Gå til innhold

pwnde

Medlemmer
  • Innlegg

    270
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pwnde

  1. Radiokanalene på alle GTA spillene er faktisk geniale! Har alle sangene sidenb 3'ern...Herlig å kjøre bil med kul 80-90 talls rock susende på radioen :grin:

    Ettersom dette er en diskusjon om spillmusikk er det kanskje litt feil av meg å nevne radiokanalen VCPR fra Vice City. Men helt ærlig så må jeg si at det er det beste soundtracket til et spill noensinne. :D

     

    VCPR er et talk show, "Pressing Issues", vertet av Maurice Chavez.

     

    Gjester består av en depressiv kone som går på lykkepiller, en pastor som bygger en rakett formet som en statue av seg selv, en naken mann, en gother og en fyr som vil bygge en elv.

  2. Jeg slår ett slag for gamle Need for speed klassikere :D
    Command and Conquer - Mechanical Man
    Selvfølgelig

    (Hell March fra Red Alert)

    :love:

    Definitivt godmusikk.

    Needs more love:

     

     

    Se filmen hos Youtube

    Legg også merke til hvor jævla mye tøffere NFS var på den tiden. Her handler det om fete bilder som kjører raskt, ikke en fiat med stor spoiler.

    Se filmen hos Youtube

    Ellers er denne godbiten fra NFS: High Stakes/Road Challenge til å få frysninger av.

    Se filmen hos Youtube

    Også bra

     

     

     

    Og litt fra et annet spill, for å være litt original.

    Introen fra Motocross Madness 2, et spill som var helt vilt når det kom ut, men som desverre ikke føles like tøft den dag i dag. Men introen er fortsatt bra, og har musikk fra Incubus (som også var tøffe en gang i tiden, men desverre ikke nå lenger), nemlig deres mesterverk New Skin.

     

     

     

    Edit:

    Litt mer fra NFS :)

  3. I følge netmeter så har jeg vært over 10GB dagen i download og jeg har ogs vært over 20GB på to døgn. Hvorfor har jeg ikke blitt stengt ute fra nette på hybelen min. Ikke det att jeg vill bli stengt ute, men jeg trudde man ble det om man overgikk den grensa. De gangenne det har skjedd har det selvsakt vært med en feiltagelse, og jeg har stoppa all kraftig nettbruk for resten av dagen og vært livredd for og bli stengt ute, men det har ikke skjedd. Det var 20GB download (eller uppload, 40GB totalt d+u) per 48 time som var grensa?

    Snodig.

    Ene hybelkameraten min hadde lastet opp 23GB eller noe sånt, og ble utestengt kort tid etterpå.

    20 gb på 40 timer i upload. Kun upload. Rimelig sikker på at det stemmer, ellers burde jeg ikke hatt nett nå :p

  4. Dette har sikkert ingenting med at Steve Jobs er sjef i Apple og tidligere eide store deler av Pixar, og nå for tiden sitter i styret i Disney. Dette er vel AFAIK ikke den første pixarfilmen med applereferanser heller.

     

    Eve er forresten designet av samme mann som designet iPoden, sådetså :p

     

    Edit:

    Jeg har i denne posten ikke lagt fram min mening om slik produktplasering er bra eller ikke, jeg bare skriver litt fakta.

  5. Det finnes selvfølgelig "triks" i tillegg da. Noen av oss sitter med to nettverksporter på maskinen, ettersom de kun filtrerer på MAC-adresser kan man derfor bytte port dersom den ene blir sperret ute. Det finnes selvfølgelig flere triks, noen ubekreftet, skal ikke ta flere her. De er uansett mer styrete enn å begrense antall youtube-videoer man ser på et døgn til maks tre tusen per døgn.

    Det blokkeres på port-nivå på alt som ikke er hvitelista. Gløs, dragvoll osv er hvitelista, studbyer er ikke.

    Så, bor du på studentby og laster opp for mye, så blir MACen din svartelista, samt at porten som går til hybelen din blir blokkert. Går du og kobler deg inn i porten på naboens hybel _uten_ å skifte MAC først blir den også blokkert.

     

    Grunnen til at porter på campus ikke blir blokkert er fordi at man da enkelt kunne lamme en hel datasal ved hjelp av litt torrent og manglede MAC-skifting :p

  6. Bodde på E, ikke så langt fra Camp Hasselhoff :p

     

    Det var så fet festival, kunne ikke blitt større forskjell fra i fjor for min del :D

    Fikk kanskje med meg litt lite konserter, men fikk hoppet som en tulling rundt i regnet under Jay Reatard, selv om jeg kanskje egenlig ikke likte musikken :p

×
×
  • Opprett ny...