Gå til innhold

MelonMob

Medlemmer
  • Innlegg

    184
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MelonMob

  1. Baren en liten oppklaring F@H bruker ikke OpenGL men OpenCL, (OpenGL er grafikk, OpenCL er bergninger/kalkulering). Er denne biten som ikke er helt bra i AMD sine Linux dirvere. Mener at en fikk ting til å virke med AMD kort i Linux på et tidspunkt i betatestingen av core17, men det ble for utstabilt med driverene AMD stiller med og en tok bort støtten fram til det kommer mer stabile drivere.

  2. Mobilen har bare sensor i batteriet som jeg får verdier i fra (en gammel htc). Den blir vel omtrent 40 grader, telefonen kjennes ikke mye varmere ut enn under vanlig lading. På en nexus 7 mener jeg cpu kommer opp i rundt 50, alt etter hvor varmt det er i rommet. På Xperia Tablet Z'en ligger jeg vel omtrent på det samme. Men sitter på jobb og har ikke alt helt i hodet... men kan komme tilbake med ting når jeg er hjemme :)

    Fikk ikke noen gode verdier ut av tablets heller, men blir ikke ubehagelig varme i alle fall.

  3. Mobilen har bare sensor i batteriet som jeg får verdier i fra (en gammel htc). Den blir vel omtrent 40 grader, telefonen kjennes ikke mye varmere ut enn under vanlig lading. På en nexus 7 mener jeg cpu kommer opp i rundt 50, alt etter hvor varmt det er i rommet. På Xperia Tablet Z'en ligger jeg vel omtrent på det samme. Men sitter på jobb og har ikke alt helt i hodet... men kan komme tilbake med ting når jeg er hjemme :)

  4. Ikke noe F@H app enda. Men det finnes en Boinc app som virker ganske bra. Begynner jo å bli en del kraft i nyere telefoner og brett, selv om det er veldig lite opp i mot en pc. Men er jo ganske mange slike enheter i verden da. Har selv mobil og to brett kjørende. Kjører kun på når de er koblet til lader og når batteriet er fulllada så går ikke ut over noen anna bruk av telefon eller brett.

  5. Er det virkelig bare creative sin nettbutikk som fører denne nå? Prøvde å bestille en slik fra netshop før i sommer, men grunnet meget lang leveringstid så ble den avbestillt. Nå ser det ut som den er vekke i fra alle netbutikkene sine lister og den enste plasse jeg finner den er hos creative selv. Men bestiller en den derifra blir det vel masse tull og toll siden de leverer i fra irland. Noen som vet om en plass denne er på lager her i landet? Er snakk om en remote med fm radio til Creative Zen Touch 20 gig, passer også til en rekke andre creavitve modeller.

  6. Er greit at jeg finner den der. For å si litt nærmere hva jeg skal gjøre. Skal forandre proxy på en del helt like og helt likt oppsatt maskiner på en skole. Forandrer proxy i internet explorer med en .reg fil siden den lagrer proxy innformasjon i registeret. Men det gjør ikke firefox. Tenkte at om jeg fant fila legger jeg den på en disk og lager en helt enke .bat fil som kopierer config fila med proxy i fra floppyen og inn på rett plasering. Bat fila kan og kjøre reg saken så alt blir fixa fort og greit. Har tenkt at it annsvarlig på skolen skal få denne jobben og da bør det ikke være for komplisert :)

  7. Må bare si at dreambox er veldig kjekk å ha som en slags stue pc. Hører på mp3'er og ser bilder i fra harddisken. Opptaksfunksjoner og timeshifting er jo genialt, og funker nydelig over nettverket. Har ikke harddisk i den, kjører alt via en valig delt katalog i windows. Med siste image i boxen kjører den veldig stabilt, har en oppetid siden siste boot eller heng ( var en frivillig boot i dette tilfellet ) på 140 time nå og den ser ikke ut til å trenge noen boot på ei stund :) Kan anbefale alle denne til både lovlig bruk og til litt mere tvilsom bruk :)

    Så må jeg også ta med at den er genial til å streame til pc med også, trenger ikke å være i stua lenger for å se på tv. Med laptoppen og wlan kan jeg se på tv hvor jeg vil i huset :)

  8. Som trådstarter kan jeg i alle fall si meg førnøyd med tilbakemeldingene her :) Vet ennå ikke om jeg vil bestille sjøl, ser jo ut som det er en god del barnesykdommer , men folk ser jo ut til å finne ut av ting da. Så kanskje det blir ip24 på meg til slutt. Vil tro denne tråden begynner å inneholde mye mere nytting innformasjon enn sidene til ip24 selv :)

  9. Har ved de siste 3 gangene jeg har bestillt ting som posten skal levere opplevd at pakkene havner på avveie og at jeg må kontakte posten for at de skal komme rett. Pakkene mine havner rett og slett på andre postkontor :) Detter tar selvfølgelig rimelig lang tid, og er meget plagsomt. Skjønner ikke hvorfor pakker som er korrekt merka konsekvent skal sendes til et tilfeldig postkontor i hordaland, bor i odda men det er tydelig vanskelig å finne fram hit :) Er nesten så det er rart at posten tør å gi sporingsinnformasjon, får jo se hvor komplett innkompetente de er :)

     

    Hater posten dypt og innderlig for tida.

  10. Har problemer med støy om jeg bruker nvidia driverne, om jeg bruker realtek lyddrivere så funker alt mye bedre. Med nvidia driverne har jeg støy og mic'en er ubrukbar. Nvidia hevder at alc850 er støttet i de nyeste driverne men det funker i alle fall dårlig for meg.

×
×
  • Opprett ny...