Gå til innhold

DeepW

Medlemmer
  • Innlegg

    532
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeepW

  1. Audio Technica M50x er ikke feilfri, den går for å være en øregnager med litt spiss diskant (og til tider laudness bass)

    Rett ut av boksen kan de presse litt på øret. Dette er derimot veldig enkelt å fikse, bare putt en remse med skumgummi på innsiden av hver klokke under putene.

     

    Selv kan jeg sitte med ath m50 på i 12 timer uten å plages, hverken når det gjelder komfort eller lydbildet.

     

    Audio Technica M50x

     

    EDIT: Er det virkelig verdt å gå for m50x istedenfor vanlige m50? Sjekket prisen nå;

    1400 kr for m50x

    850 kr for m50

     

    Hvis eneste forskjellen er at m50x har avtagbar kabel (og at det følger med 3 forskjellige i esken) så vil jeg si at det er definitivt ikke verdt å gå for m50x istedenfor m50 (straight/coiled cable).

  2. Lurer på om det er samme produkt som ble helt slaktet av Lyd og Bilde. At det eneste man kunne gjøre for å høre på musikk var at man måtte lagre alle platene på harddisken. Man kunne ikke strømme eller noe sånn heller.

    Stemmer nok det, kopiere over til harddisken i anlegget eller bruke gode gamle line in: www.lydogbilde.no/test/sony-hap-s1-og-ss-ha1

  3. Bruker selv WP 8.1 "preview for developers", og med de nye (les: ny for wp, gammelt nytt ellers) funksjonene man får der er windows phone ikke lenger fullstendig drit. WP 8.0 har så mange små og store mangler. I tillegg er jo også app utvalget (etter hva jeg vil ha) ikke godt nok. Når 8.1 kommer for fullt begynner det vel selve operativsystemet å bli nokså bra men det tok MS ekstremt lang tid. For lang tid.

  4. Vel med de holdningene de viste da HBO nordic ble annonsert så er det bra hvis de får en treg start, ikke for dårlig til at de legger ned hele greien men nok til at det plager dem et par minutter :p Har selv betalt for et par måneder, men nå er det ikke så mye mer å se for min del i alle fall.

    Når det gjelder selve nettsiden er den temmelig dårlig. Dårlig grensesnitt, viser ikke hvilke episoder du har sett, slutter spille av video på tilfeldige tidspunkt etc. Gidder ikke å gi de noe mer penger før hele neste sesong av game of thrones er ferdig.

  5. Det er mange irritasjonmomenter i Opera 12, mye grunnleggende slik som hvordan faner oppfører seg, drag-and-dropp av bokmerker etc, håper slike detaljer er fikset.

     

    EDIT: Fikk litt sjokk hvor "lobotomert" Opera 15 er ja, her må de være kjapp med å legge inn tilsvarende funksjonalitet fra tidligere versjoner!

    • Liker 3
  6. De tar med seg alt.

     

    Ja regner med at det blir slik, selv om det er helt vanvittig tåpelig og ikke minst unødvendig.

     

    Selv har jeg fått meg vpn, ikke for å kunne laste ned ulovlig, men for å få tilgang til streaming som er f.eks. US only. Det er bisarr at de samme selskapene som sperrer deg fra lovlige alternativer vil flå deg dersom du våger å få tak i materialet på "andre måter". Gi folk sjansen til å betale istedenfor å saksøke i hytt og pine.

     

    Lovendringer slik som blant annet åndsverksloven burde blitt avgjort med folkeavstemning...

  7. Har fått Beta nøkkel fra EA games, men får ikke startet spillet. Serveren er utilgjengelig :(

     

    Betaen er over dessverre.

     

    Testet det bare såvidt selv og ble ikke akkurat mektig imponert. Føltes som det var fokus på små tettstrøk framfor massive byer som i tidligere spill. Anbefaler også å ikke spille tutorial hvis man har lite tålmodighet, var skikkelig tvangstrøye-opplevelse :p

×
×
  • Opprett ny...