Gå til innhold

Boobl

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Boobl

  1. Klarer ikke helt å tyde hva du skriver, men hvis du mener det jeg tror du mener, så er det ikke bare samsung som setter et kvartal som pekepinn på når telefonen kommer ut. Alle produsentene gjør det.

    6045968[/snapback]

    ;)

     

    Og ikke nok med det,forhandlerene her hjemme er for treige til å få de ini hyllene,eller er det en sammenheng med at lille Norge liger på jumboplass når det gjelder utbygging av nettet,og det er helt sikkert mange her som har søkt på merke/modell på internett oo funnet mye som ikke en gang blir å få tak i her Hjemme,men i steden har hyllene fulle av mobiler med identiske funksjoner som salget ikke en gang rører på seg en ,vel når sant skal sies er det mange som satser bare på ringe/sms,men tenk på oss som vil videre i fremtiden :yes:

  2. Har planer om å sette på "nye" dekk på gamle felger, skal gå fra: 155/80 R13 til 175/70 R13. Dette går fint i forhold til rullediameter ifølge dekkkalkultorene som ligger på nett.

    Men fant aldri ut om felgen passer i bredden?

    På felgen står det 4(1/2) - JX13

    Går dette bra?

    5953274[/snapback]

     

     

     

    Hei,er vel i smaleste laget,men går vel men hellst skulle du ha gått op til 5",vet av erfaring at 185/70-13 på minimum på 5,5 " felg og det går greit med 6" med den diminsjon

  3. Hei

    Var borti en en skikkelig kalkulator på nett som regna ut flere dimensjoner og profiler til dekk.

    Mener den var amerikansk/engelsk med metrisk og tomme enheter.

    Sikkert 4 år siden jeg så noe til denne, har prøvd å søke men finner bare noen jalla kalkulatorer.

     

    Er det noen som har et tips om denne eller noe lignende?

    5961787[/snapback]

     

     

     

    He,hvor komplisert kan en gjøre det,har du aldrig hørt om stroboka,regelen for dekk er jo 5% opp og ned fra orginal,da er det bare å velge fra øverste hylle :thumbup:

  4. Har noen spørsmål til dere som har fått beskjed fra Chess:

    Når fikk dere beskjed?

    Når blir det nye kortet aktivert (gamle deaktivert)? Og hvor lang tid etter dere fikk beskjed?

     

    Jeg har ikke hørt noe fra Chess enda angående mitt SIM-kort, men fått bekreftet at jeg må bytte.

    5504242[/snapback]

     

    Fikk SMS torsdag 19. januar, brev med SIM-kort noen dager seinere og nytt abonnement aktivert en uke etter, torsdag 26. januar. Stod ingen beskjed i SMS-en om hvorfor eller noe forklaring overhodet. Heia Chess! Mest elendige fremgangsmåten jeg har sett noen gang...

    5505522[/snapback]

     

     

    :no: Fikk beskjed samme dag som det ble avbrutt kontakt og til og medc uten gi meg en sjanse til å si i fra om jeg ønsket å fortsatt medlemskap,så jeg sendte hele pakka med simkort og infopapira i retur,samt en mail om at dette "selskapet"som overtar har jeg nok av dårlige erfringer i fra før,og viste da til "Bombemailan" de haddefått tidlige,så nå bil å gå over til Hello :w00t:

  5. I all sin stillhet har nå chess satt igang med å sende ut nye sim-kort. Alle skal over til Netcom!

    Ante meg at chess kom til finne på noe dritt etter at de ble solgt. Så da kan glisegutten vollvik bare ta med seg pengene sine(mine), og dra dit peppern gror. Jeg må telenor-nett.

     

    Står ikke en døyt om at man må bytte nett i brevet fra chess, men i liten skrift under pin/puk-koder sammen med sim-kortet står det: Operatør-nett: Netcom

     

    Så alle med gamle telenor-sponsa mobiler, gled dere. Nå må dere låse opp operatørsperra, for å være chess-kunde :mad:

    5503463[/snapback]

     

     

     

    Ja det stemmer det ja,har jeg hatt e-mailadressen di skulle du fått sett hva post og teletilsynet svarte om de hånteringen om den saken,fikk nytt simkort jeg og men sende det ubrukt tilbake til Chess og har ordnet meg avtale med Hello,de har Telenordekning og ikke så ille prisa heller,nei vill ikke ha et "selskap" som heltiden kræsjer :no:

  6. Hvor mye koster det å benytte videotelefoni med chess kontant?? Herregud, det eneste chess kundeservice kunne hjelpe meg, var å si at det kostet 14 kroner for 1 MB... Det sa meg jo ingenting!! :no:  Hva er minuttprisen for videotelefoni??

     

    Kan noen hjelpe meg?

    5520008[/snapback]

     

     

     

    Da må du nok ta kontakt med N com,deter de som har ovrtatt de tjenester

  7. noen som har erfaring med Hello,

    positive eller negative ?

     

    De tilbyr ifølge Computerworld :

     

    "Hello tilbyr nå hjelp til de som ikke ønsker å bytte nett: Innhold i pakken: Flytt over til Hello og behold samme vilkår som hos Chess (eller billigere), og behold Telenor-dekningen (Hello har valgfritt nett/dekning)."

     

    Har hatt Chess i flere år og er fornøyd,

    men jeg har hatt Netcom tidligere og er ikke

    fornøyd med Netcom-dekning så vil vurdere å bytte.

     

    Hadde vært flott med noen erfaringer tho.

    6019737[/snapback]

     

     

     

    Hei,den eneste positive erfaringa jeg til nå har at de var raske til å svare på mail,på en fårespøresl,om praksisen på nyetablering,går da i fra Chess i og med at Telenor ikke lenger har anledning til å leve tjenester,så da ovetar N com,som har KRESJ for ofte,men kan komme tilbake til deg når jeg har fått prøvd de en tid.

  8. Er mildt sakt litt opgitt over samsungs markedsføring av nyheter,de driver med en slaks usikkerhets politikk av nyheter,de bruker et tidsperspektiv som kvartal for en fåreløbig landsering og noen er testet ,men høyst usikkert når de kommer ut,skjønner ikke at dette i det heletatt går an i 2006 :hmm:

  9. Finnes det sider med gratis (uten krav om registrering) ringetoner til Samsung? Har en Samsung E730 som jeg skulle hatt en slik "ring ring"/"old phone" tone til. Har en Nokia 6111 med en lignende tone som heter "Nostalgia", går det an å bruke denne på Samsungen?

    5987389[/snapback]

     

     

    Har du prøvd zedge.nett der kan du laste ned til din egen pc og overføre det til din mobilb via Bluetooth,alvais for free

×
×
  • Opprett ny...