Gå til innhold

joykiller

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joykiller

  1. Jeg har erfaring med tilpassing av slike tannformer. Du må først varme vannet til rundt 80grader for så å ha tannskinnen i vannet i ca 30sekunder til ett minutt. Du ser når tannskinnen blir myk og fleksibel. Det er viktig å passe på at tannskinnen ikke limer seg sammen i deg selv. Når tannskinnen har blitt myk så plasserer du den rundt tennene og presser den inn mot tennene med fingrene, eller du forsøker å lage et vakum ved å suge bort luften fra tannskinnen. Prøv å suge inn luft med en smal åpning i leppene, så vil det skapes et trykk rundt tennene og tannskinnen presses mot tennene. Om du misslykkes første gang så kan du forsøke å varme skinnen igjen, men gkør dette raskt. Jeg har ellers god erfaring med tannbleking fra nyttsmil. Regner med tannskinnene deres er av samme type.

     

    Som du nevner så er altså alternativet å få produsert spesialtilpassede tannskinner hos tannlegen. Disse blir veldig bram, men det krever ett eller flere besøk hos tannlegen og prisen er ganske stiv..

  2. Jeg trenger litt hjelp av noen smarte hjerner. Skal implemetrere en handlevogn løsning i en skoleoppgave, og skal lage en teller som kan legge inn flere varer i en handlevogn.

     

    koden er som følger:

    //legge inn ordrelinje for den første varen i handlekurv

    ordrenr = rekordset1.Fields("Ordrenr").Value;

    varenr=Request.Form("varenr1");

    antall=Request.Form("antall1");

    insettol="INSERT INTO tblOrdrelinje (Ordrenr,Varenr,BestAnt)";

    insettol=insettol + " VALUES";

    insettol=insettol + "("+ ordrenr+","+varenr+","+ antall+")";

    konn.Execute(insettol);

     

    Det jeg ikke får til er teller funksjonen, slik at evt. andre og tredje ordrelinje kan settes inn i databasen.

     

    Setter pris på all hjelp.

×
×
  • Opprett ny...