Gå til innhold

Lakima

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lakima

  1. Gir silikon dekselet også bedere beskyttelse får kameraet? Siden synes linsa sitter ganske utsatt til for riper :s Men synes det virker som en bra telefon :)

     

    Men er det noen som vet hvordan jeg får den til og ikke koble opp til kjente wlan automatisk, tenker og vertfall godkjenne det først så ikke batteriet blir tomt med en gang når jeg er hjemme , selv om det virker som det er bra batteri kapasitet:)

  2. Hei vi er 4 stk som har lyst til og dra til Mexico på høsten og lurer på hvor det lønner seg og dra for og oppleve litt og vi trenger ikke og bo bra, og heller ikke på samme sted hele tia. Vi skal være borte 14 dager og lurte på om det er noen andre som har noen erfaring med Mexico. Om de kunne skrive hvor de var o.l.:)

     

    Mvh Jostein Holm

  3. Hei jeg er 18 år og skal til Sverige. Hvis jeg får kjøpt sprit på båten og tar med den til grensen og blir stoppet i tollen. Hva skjer da? Siden jeg vet man må være 20 år for og ta med dette inn så da lurer jeg om jeg får no mer en bot og mister drikke varene. Eller får jeg det på rulle bladet siden jeg ikke er 20?

     

    Plis svar..

  4. Hei jeg satt i sta og prøvde og finne Aux ingangen på min Alpine CDA-9847R, Jeg fant det i menyen og aktiverte det. Men fant ikke inngangen jeg skulle koble mp3 spilleren inn. Noen som har ca lik spiller og vet om man trenger no ekstra ledning for og få koblet til jack?

     

    Jeg skal også kjøpe meg forsterker til og drive front og bakhøytalerne i bilen,

    samt 2x 12" pioner. Noen som har noe forslag til hva jeg burde kjøpe. Har ca 3000 - 5000 kr. Har utganger til 5 kanals forsterker på cd spilleren.

     

    Mvh Jostein Holm

  5. Ett tips til dere som har lite batteri tid på telefonen er og ikke putte telefonen i laderen når dere legger dere men heller når dere våkner. siden når telefonen er fulladet så stopper den og lade, og bruker heller batteriet selv om den står i laderen. Så hvis du legger deg kl 11 og den blir satt i laderen da, så er den kanskje ferdig ladet kl 12 og bruker da batteriet fra kl 12.

  6. Nå har jeg oppgradert til N80IE :D Ser flott ut dette ;)

    7403258[/snapback]

     

    Greit at dere opplyser om at dere har gjort, og at det har gått fint, men kan dere opplyse om hva dere gjorde også? ;)

     

    Phoenix eller NSU f.eks?

    7403799[/snapback]

     

    Phoenix her. Last ned EMEA filene 15.00 og 15.01 update, installer disse, kjør Phoenix, velg SCANDINAVIA N80 Internet Edition og start flashing. Det er i grove trekk hele greia :)

    7405670[/snapback]

     

    Hadde du giddi og lastet opp phoenix filene på rapidshare eller no, siden de linkene på siden lengere oppe fungerer ikke. Hadde vert supert hvis du hadde gjort det :yes:

  7. Dette er en FW fra Nokia, ingen tvil om det.. Problemet er at det er ikke en FW for oss i Europa. Det er ingen problem å flashe denne til telefonen, bare å bruke Phoenix.. men det er en stor risiko, mange har fått døde telefoner. Jeg har gjort det selv da den siste FW til N80 kom ut, det var ikke noe stort problem, bruksanvisning ligger på nett..

    7380001[/snapback]

    Da kommer det vel en offisiell update for oss i Norge også snart. N80 -> N80ie ikke dumt det nei.

    7380254[/snapback]

     

    Det beste hadde vært om Nokia lagde en FW update slik at N80 ble en N80 IE uten at vi måtte tukle med telefonen..

    7381623[/snapback]

     

    Tviler vel litt på at dette kommer. Siden da vil de jo ikke selge noen N80 IE, da vil jo alle kjøpe N 80 siden den er billigere og bare oppgradere den til IE. Så de som vil oppgradere må nok gjøre det uten Nokia sin støtte. Men det er bare hva jeg tror da.

×
×
  • Opprett ny...