Gå til innhold

Tomk1

Medlemmer
  • Innlegg

    170
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tomk1

  1. Folk blir vel lei av hvor lite responsivt og clunky pubg er. Greit nok å kjøre semi-realistisk stil, men det kan gjøres uten at det føles ut som å spille med 500 ms delay. At de etter alle disse årene fremdeles ikke har fresha opp movement og respons er sjokkerende, og spillet fortjener derfor ikke bedre.

    PUBG har nå blitt en del bedre det siste året på de tingene du nevner.

     

     

    Jeg vurderer å kjøpe spillet, men leser at det er mye juks der, og derfor også ikke beste tilbakemeldinger på Steam. Samtidg er det for tiden også mye kritikk mot drop og crash i spillet. For øvrig er vel PUBG og eksemepelvis Fortnite to ganske forsjellige spill, selv om begge er i Battle-Royale-sjangeren. Det blir som å sammenligne Civilization og Bloons, som begge også kan kalles strategisjangere.

    Cheatere er det i alle spill, de verste er kineserne i PUBG, det er så gale nå at hvis du spiller squad(4 pers) og du bare ser noen med et kinesisk nick på EU server, så er nesten alltid en av de fire en cheater...

    PUBG generelt er blitt ganske mye bedre enn for et år tilbake.

  2. Er på tide at denne farsen ender. En narsissistisk leder som har raseriutbrudd og styrer landet sitt via Twitter burde vært avsatt for lengst.

     

    Sanksjonene mot Huawei er nå på sin plass, tror kanskje du burde sette deg inn i hvor ekstreme Huawei er. Her er det ekstreme bestikkelser til arbeidere som jobber i underleverandører til Samsung/LG for å få tak i deres teknologi, Huawei bestikker personer som er høyt oppe i LG hierarkiet som de vet har tilgang til blueprints for å få tak i teknologien, det er ingen grenser for Kina selskapene.

  3.  

    Håper Epic puller unreal lisensen fra pubg :D

     

    forbanna sytpeiser disse bluehole(butthurt) folka

     

    Helt enig! Han som skapte PUBG og resten av gjengen er noen fjols. Tok ikke lang tid før de fikk dollartegn i øynene og bare tenkte penger.  Det er samme gjengen som prøvde å ta patent på å bruke stekepanne i et spill.

     

    Virker ikke some Bluehole fikk med seg det som skjedde med Epic games og Silicon Knights og spillet Too Human heller. Epic Games rævkjørte Silicon Knights så jævlig etter at SC prøvde å saksøke EG. Håper det samme skjer med Bluehole.

     

    Håper Epic Games finner en måte å ta Bluehole på, så de blir satt på plass. Aller helst mister spillmotoren.

     

     

    Koreansk spillkultur har alltid vært microtransaction, er nå derfor de har de mest rikeste spillselskapene i verden.

  4. Kjøp tynnribbe. Samme greien.

     

    Vil anbefale å varmebehandle hele greien noen timer, enten trukket i saltet og krydret vann eller bakt i ovnen på lav varme. Du kjøler den så ned, skjærer i passelig store biter og gir dem en god stekeskorpe på stekepanne med litt olje. På denne måten får du mørt kjøtt og fett, og samtidig mye smak fra stekingen.

    Takk for svar og anbefalingen!

  5. Lyser lampen for internettforbindelse på router når du har utfall? Lyser/blinker lampene på fiberconverter som de skal hele tiden?

    Alt lyser og blinker som normalt, eneste er at internett og strøm(power) ikonet på ruteren viser orange, i manualen står det ingenting om orange for internett (bare nevnt grønn og rød), men for strøm er orange riktig farge.

  6. Tviler litt at jeg kan gjøre noe, men kanskje dere har noen tips som jeg kan prøve eller så venter jeg nok bare på ISP(Enivest) support.

     

    Fikk ny rutermodem(Tilgin HG2381) og fiber-mottaker(henger på veggen, modem?) etter at det var problem med opplastingfarten (dette er ordnet), nå disconnecter jeg tilfeldig etter/mellom 5sek til 1time, men jeg blir som oftest tilkoblet igjen innen 30sekuner.

    Til info så skjer dette både på wifi og kabel samtidlig, samme om det er 1 eller flere på nettet også.

     

     

    Er det noen som har tips hva jeg kan teste ut?

  7. Hei,

    Jeg har et skjermkort med 1 DVI, 2 HDMI og 2 Displayport innganger, den ene skjermen har bare VGA/DVI (60/75hz skjerm) og andre skjerm (144hz) har VGA/DVI/HDMI.

     

    Problemet er at jeg må bruke DVI på jalla skjermen og HDMI på andre skjermen, spørsmålet er da finnes det 144hz for/på HDMI kabel eller finnes det 144hz på en displayport kabel med overgang..?

  8.  

     

    Det her må vel være en firmware feil eller at den rett og slett er defekt. Nekter å tro at den skal gå til fabrikkinnstillinger ved strømbrudd.

     

    Prøv å oppdatere firmware, eller se om det finnes en reparerings-utility for firmware hos produsenten.

    Joda det samme skjer med min tante og onkel som også skaffet seg fiber nettopp (jau samme ruter)...

     

     

     

    Dette skurrer. Da ville jeg snakket med tilbyderen, hadde ikke godtatt fabrikkreset ved hver restart/strømbrudd.

     

    Finner heller ikke noe Firmware upgrade heller.... hater at norske nettverkselskap velger rotte rutere hele tiden. Uansett så blir det en annen ruter senere uans.

  9. Jeg har nå fått fiber (yey) og ett nytt ruter-modem, Tilgin HG2301. "Problemet" er at den alltid går tilbake til fabrikkinnstillinger med en gang vi restarter ruteren eller om strømmen går som atm skjer typ 2-3 ganger i uken atm siden min far driver å bygger på huset og det blir kortslutting pga gammelt sikringsskap.

     

    Er det noe tips mot dette? Den gamle ruteren måtte man holde inne en knapp i 10sec++ for å få tilbake til fab. instillingene, men ikke denne -_-

     

    På forhånd takk!

     

×
×
  • Opprett ny...