Gå til innhold

Thorvis

Medlemmer
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thorvis

  1. Ikke gjør tråden om til teite "jeg er større og kan banke deg" greier. Et slikt utsagn er grunnløst og provoserende, vi vet begge at vi aldri kommer til å sloss uansett.Utrykk deg med skikkelig ord istedenfor å dra en "one-liner" i Terminator stil.

     

    Greit, prøver igjen.

     

    Kan jeg banke opp deg hvis jeg synes du ser teit ut? Hva som er stilig og god klestil er jo en personlig mening. Jeg synes du burde prøve å respektere hva andre liker isteden for å si at du hater dem. Jeg ser ofte folk jeg synes ser teite ut, men får ikke tanker om at jeg har lyst til å banke de opp.

  2. Beowulf

     

    Stilig animasjonsfilm. Viste ikke så mye om hvilke skuespillere som var i denne filmen så det var morsomt å kjenne igjen John Malkovich, Anthony Hopkins og han feite karen fra Braveheart og 28 dager senere under vikingskjegget deres. Morsomste rollen var Crispin Glover som spiller en rolle som bare består av skriking og gammel engelsk, ikke ulikt sånn han er privat har jeg fått intrykk av :!: .

     

    Imponerende hvor godt skuespill kommer gjennom selvom det er animert, alikevel var det noen av karakterene beveget litt treigt eller rart synes jeg. Minner litt om kutt sekvenser man ofte ser i spill, bare mye bedre. Jeg hadde hørt historien var episk og stor, og det var den, men med få karakterer som man måtte forholde seg til (som gjør det lett å følge med). Underholdene fra start til slutt og en stor stjerne i margen pga man får se Angelina Jolie "naken" :thumbup: .

     

    8/10

×
×
  • Opprett ny...