Gå til innhold

Straw

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Straw

  1. Skal kjøpe meg ps4 i usa og ser frem til å kjøpe Destiny etterhvert. Det jeg lurer på er om det er noen problemer med å kjøpe Destiny amerikansk da dette foregår online og det sikkert kommer en del dlc'er?

     

    Vet man har en amerikansk og en norsk psn iaf, men vil dlc og alt annet følge med over til den norske?

     

    Er det noen som helst nedside ved å kjøpe alt amerikansk? Utenom garantien og at man må bytte strømledning.

  2. Skal til USA om et par måneder og tenkte da å gå til innkjøp av en Wii U pluss noen spill og kontroller.

     

    Hvilke problemer vil oppstå gjennom at jeg kjøper en amerikansk Wii U? Jeg kommer til å kjøpe en converter slik at strømmen ikke blir noe problem.

     

    Kan jeg kjøpe spill fra nintendo eshop når jeg bruker den i Norge? (er klar over PAL restriksjoner men hvis jeg laster ned spill fra US i norge er vel det null problem?)

     

    Kan jeg kjøpe flere kontrollere/ekstra utstyr ifra Norge?

     

    Har også lest noe om at Hz frekvenser kan være annerledes i US og lignende, er dette tilfellet?

     

    Takk for svar!

  3.  

    Skal i butikken om 30 min. HTC One M8 eller Nexus 5? Har råd til begge men hvis jeg får 5% mer utbytte av M8 for dobbel pris tar jeg heller nexus.

     

    Noen som har innspill? Takk.

    5% mer utbytte? Hva legger du i det?

     

    For min del er valget klart, N5, åpen bootlader uten stress, stock android uten HTC bloatware. Tho, valget er ditt.

     

    Tenkte på hardwarekraft og kamera. Endte opp med HTC One M8 etter litt research på nettet. Takk for innspill!

  4. Har gjort en del research og har veldig lyst på denne etter at min Xperia Z ble stjålet etter en liten tur til Roma. Men jeg ser en del kritikk av den rundt omkring, jeg likte veldig godt størrelsen på xperia Z og lurer på om 1520 vil være ekstremt stor forskjell? Touchscreen bug er det en utbredt greie? Vil ha tlf siden den er unik og har et nytt operativsystem (for meg, brukt android i 5 år.). Klar for noe nytt og annerledes! Er dette det riktige valget?

     

    Bruker Tlf for det meste til surfing, teksting, youtube, FB og snapchat/ta bilder generelt.

     

    Håper jeg har postet på rett sted og takker på forhånd om noen tok seg tid til å svare. (:

  5. Fattig student her som har heftige pokemon X/Y cravings her, lurer på om jeg får råd til 3DS med pokemon x/y hvis jeg bytter inn følgende hos gamestop:

     

    Nintendo DS med: Mario64, Wario ware touched, Kirby Canvas curse.

     

    Playstation 3: Demons souls, infamous, mortal kombat og playstation All stars.

     

    Takker hvis noen kan hjelpe meg!

  6. Hvilke rettigheter har jeg når det kommer til dagpenger osv etter jeg er dimmitert? Er noen som har snakket om at jeg har krav på penger i opp til 26 uker.

     

    Har hørt man må takke ja hvis de finner jobb til deg eller så får du ikke mer penger osv? gjelder dette hvis man har fullført førstegangstjeneste også?

     

    Håper noen har litt peiling på dette!

     

    Mvh. Menig Dimmelæl

  7. Takk for de svarene jeg fikk! Et lite spørsmål til, jeg spiller en del Tera for tiden, og når jeg frapser går jeg fra 100-60 fps til 25-15... Why? Føler at mitt system burde kunne klare å gjøre dette samtidig? Har i5 3570K, 8gb ram og 670 Phantom GTX SLI. GPU ligger på 30 grader og CPU på 50~ (Ingame). Lurer litt på om jeg har gjort noe tull med sli settings eller dafuq...

  8. Det ser fint ut det, bare tank over det at Dominator minne vil ikke være noen forbedring over Vengeance minne: http://www.komplett....aspx?sku=641124 , disse minnebrikkene er også lave nok til at du kan skaffe deg en annen prosessorkjøler senere :)

     

    Du får også langt bedre SSDer enn OCZ Agility 3 (OCZ Agility er en av de dårligste på markedet). Ta en titt på Samsung 830: http://www.komplett....aspx?sku=752104

     

    Denne PSUen kan også være et godt valg: http://www.komplett....aspx?sku=591222 , den er laget av Seasonic, som Corsair bruker i de fleste av sine høy-kvalitets enheter. Den der Corsair HXen er laget av CWT som også lager gode PSUer, men Silver power PSUen er billigere.

     

    Gjorde de endringene, takk skal du ha! Da er delene bestilt ;)

  9. Skal kjøpe pc idag siden min 4 år gamle raver har tatt sitt siste pust igår. Lurer da på hva folket synes om oppsettet nedenfor? Har allerede strekt budsjettet en del hakk oppover så noe dyrere vil jeg helst unngå... Ellers hvis det er noen forslag tar jeg imot alt!

     

    Tusen takk.

     

    746635 ASUS P8Z77-V, Socket-1155

    - ATX, Z77, DDR3, 2xG3+1xG2-PCIe-x16,SLI/CFX, VGA, DVI, HDMI, DP, WiFi, DLNA, UEFI 1 1349.00 1349.00

     

    660227 Intel® Core i5-3570K Processor

    - Socket-LGA1155, Quad Core, 3.4Ghz, 6MB, Boxed w/fan 1 1879.00 1879.00

     

    653050 Seagate Barracuda® 1TB

    - SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 64MB Cache, 7200RPM, 3.5" 1 649.00 649.00

     

    597381 Corsair Dominator DHX DDR3 1600MHz 8GB

    - Kit w/2x 4GB XMS3 DHX, CL9-9-9-24, for Core i3/i5/i7, w/Connector, 1.65v

     

    630907 Microsoft Windows 7 Home Premium NO

    - OEM, 64bit, SP1 1 849.00 849.00

     

    751688 Gainward GeForce GTX 670 2GB PhysX CUDA X2

    - PCI-Express 3.0, "Phantom", GDDR5, DVI-D+DVI-I, native-HDMI, DisplayPort 2 3399.00 6798.00

     

    460922 Corsair HX 750W PSU

    - ATX 12V V2.2, 80 Plus Silver, Modular, 4x 6+2-pin PCIe, 12x SATA, 140mm Vifte 1 1365.00 1365.00

     

    632623 NZXT Phantom Special Edition Sort/Orange

    - Vifter: 2x 120mm Side, 1x 200mm Topp, 1x 120mm Bak, LED på/av, mATX, ATX, eATX 1 1295.00 1295.00

     

    657310 OCZ SSD Agility 3 Series 2.5" 120GB

    - SATA 6 Gb/s (SATA3.0), 525MB/500MB/s read/write, SandForce® SF-2281 1 849.00 849.00

     

    303162 Antistatic Armchain 6 feet

    - BW-106BL-L4

  10. Heyy, bare slenger inn et kjapt spørsmål til dere 6xx spesialister! Tror dere 690 GTX kommer til å droppe mye i pris iløpet av desember eller før den tid? Evt ca hvor mye? (kanskje litt dumt å spørre om dette så tidlig men verdt et forsøk.)

     

    GTX 690 og Intel EXTREME prosessorer bør kjøpes ved lansering for at det skal svare seg i forhold til kostnaden.

     

    Slike kort pleier vanligvis å ha jevn utsalgspris til de fases ut.

    Ahh okay... Har planer om å kjøpe ny pc i desember og er litt keen på tanken av å kjøre 690 gtx sli. Har budjsett på 15k så hvis det dere sier er sant får jeg finne noe annet (:.

  11. Heyhey, sitter for tiden på Skjold leir og har førstegangstjeneste. Har da dabbet av litt på hardware fronten når det gjelder pc og lurer på om det kommer til å skje mye fremover innen desember? Tenker da på om GPU/CPU/RAM osv får noen megaboosts? Har jo akkurat kommet en ny serie har jeg fått med meg (Nvidia).

     

    Har sykt lyst å kjøpe meg en ny pc men all logisk tenkning sier jo jeg burde vente til jeg dimmer (desember) i og med at jeg ikke får brukt den annet enn på perm.

     

    Så hvis jeg da venter til desember, tjener jeg noe særlig på det? Spiller ganske mye på fritiden og skal ha en pc som drar alt på max (Da mener jeg ikke at jeg MÅ ha AA x 9000 osv) Men ultra osv skal gå fint (;.

     

    Sette pris på svar! Vet jeg kunne googlet meg fram til dette med tid til disposisjon - noe jeg ikke har. (:

  12. heyhey, vurderer å ta meg ett år i Japan etter jeg er ferdig med militæret (September 2013 vil skoleåret da starte). Tenkte å bare studere språk og oppleve landet/folket. Noen som har erfaring med landet? Jeg vet en del om kulturen og samfunnet så jeg vet jo hva jeg går til men. Vil gjerne høre andres erfaringer! Jeg vil være 21 år når jeg drar isåfall (:

     

    Er interessert i kampsport, basketball og gaming (liker såklart å feste og!) vet det er en del muligheter der. Har allerede regnet ut alt av kostnader og funnet ut hvor jeg vil dra. Nagoya eller Osaka. Har en kontaktperson der fra norge også som har fortalt en del og kan hjelpe meg. (:

  13. Jeg har blitt innkalt til førstegangstjeneste nå i januar, men merker at jeg har begynt å få mer og mer kalde føtter. Vil ikke dra.... Har ikke lyst i det heletatt. Hva i all verden gjør jeg?

    Ring VPV (Vernepliktsverket) og si ifra så fort som mulig :). Det skal ikke mye til for å komme seg unna idag med mindre man er motivert! Hvis de fortsatt sier du må inn kan du på innrykket si at du har null motivasjon for å være der og at du helst vil hjem. Tror det skal gå bra!

  14. Det er bra. Bare husk på å ikke fyre deg opp og bli sint. Ta det helt rolig og fortell at det er dette du vil, og hvor motivert du er. Selv ble jeg veldig irritert, men forholdt meg rolig, og fikk veldig skryt av den ene legen for "psyken min" iom at jeg hadde holdt meg såpass rolig da "drømmen min ble knust". Som regel går det nok bra skal du se.

    Haha, absolutt! Jeg har ikke tenkt å drite meg ut, jeg mente kun at jeg kommer til å insistere på at de ikke sender meg hjem. :) Ville aldri hevet stemmen mot de jeg vil skal gi meg en sjanse. Men du har et poeng, er ikke lett å svelge den kamelen og ta det helt med ro ;).

  15. Stor forskjell på legene i Forsvaret. Dumt, men sant. Jeg har selv nøtteallergi og fikk beskjed på sesjon at dette ikke var noe problem ift BS/KS bla. Da jeg kom på innrykket var det så vidt at jeg fikk bli med oppover til nord, og det eneste som redda meg var at jeg var såpass motivert. Dette til tross for at nøtteallergien min ikke plager meg. Da jeg var på FOS fikk jeg igjen beskjed om at det hadde absolutt ingenting å si. Da hadde jeg en litt lengre samtale om det med faren til en kompis som er lege i Forsvaret. Så det er stor forskjell på legene, og det burde absolutt vært en felles "guideline" på hvordan helsemessige "skavanker" burde behandles.

     

    Som regel går det igjen i Forsvaret at "plager det ikke deg, plager det ikke oss", men det er viktig å vise at du er veldig motivert om du blir konfrontert med mulig hjemreise.

    Tro meg, hvis de prøver å sende meg hjem så skal de få se en som ikke gir seg så lett.

  16. Ein blir ikkje sendt heim med bakgrunn av at ein er platfota og ikkje har noko helseproblemer tilknytta det.

    Om ein blir sendt heim, så kan det vere mange ulike årsakar til det, både psykiske og fysiske.

     

    Takk for svar! Regner med det kommer til å gå bra :) når man får full score på helsetesten burde man jo ikke ryke ut pga helse på innrykket heller. Jeg er i 10x så god form nå som da jeg var på sesjon så. :)

  17. Når jeg var på Sesjon Del 2 stussa legen litt over om jeg var plattfot (aldri blitt fortalt det før) men etter å ha glodd litt så sa han nei og jeg fikk full pott på helsetesten. Er det noen sjangs for at jeg kan bli sendt hjem fra innrykket på sessvollmoen hvis legen der synes jeg er plattfot? :/ Har aldri hatt problemer med bena mine så er ble bare litt stressa når jeg hørte om hvor mange som kan bli sendt hjem etter legesjekk osv.

     

    Synes det var teit å lage en egen tråd om dette så bare smetter den inn her! Takk for svar :)

×
×
  • Opprett ny...