har samme vifte som deg. cpuen ligger ca 10 grader over romtemp. (derfor den nå ligger på 30 grader :cry: ) og aldri over 45 grader på full load :w00t:

     

    BTW, lag deg en kanal slik at vifta drar luft rett inn fra rommet. senker tempen en del :thumbup:

     

    glemte å legge til at jeg har en socket 775 pentium 4 (prescott) 530 3ghz.

    disse lager jo ingen varme :p

  3. Hei.

    Jeg ser at du er litt usikker ang plassering av vifter i kabinettet ditt. og det finnes antagelig ingen fasitsvar på dette.

     

    for å hjelpe deg litt så er det noen greie retningslinjer jeg bruker:

    1. Prøv å få samme antall vifter som blåser inn til å blåse ut. Slik at det blir en gjevn luftstrøm over komponentene.

    2. la vifta blåse luft over Hovedkortet og andre komponenter som blir varme (skjermkort osv).

    I ditt tilfelle så er det greit å putte en vifte i sidedøren som blåser inn i kabinettet. Og en vifte bak som drar lufta ut.

     

    Angående hvor du skal plassere vifta i sidedøren. det spiller antagelig ingen rolle. Det ene hullet øverst har 4 skruehull som passer til en vifte, setter du vifta der vil det antagelig hjelpe mest på kjøling av prossessoren i maskina di.

    Hvis du fester vifta i det firkanta hullet vil du kjøle skjermkortet og diverse andre pci kort.

     

    Mitt forslag er å sette inn 2 vifter som blåser inn i sidedøren, en 92 mm(jeg trur det er det som passer) vifte øverst og en 120 mm vifte på bånn i det firkanta hullet (den kan være litt vanskelig å feste men du klarer sikkert å modifisere den fast)

     

    Bak kabinettet setter du en 120 mm vifte til å trekke lufta ut av kabinettet. jeg satser på at den vifta over også trekker lufta ut av psuen. (antagelig en 80 mm vifte)

    Med ett slikt oppsett vil du får en fin luftgjennomstrømning i kabinettet (2 vifter inn og 2 ut) slik at du får god kjøling.

     

    Hvis du skaffer deg en viftestyring kan du også bremse ned farta på viftene slik at de ikke bråker så mye.

     

    BTW, kjære Klikka_bZerk, prøve å være litt mer saklig kanskje. det er ikke sikkert dorull_tom92 (nice nick) har veldig mye peiling på data/luftstrømmer i pcn osv. Jeg er klar over at du kan bygge kabinetter og du har sikkert god peiling på å få fin luftgjennomstrømning i disse, derfor blir jeg overasket når du kommer med slike idiotiske kommentarer. uten å bry deg om å hjelpe.

  4. Jeg ville ha sendt et brev til telenor. Noe lignende det du har skrevet i posten. Det skader heller ikke å være krass i slike brev. Bare man passer på å være saklig. Flere folk jeg kjenner og (inkl meg) har fått god kompensasjon etter dårlig kundebehandling. ofte noen måneder med gratis adsl el. lignende. Etter noen mailer med selveste telenor fikk vi vite at de ikke er veldig fornøyd med sin egen supportlinje. og at de er klar over at det er flere som har fått dårlig service.

    vi fikk faktisk blomster fra telenor og div rabatter etter en rekke problemer.

×
×
  • Opprett ny...