Gå til innhold

Guljar

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guljar

  1. Eg går daglig inn på Akamera og digit.no, problemet er når eg går inn på digit så låse siden seg med en gang og eg må trykke vekk siden med den kryssen oppe til høyre og får alltid beskjed om eg vil sende denne feilmeldingen til microsoft. Er det et program som eg må ha for å se den siden eller er det Norton (NIS) som er problemet, har bare problem med digit siden. Takk for hjelp. :cry:

  2. Har brukt picasa2 som vi visningsprogram for bildene mine, NEF og JPG av Nikon D70. Nå har eg kjøpt meg Nikon D200 med Nikkor 17-55mm F2.8 :yes: og er kjempefornøyd så langt (66 stk bilder). Når eg lastet bildene inn til PC og åpnet Picasa2, så hentet Picasa2 bildene inn automatisk, av 66 stk bilder var bare 4 stk i normal farge, resten av bildene hadde et kraftig grønt skjær over hele bilde, :no: er det noen som vet hva som gjør dette. Alle bildene er normale i mappen som de ligger i, og vises normalt i Nikon viewer. Bruker Picasa2 for den har alltid vore raskes og lettest å bla i bildene med. :)

  3. Har samme objektivet og bruker det nesten til alt mulig. Men skulle så gjerne ha hatt 200mm eller mer *sukk*

    Har selv: Sigma 70-300mm F4-5.6 APO Macro Super II og er fornøyd med den, men på lange avstander har den sin begrensning når det gjelder kvalitet, men er billig og ok. Har nå bestillt: Sigma 100-300mm F/4 EX IF HSM, og håper denne skal gi meg en enda litt bedre kvalitet på bildene. :hmm:

  4. Det var eit fint bilde...  :yes:  Men går det ann å få naturen bak skalrapere selv om ein fokuserer på måsen?

     

    ja det gjør nok det, med en mindre blenderåpning så hadde kanskje alt blitt skarpt, men då hadde ikke måkene (hovedmotivet) komme så godt fram.

  5. Hei

    Prøvde ut min nye Sigma 105mm F2.8 EX deg Macro linsen som jeg fikk nettopp, ble kjøpt for å ta makrobilder, men ser ut til at dette kan bli en allsidig linse :yes:

     

    -Kamera: Nikon D70

    -lens: 105mm F/2.8 D

    -ISO: 200

    -1/1600sec - F/4

    post-209-1110063854_thumb.jpg

  6. Hei

    Jeg har bruker en Nikon D70 med en del linser som jeg bærer i en sekk på ryggen, det som jeg lurte på var å kjøpe meg et kompaktkamera som jeg kan ha på belte til ryggsekken, sånt når jeg går tur i skog og mark bare kan ta opp dette i full fart og knipse, og skulle det være litt regn så hadde det vore fint om det tålte litt av det o, og litt manuelle instillinger er også kjekt. Er det noen som vet om et godt kamera som gir god billedkvalitet med disse kvalifikasjonene? :roll:

×
×
  • Opprett ny...