Gå til innhold

OBERST

Medlemmer
  • Innlegg

    380
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OBERST

  1. Heisann alle diskusjonsbrukere. Lenge siden jeg har vært innom, men trenger deres hjelp til kjøp av ny bærbar pc siden jeg ble tjenestedyktig i forvaret.

     

    Kravene jeg har satt er:

    15" skjerm. Om det er LED eller vanlig) betyr ikke så mye. Men den skal ikke være større en 15,6".

    Jo lettere pc'n er jo bedre er det.

    Pluss om pc'n ikke blir varm / bråker.

    Pluss om pc'n har en bra batteritid.

    Den må kjøre spill som CS, WoW o.l. WoW er viktigst :p (helst med bra fps)

     

    Prisen har jeg satt mellom 5k og MAKS 6,5-7k. Dette virker som en gunstig pris til mine behov. Laptopen skal kun brukes som et tidsfordriv når ting står stille i militæret. Den skal også brukes til å kjøre programmer som Sony Vegas, se serier osv osv.

     

    Håper på raske svar ettersom jeg skal inn allerede i slutten av Juli. Takk.

  2. Tja, når du er Nvidia Fan så mister du jo 50% gode muligheter ved å låse deg der, men det kan jo alltids la seg å gi deg en anbefalning :

     

    For din bruk vil jeg anta at det vil være mest spennende med et Geforce 480 , har du lavt budsjett går du for 470 kortet.

     

    Det er kun disse kortene som vil gi deg det siste og som vil garantert vare i et par år inntil kjernen tar kvelden ;)

     

    Edit : Kortene er ikke i salgs enda, men venter du til beg. av april har du muligheter til å få tak i di.

     

    Kan gå over til ATI også, har ikke brukt det mye, derfor jeg liker nVIDIA. Men hva syntes du? Link til et par kort du anbefaler kunne vært kjekt. Å vente til beg. av April er ingen ulempe heller.

     

    EDIT: Har sett litt på XFX Radeon HD 5700 hvordan funker dette kortet?

  3. Hallo mine kjære forumtroll. Da var tiden inne for å skaffe seg et nytt skjermkort.

    PC'en min er kjøpt i Juli ifjor sommer og trenger en liten oppdatering. Har ikke bygd pc'n selv (bygde den jeg hadde før denne). Så regner med at det ikke blir noe problem å bytte skjermkort. Skjermkortet skal yte Counter Strike Source, MW2 o.l. Jeg er veldig fan av NVIDIA så vil helst ha det.

     

    Skjermkortet jeg bruker nå er nVIDIA GeForce GT120. Det står på utvidet info som linken under linker til. Hovedkort: Brikkesett type: Intel G33 Express og Databusshastighet 1333 MHz

     

    Linken til pc'n min.

    https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=440982

     

    Evt nytt hovedkort sammen med skjermkort kan vurderes.

     

    På forhånd takk.

     

    EDIT: Ser for meg at prisen er mellom 1000-1600kr, det finnes selvførgelig spesielle unntak.

  4. Det er jo typisk for en gammel CRT, de blir uskarpe. Særlig når man sammenligner med en LCD.

     

    Men jeg mener selvom skjermen er gammel, den gang den var "ny" da fantes det ingen uskarpheter. Altså, den var ikke uskarp på den gamle pcn jeg tok skjermen fra, mener jeg.

  5. Da ble det en 19". Skikkelig en skikkelig feit og gammel CRT. Har fått den opp og den fungerer. Jeg får den til 85hz. Men jeg syntes teksten og bildet er utrolig uklart, noen som vet hva dette kan være? Er ingen innstilliger på skjermen som har med dette å gjøre (har alt testet). Blir nærmest blind når jeg ser lenge (dvs, ser ut som jeg trenger briller når jeg ser på den). TIPS? Har GeForce GT120, vet ikke om det betyr mye.

  6. Ser for meg at denne kommer til å bli tatt i bruk til mer musikk og film enn spill, noe spilling blir det garantert. Hørte et sted at det var endel filmer som kunne bli lastet ned gratis, og at man også kan legge in mp4 og avi filer. Er enda ikke sikker, men har svinlyst på den nye Go'en, den er slank og sexy. Pris er egentlig ikke noe sak

  7. Har kommet til en beslutning, og jeg trenger en PSP som kan gjøre hverdagen min til en mye bedre dag ettersom jeg kjører buss endel. Derfor trenger jeg litt tips om hvilken maskin jeg burde kjøpe?

     

    Den nye PSP go ser vanvittig fin ut, veldig solid ut. Men tviler litt på den nye metoden med UMD, (man må laste ned spill/filmer fra nettet? Hvordan funker dette)?

    PSP go skjermen er også litt mindre enn den andre, men det gjør meg ingenting egentlig.

     

    Så leste jeg litt om batteriet. Hvordan funker batteriet? Man kan ikke bytte batteri selv? (Må man da sende inn sin PSP slik at 'Sony' kan bytte for deg eller hvordan funker dette)?

     

    Jeg liker go'ns sitt design mye bedre enn v1. Ser mye mer robust ut, liker også slideren.

    Men trenger fortsatt litt tips fra dere som har/hadde PSP go. Eneste jeg er skeptisk på er det med batteriet og det med hvordan man får spill inn på maskinen.

  8. Hei! Er en gutt på 17 år som trener veldig mye (styrketrening). Er veldig engasjert i treningen og tar det på alvor. Har nå trent i over 1 år med gode resultater. Er 172 høy og veier omtrent 57kg.

    Er veldig fornøyd med resultatet slik jeg er nå. Men har et problem. Finnes det noen måte å gå opp i vekt på? Spiser regelmessig mye uten resultater. Og har en veldig dårlig missnøye med hendene/leddene mine, de er veldig tynne. Finnes det noe som kan bygge opp skjellettet? Fordi det er der problemet ligger trur jeg.

     

    Takk for svar :)!

  9. Spiller også resto druid i BT/MH guild. Ligger på rundt 2050 +healing atm.

    Vil si at shamans er best til pvp pga purge, purge er en veldig viktig ting i arena atm.

     

    Til dem som sier ikke resto druid er viktig PvE kan reise og ryke. Vi resto druids blir ofte satt på MT healing på bosser, ved å bare holde x3 lifebloom og rev på MT er nok til å kunne vinne healing done det. Vil si at jeg har selv reddet MT flere ganger.

     

    Men after all, shaman er vel best på trask kan jeg tenke meg. eks, i et fullt MH raid ligger jeg rundt 3 på healing done. Alltid en priest / shaman over.

  10. Hei kjære befolkning.

     

    Har altså finne ut av at jeg har lyst å lage en twink, 49 shaman (enhance) intraff sterkt, etter timevis med blodslit etter leting. Har prøvd å laget en post om hvilke gear, enchants osv jeg trenger, men fikk ikke respons fra 'shaman tråden'. Så lurte på om folk ville vært mer interessert i å skrive her. Hvilke gear deler burde jeg ha? Enchants osv?

     

    Takk for svar!

     

    mvh

    Tauren female elsker<3

×
×
  • Opprett ny...