Gå til innhold

Mynonaettu

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mynonaettu

  1. Sett noen poster om dette emnet men ingenting som løser problemet. Skulle hatt et program som konverterte ost filen til outlook til en pst fil gratis. Mange fine programmer der ute det dumme er at de koster rundt 200 dollar. Fant et gratis (ost2pst) men det hadde en uforklarlig feilmelding.

  2. Har lastet ned et pdf. dokument der rettighetene er låst. Skulle gjerne hatt redigeringsrettigheter slik at jeg kunne legge inn merknader, bokmerker og slikt. Er det noen som veit om en omvei jeg kan bruke for å få dette til? Om dette ikke er lov vil jeg gjerne vite dette også, men dokumentet er i utganspunket offentlig og ligger tilgjengelig på nettet så jeg skulle ikke tro det.

  3. Grafikk-kort: NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO 256 Mb

     

    Det gikk veldig bra istarten, kjørte på full guffe. men etter noen mnd. med "hard kjøring" i mange timer :whistle: er kortet nå helt ødelagt og jeg må kjøpe nytt.

     

     

     

    Hva merner du med hard kjøring... overklokking?

     

    Har samme kortet selv men har ikke overklokket det enda. Både i MTW2 og Oblivion SI holder det til max oppløsing og max antall units uten hakking. Kjører ellers en AMD 3500 med 2G RAM, så det skulle egetlig være tilsvarende også.

  4. har funnet ut at jeg bor formatere hard driven min for a bli kvitt gamle problemer jeg forgjeves ar forsokt a fikse. har ikke lyst a partere hard driven sa jeg leter etter bra programvare som jeg kan brenne back ups ned pa dvder. det er ikke snakk om mer en 30gig sa det burde la seg gjore, men skulle gjerne ha et program som gjorde dette pa en pen og ryddig mate. noen tips?

  5. Jo færre soldater, jo mere penger. Ikke ha en eneste soldat du ikke trenger. Krig kun på én front om gangen. Sørg for å ha fullt oppgraderte tårn i byene, slik at du kan ha færre soldater der.

    8235769[/snapback]

     

    Har lurt litt pa hva som lonner seg enkelte ganger. Disbande uniten i pavente av nye oppdrag eller la den ga a sulle litt. Spes i RTW der en feks har hatt en kampanje i spania og skal dra til afrika eller hellas. Det er en helsikes lang bat tur. Kanskje det lonner seg a disbande for a produsere nye et annet sted, sa lenge du kan det. Noen som har kjort denne linja? Misser jo unit med mye xp da... men slik jeg spiller sa er det skjelden legionaerene har saerlig lange karriarer:)

  6. jeg gjør også knights of the nine, og fikk en advarsel om at hvis jeg forsatte å gjøre DB-quests ville jeg ikke kunne bruke relikviene jeg finner der :(

    8180322[/snapback]

     

    Antar du bare trenger a ga rundt a gjore noen gode quest slik at stats for "godhet'' blir storre en ''ondhet'' (husker ikke hva denne het). Da vil du kunne bruke dem igjen.

  7. Får denne opp under instalasjonen Local machine: installation failed

    Installation:

    Error: Action failed for file avg7dos.lng: creating file....

    Changing language to 67698688 failed.

    General failure.

     

    Kan ikke finne noe om denne på faq siden på gridsoft og lurer på hva den kan bety. Har Har kjørt en reg claner for å se om det var noe i win reg som måtte fikses men det hjalp ikke.

     

    Noen tips?

     

    A

  8. Du kan enten stille inn ipoden på sync i ipod option (høyreklikk på ikonet inne i itunes) eller sa kan du trykke ctrl+alt og dra over alle eller de du onsker. Et problem med å veld sync alternativet er at den vil automatisk oppdatere seg og kanskje ta med ting du ikke ville ha med eller slette ting du ikke ville slette. Den gjør biblotek=ipod.

     

    a

  9. Da jeg hadde dette problemet fant jeg ut at jeg rett og slett hadde benyttet meg av feil cd rom-spiller (har to)..

     

    Sikkert ikke dette du gjør, men jeg var lenge skråsikker på at den jeg først prøvde var satt som 1. boot. Følte meg litt dust ja  :p  .

    6650566[/snapback]

     

    Har kun en sa det er ikke det, men jeg måtte sjekke at BIOS hadde riktig for jeg hadde to før.

  10. Ikke det eneste slike innlegget, men jeg har faktisk ikke funnet noen svar på det jeg lurer på.

     

    Prøver å boote fra en WinXp 64bit cd på en maskin med ABIT KN8-Ultra, og et Socket-939 AMD Athlon 64 3500+ med en Samsung 250GB SATA2 8MB. Har satt CD som 1. boot dev i BIOS og Hd som 2.

     

    Starter opp. Det står trykk en tast. Jeg trykker i vei, men likevel kjører tidligere OS.

     

    Har hørt det er en del problemer med å boote maskiner med KN8-Ultra kortene men ingen av de feilmeldingene folk har fått kan jeg se. Den vil enkelt ikke boote fra CD. Ingen feilmeldinger, og ja cd funker pa andre maskiner. :hmm: litt lost.

  11. Leveling systemet i oblivion er i utgangspunket greit, men jeg synst det er skikkelig teit at jeg bare møter goblin warlords og battelmages i goblinhulene etter å ha passer lev 20. Realismen svikter for meg når 6-7 warlords venter rundt hvert hjørne. Hva har de? En slags goblin warlord convention? Lenge siden jeg så en ulv også, kun brune bjørner.

     

    Det fleste mods jeg har sett fjerner bare levelingsystemet. Kan godt beholde dette, men jeg ønsker bare at jeg kan møte flere "lav level" monster.

     

    Noen som ser en løsning?

  12. Daedric-våpen funker også. Disse svina er ekstremt slitsomme når du først møter på dem, men etter hvert som du levler blir de enklere, dog langtekkelige, å få has på.

    5982581[/snapback]

     

    Synst ikke deadric våpen funker så bra på dem og de levler med deg ganske bra. Er de mest irriterende beista der ute. ikke noe særlig lot heller:(

  13. Kjøpe tilbake noen du har solgt?? Har vel funnet rundt 20 slike daedric rustninger selv.. Er en grunn til at jeg plutselig tjente meg opp 100.000 extra..  Om ikke dette er et alternativ, er det jo  egentlig bare å surfe huler igjen.. Eller?

     

    Edit: Og jeg er langt ifra lvl27... lvl 21 :blush:

    5954133[/snapback]

     

    vel kan alltids lete mer men kommer over curcass, greavs, boots hele tiden, alle har dem virkelig, men ikke hansker og hjelm.

     

    er det noen andre som opplever det samme? kanskje de ikke finns i deadric :hmm:

  14. mangler hjelm og hansker og ma dra rundt pa et par ork hansker og hjelm :thumbdown: som blir ødlagt med det samme. Har leitet en del rundt a finner ingen i røver leier og sant men ikke noe hell :hmm: noen tips?

     

    er lev 27 sa jeg finner andre deler hele tiden...

     

    savner et long sword ogsa finner bare claymors men liker best a kjempe med skjold.

×
×
  • Opprett ny...