Gå til innhold

Robert.

Medlemmer
  • Innlegg

    446
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Robert.

  1. Hei.

     

    Lurer på om noen vet om et sted jeg kan kjøpe/få tak i en vannmugge på en eller to liter, altså.. nesten som en vanndunk i plastikk eller annent materiale, men som tar noen få liter og ikke 10-20. Trener hyppig og syntes at å gå å fylle halvliter flaska mi hele tiden er kjedelig.

     

    Noe ala dette, men i mindre størrelse.

     

    88-420_l.jpg

  2. Hei, har tenkt å fullføre VG3 Generell Studiekompetanse neste år så videre søke meg på Politihøgskolen, det jeg lurer på er om "Konkuransepoeng" det står at 50 Konkuransepoeng er bra og ha. Må jeg gange alle karakterene jeg har fått igjennom VGS eller vil karakterene jeg får neste år være de jeg regner sammen?

     

    EDIT: Leste igjennom noen poster og har et nytt spørsmål.

     

    Jeg har gått VG1 Helse & Sosial, VG2 Ambulansefag, og skal gå VG3 Generell Studiekompetanse neste år, vil jeg ennå ha muligheten til å gå politihøgskolen hvis jeg fullfører VG3? Jeg har jo ikke hatt noe historie, avansert matte og andre påbygningsfag i de tidligere årene på VGS.

     

    EDIT2:

     

    Som sagt skal jeg gå VG3 neste skolegår som starter i August 2012 og når jeg er fedig med VG3 vil jeg alerede være fylt 21 år det jeg lurer på om vil jeg da ennå motta 4 poeng da etter fullført VG3?

  3. Virker som det er fullstendig håpløst å få tak i denne telefonen..

     

    Noen som har forslag til en god "erstatning"? Orker ikke vente til midten av August med å få kjøpt ny tlf.

     

    Har sett på Samsung Galaxy S, men er usikker på om den er verdt prisen.. Er den verdt pengene?

     

    HTC Wildfire

    Mini versjonen av HTC Desire :) litt mindre skjerm og sånn.

     

    http://www.htc.com/no/product/wildfire/overview.html

  4. Jeg kan ikke si at det er så mye, det avhenger jo litt om hvordan hardware du har også, vifter, kjøleanlegg og lignende, jeg ligger rundt på 62' 65' når jeg spiller. Hvis PC'en din slår seg av når du spiller kan det være at PC'en er for varm.

  5. Dette er jo en bedrift/selskap som tilbyr mat, de tjener penger på at vi kjøper akkurat den maten, og de som lager maten tjener jo penger.

     

    Hvis for eksempel McDonalds tilbyr akkurat det produktet og jeg har lyst på det, hvorfor skal jeg ta noe annent? Hvis det er så mye problemer med akkurat det produktet ville jo det vært fjernet?

     

    Og hvis en er for eksempel allergisk mot løk og bestiller uten, hvorfor er dette et problem? De betaler jo full pris uansett.

    • Liker 1
  6. Hei :)

     

    Skal ta meg en tur i sverige og har tenkt og bruke Postbanken VISA kortet mitt. Jeg har lest litt rundt om steder at man kan enten betale med svenskekroner eller igjennom BankAxept eller noe lignende. Da har jeg jo tenkt og betale igjennom svenske kroner og ikke BankAxept siden jeg tror at BankAxept endrer kursen.

     

    http://forbrukerportalen.no/Artikler/2009/betal_med_visa_eller_mastercard_i_sverige

     

    • Be om å bli belastet på Visa, ikke BankAxept.

     

    Hvordan kan jeg være sikker på at jeg ikke blir belastet med BankAxept?

    og kan man spørre om dette i en butikk?

     

     

     

     

    Takk for svar

    Robert.

×
×
  • Opprett ny...