Gå til innhold

hermos

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hermos

  1. Hei, jeg har en Huawei U8800 som starter opp normalt, men det som er problemet er at jeg har fått trøbbel med berøringskjermen den er treg og virker nesten ikke, skal jeg inn på innstillinger og andre ting så virker det bare av og til og da og er det problemer å komme videre, jeg har nedgradert den og oppgradert den til 2.3.5 men det er det samme, er det noen som kan hjelpe med dette problemet?

  2. Hei, det er noe jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med å forstå dette rett,

    jeg kom over ett dokument der det står at naboen stiller parkeringsareal til disposisjon for den eiendom jeg nå eiger. naboen min driver med en bedift og har derfor en ganske stor plass, og det står og i dette dokumentet at det er en forutsetning at han stiller parkeringsplass til disposisjon til min eigendom,jeg har nevnt dette til han flere ganger men han bare blåse det vekk og nå har jeg hørt at han vil bygge carporter på eigendommen er det sånn at jeg og kan søke om å bygge carporter på det som jeg har til diposisjon eller har jeg ingenting jeg skulle ha sagt, håper noen kan svare meg på dette.

  3. Hei jeg har fått meg det nye Telenor, Zyxel 2812, så det jeg lurer på om jeg kan bruke det gamle modemmet/router Speedtouch 780wlt til noe, jeg har en data oppe på et loft det har ikke trådløstkort og om det kan kobles opp på en måte der,er taknemlig for svar.

  4. Hei, jeg må takke for den hjelp jeg fikk her på forumet, det viste seg at det var noe gale med skjermen, jeg tok kontakt med dell og det viste seg at jeg fikk ny skjerm på reklamsjon , jeg pratet med di i går mandag og tirsdag kom det en mann å skiftet ny skjerm, det må kalles god servise, takk

  5. Er skjermen slik også før windows (?) laster?

    Hei, den er delt da også, og et par ganger så har den begynt å blafre rulle når den har stått på en stund og jeg har greid å skrive inn passordet, men det har bare skjedd noen ganger, men det som er merkligt at den virker heilt topp når jeg kobler den til ein annen skjerm.

  6. Hei, skjermen på min dell vostro 1400 virker ikke, det som skjer er at når jeg har startet opp så blir den delt på midten nede er den kvit og oppe så kommer logg inn bilde men jeg greier ikke å skrive passordet for det kvite dekker det, men når jeg kobler den til en ekstern skjerm så virker alt, er det noen som kan hjelpe meg med dette? på forhånd takk.

  7. Har knust skjermen på mobilen min, det jeg lurer på er om noen har noe tips til hvordan jeg skal fikse det? Har sett at det går ann å fikse det selv ved å kjøpe nytt glass, for mobilen fungerer slik den skal er bare glasset som er knust. Vet noen eventuellt hvor jeg kan få tak i slikt, og hvor det er lettest og billigst å få tak i det?

     

    Fikk jakken stjålet når jeg var ute og da ble mobilskjermen knust, tenkte litt på å bruke reiseforsikringen, noen som har vært borti det før? Og vet om det går ann å bruke det?

     

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette :)

  8. Lenke

    og

    Hei, takk for svar, jeg såg på en skjerm om kostet US $ 62,99 og sånn som jeg regnet ut så kom den på ca 380kr og at det var free shipping, men det er vell sånn at når den kommer til norge så må vel den igjennom toll og så sendes på posten så da er spørsmålet hva vil den komme på i kr for det er vell toll på den?.

  9. Hei, jeg har en DELL INSPIRON 1545 15.6 der skjermen er knust, men laptopen er fungerer helt topp den er ikke brukt mye heller, det som jeg trenger hjelp til er hvor jeg kan få meg en rimlig skjerm det som jeg har lest er at man kan kjøpe på nettet, er det noen som kan gi meg noen råd og nå er jo kronen sterk og det har vel noe å si håper jeg. på forhånd takk.

  10. Det er faktisk mange som har gjort nytte av gamle laptopskjermer, og det finnes videoer ute på Youtube, bare man er flink til å formulere et godt nok søkeord.

    Jeg for min del har flere skjermer, ja faktisk en drøss skjermer som kunne vært brukt til noe nyttig. En av skjermene er også en med IPS panel fra den første laåtopen som overhodet fikk en slik skjerm. En Lenovo Thinkpad T60.

    Hei du har ikke en 15,6 skjerm til salgs? Jeg har en Dell som trenger en ny skjerm.

  11. Hei, jeg trenger nytt abbonement,jeg vil jo ha det biligast muligt vi bruker mye sms, jeg har nå 3 djuice combi medium der jeg betaler to ganger 49 og 83 for ett det går ut nå i slutten på denne mnd, jeg må jo tilføye at di prøve å legge på godt ver faktura så jeg må ta kontakt med di for å ordne opp, så det blir litt å følge med på. Det jeg lurer på er det noen kampanje nå der di forskjelige mobiloppratørene kommer med gode tilbud.

  12. Hei har fått dette nye modem/router (ZyXEL P2812 og alt er oppe å går, men når jeg skal koble opp den gamle D-linken DWL G810 Gaming Adapter mot dette modemet så forstår jeg ingenting, jeg får det ikke til,det andre modemet mitt hadde jeg ingen problemer med, jeg kunne koble forskjellige utstyr til dette og alt virket med en gang, håper det er noen her som forstår seg på dette og kan hjelpe.

  13. Hei, jeg lurte på om noen her på forumet kunne hjelpe meg med kjøp av en bærbare PC til ca 4000kr.den skal bare brukes til internett og skriving. Har sett på en Toshiba Satellite L450D-119 som di har på lefdal og elkjøp for en pris på 3795kr, eller om noen har et bedre forslag å komme med. Takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...