Gå til innhold

Olesjef

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Olesjef

  1. Jeg har kjørt trådløst D-link router og D-link trådløse kort her hjemme en stund og er dritlei ustabile koblinger. Nå er routeren byttet ut med en trådløs router som jeg fikk fra NextGentel og nå skal jeg kaste ut D-link kortet på min stasjonære pc.

     

    Tenkte jeg skulle gå for en usb-løsning, kun av praktiske årsaker. Så slipper jeg å dra frem boksen og begynne å skru. Vel og merke hvis disse er av samme kvalitet som PCI-kortene.

     

    Så jeg trenger en anbefaling, hvilket merke bør jeg kjøpe? Føler meg ferdig med D-link så jeg håper noen anbefaler meg noe annet. Har 2 pc'er i nettverket som jeg overfører store datamengder imellom og trenger derfor noe som er stabilt. Hastigheten må være på minst 54 mps.

  2. Whitebox CL66

    3xUSB 1x Firewire 1x SVGA

    1 Infrared

    256MB 533MHz DDR2

    40GB(5400RPM) Ultra DMA Harddisk

    15.4" Wide ScreenCentrino ALVISO teknologi

    Intel® 915PM Express Chipset FSB 533Mhz

    Innebygget SD/MMC/Memory Stick Cardreader

    Gigabit 10/100/1000 Mbit nettverk

    Realtek® Soundcard with subwoofer*

    WSXGA 1680*1050 Crystal Display

    PCI Express Video x600

    1.86GHz Sonomo CPU

    1024MB DDR RAM

  3. Når jeg høyreklikker på intels program for adm av nettverk nederst i høyre hjørne, så kommer blant annet valgene "slå trådløs på" og "trådløs av". Trådløs av står som default og når jeg prøver å sette "slå trådløs på" til default. så kommer medlingen "Intel® PRO/Wireless Network Connection er fortsatt deaktivert. Bruk maskinvarebryteren for å aktivere den".

     

    Det fulgte ingen manual med denne maskinen.

  4. Har kjøpt meg ny lappis fra whitebox og har installert alt av drivere osv, men har problemer med å koble meg til det trådløse nettverket hjemme. Har lastet ned de nyeste driverne og installert de.

     

    Det som skjer er at det ikke fremkommer noen tilgjengelige nettverk i listen. Når jeg så kjører nettverksadm-programmet som kom med driveren jeg lastet ned så står det "Kontroller at bryteren for trådløs tilkobling er slått på på datamaskinen. "

     

    Jeg har prøvd alt som er av aktiver/stopp/reaktiver og gud vet hva uten å komme noen vei.

     

    Så jeg søker opp "nettverksbryter" på google og finner der en side hvor følgende setning finnes : "Hvis den bærbare datamaskinen har en valgfri, ekstern maskinvarebryter installert, kan den brukes til å slå radioen av eller på. Kontakt produsenten av den bærbare datamaskinen hvis du vil ha mer informasjon om denne bryteren. Hvis du har Intel® PROSet installert, vises gjeldende status for radioen på siden Generelt. "

     

    Jeg begynner å bli skrullete her. Det er vel ingen manuel knapp på selve kortet som må skrus på her!!??

     

    Nettverkskortet er av type Intel® Pro/Wireless 2915ABG 54Mbit i følge spesifikasjonene. Denne modellen er såvidt jeg fprstår identisk med Intel Wireless PRO 2200BG.

     

    Etter søk på google så er jeg tydeligvis ikke den første med problemer med dette nettverkskortet.

     

    Noen råd??

×
×
  • Opprett ny...