Gå til innhold

Dofty

Medlemmer
  • Innlegg

    2 136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dofty

  1. Det som er med S4 Active er at sertifiserte serviceverksteder ikke har mulighet til å åpne S4 Active uten å bryte IP67-klassifiseringen. Så disse telefonene blir byttet ut med bytteenheter fra Samsung. Sånn sett er prisen veldig rabattert fra Samsung sin side.

  2. Som en bilentusiast vil jeg si at kjøringen på GTA V er veldig arkadepreget og er ikke representativ av virkeligheten. Den minner meg veldig om Saints Row-serien. GTA IV hadde en delvis realistisk kjørefysikk, delvis fordi at alle bilene hadde for bløte fjæringer, men bilene hadde en veldig realistisk vektoverføring i svinger og oppførte seg generelt akkurat som de ville ha gjort på ekte.

     

    Men det er ikke alle gamere som er interessert i biler, og har derfor kanskje ikke forståelse for fysikken bak realistisk kjøring. Derfor var det veldig mange som hetsa Rockstar for "den elendige kjøringen". Det gikk ikke an for dem å ha full gass gjennom en sving som de var vant med fra tidligere GTA. Så Rockstar fordummet kjørefysikken helt ned til det grunnleggende (gass, brems og sving) og veldig mange er fornøyd med det.

     

    Jeg syns kjøringen er direkte kjedelig og utfordrer meg på ingen måte som fysikken i GTA IV gjorde. Dette synes jeg selvfølgelig er synd, men ingen kommer til å høre på meg. Jeg er i mindretall og av alle de som har kjøpt spillet er det nok noen få prosenter som er av samme oppfatning.

    Nå venter jeg egentlig på en PC versjon hvor noen kloke hoder sikkert får modifisert spillet slik at jeg får realistisk kjørefysikk. Det er bare å håpe! :D

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...