Gå til innhold

SkagenK

Medlemmer
  • Innlegg

    516
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SkagenK

  1. Hahaha. Dere har akkurat svidd av 50 mill på Carroll/Suarez, så skylder du på ressursbruk!?

     

    Ja, vet at Torres gikk for det samme, men dere har brukt nok av penger til å kunne klare å gjøre det sterkere enn det dere har gjort. Veldig mange dyrkjøpte spillere for dere oppigjennom de siste årene.

     

    Det var russern som betalte for begge.

  2. '' Ser at mange beklager timingen. Jeg er enig i det. Samtidig forstår jeg kanskje Torres' grunn for å vente så lenge. Dette var første vinduet med nye eiere. Han ønsket å gi dem sjansen til å virkelig få skuta på rett kjøl. Kjøpet av Suarez er en lapp i skroget, men vannet siler inn på andre plasser. Med tre dager igjen av vinduet innså han at det ikke blir noen total-revitalisering av laget denne gang. ''

     

     

    Noen som har tenkt på dette?

     

    Ja, men hvis han forventer at eierne skal splashe £50-60M i et januarvindu som er håpløst, da forlanger han for mye, ingen klubber er villige til å selge sine beste spillere, vent til sommeren når vinduet er åpent lengere og spillerne blir ikke fullt så dyre.

  3. Reis, har sagt det før (kanskje ikke her :hmm:) hvis Torres drar til sommeren så hadde jeg ikke sagt noe, men når han gjør det på denne måten så pisser han på klubben!!
    Denne måten? Det kom inn et konkret bud fra seriemesteren. Et bud som hadde sikret Liverpool god økonomisk gevinst hvis budet ble akseptert. Hvilket bedre tidspunkt finnes det for å si ifra om at han vil bort?Jeg tror ikke dette har vært en lett avgjørelse for Torres. Som Pool-fan vil han helst vinne titler i sin nåværende klubb, men i motsetning til mange av supporterne har han forstått at det ikke kommer til å skje.Vær nå heller takknemmelig for jobben han har gjort, og den økonomiske gevinsten han vil gi ved salg.

    Han pisser på klubben å supporterne når han leverer inn en transfer request 3 dager før vinduet stenger!! Hadde han dratt ifjor sommer eller nå til sommeren så hadde jeg ikke sagt noe, men 3 dager før vinduet stenger!! :realmad:

     

     

    Aldri om det der blir glemt for min del.
    Nei for nå har du sagt det, så nå må du liksom også vise at du er prinsippfast? For meg handler fotball om følelser, og da kan det bli sagt mye dumt i nuet som man kanskje ikke helt mener. Det er greit at vi er skuffet nå, men synes også det bør være rom for å tilgi når det er på sin plass. Gerrard er et godt eksempel i så henseende. Han har vist, til tross for Chelsea-flørten, at han elsker klubben over alt på jord, både ved hva han har sagt og hva han har gjort på banen. Viser Torres en lignende innstilling, så tilgir i alle fall jeg ham.

    Han ble nok bare fordi vi vant Champions League han bestemte seg for å bli, hadde vi ike vunnet så hadde han nok vært i Chelsea nå. Fantastisk spiller å alt det der, men det gir en rar ettersmak.

  4. nå er Gerrard bare en "meh" spiller for meg nå.

     

    Utakknemmelige drittunge, til skammekroken med deg. Gerrard er faen meg en av de største legendene klubben har. De siste to trofeene vi har tatt har han omtrent egenhanding vunnet.

     

    Takknemmelig, ja, men den flørten han hadde med Chelsea glemmer jeg ikke.

     

    God natt!!

  5. Jeg synes det er leit å se deres manglende forståelse for Torres. En av verdens beste spisser fortjener å være i en klubb som kjemper om titteler og trofeer, både nasjonalt og internasjonalt, sesong etter sesong. Liverpool har over en årrekke vist at de holder et helt annet nivå enn hva Torres fortjener. Man må være meget godtroende om man tror det skjer "neste sesong".

     

    Torres er en fantastisk spiller. Han fortjener å være i en fantastisk klubb. Ikke i Liverpool.

     

    Reis, har sagt det før (kanskje ikke her :hmm:) hvis Torres drar til sommeren så hadde jeg ikke sagt noe, men når han gjør det på denne måten så pisser han på klubben!!

    • Liker 1
  6. Sjansen er større for å vinne noe med Chelsea enn med Liverpool. Det er naivt å tro at Torres er like røde som dere, selv Gerrard var nære å signere for Chelsea. Han har antageligvis ambisjoner, som de fleste andre spillere i verdensklasse, om å vinne trofeer og spille i Champions League. Det er ingenting som tyder på at dere skal klare CL-plass i år, og jeg er heller ikke så sikker på om dere vil klare det neste år. Andre faktorer kan sikkert også spille inn som f. eks. trivsel. Det er umulig å vite hva Torres er ute etter, men jeg kan ikke se for meg at det er pengene. Han gikk vel ned i lønn når han for første gang signerte for dere?

     

    Lykke til videre med en misfornøyd spiller i stallen forresten, bare tidligere i dag og i går var noen av dere opptatt av at Ajax måtte slippe Suarez, fordi han selv forsøkte å presse klubben til å selge han. Pipa har fått en annen lyd nå.

     

    Det er ikke lenge til Chelsea må begynne å bygge nyt lag, mange som passerer 30 år nå. Så får du FFP reglen som slår inn snart, hvordan skal Chelsea klare seg da? Liverpool står bedre ruster for fremtiden en Chelsea IMO.

     

    Ikke så hissig da Skagen. Er ikke sikkert han forsvinner nå, og scorer han hatrick for oss på onsdag er nesten alt glemt. Kommer han med en uttalelse om at han beklager det han gjorde, er plutselig alt tilgitt og han er gullgutt igjen. Det er ikke bare spillerne som forandrer på hva de har sagt, vi supportere er akkurat like.

    Aldri om det der blir glemt for min del.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...