Gå til innhold

Norgemann

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Norgemann

  1. Quote:


    Den 2002-05-27 22:18, b-duvaland skrev:

    I USA har de 110v tror jeg, da må du bare kjøpe en transformator som gjør om til 220v. Koster sikkert 100,- hos en elektrosjappe.


    Resten av tilkoblingene er like


    Spilla er jeg ikke sikker på, men hvis du kjøper en modchip (slik som jeg skal), så funker alle spill, uansett hvilket land de er gitt ut i, og så kan den spille brente cd'er/dvd'er.


     

    Men må jeg ikke åpne hele xboxen for å legge inn mod chipen? hvor får jeg kjøpt strøm transformator? og mod chip?

  2. Hei!!!

    Jeg (som den genien jeg er) har funnet ut at hvis jeg kjøper xbox i amerika sparer jeg opp til 1000kr, men passer den til omstendighetene her i norge? jeg mener strøm og spill og tv adapter og alt?

    pliiis bare svar fra folk som har peiling!!!

  3. Jeg stod i spaceworld og prøvde halo i går! jeg ble helt hekta! Jeg stod der i rundt 2-3timer til butikkpersonell ba meg om å gå!!! Og nå skal jeg ha meg x-box, men finnes det noen andre bra spill? hvilket spill ville du anbefalt en 15 gutt som elsker spill som diablo, unreal, halo, monkey island, super smash bros og command & conquer serien?

     

    [ Denne Melding var redigert av: Norgemann på 2002-05-04 18:13 ]

  4. Quote:


    On 2002-04-25 21:15, Dan Hansen skrev:

    ... meldinger à la;


    "jei kjøppte nettåpp nytt påvver makant til kameraten min. da jeg pakka de ut var det en ledning som var 4 millimeter kortere enn de andre. kamraten min hakke det. FY ****** så J***** userriøs butikk assa. Skal aldri handle der mer H***** F***** møkkadrit S**** **** *****F****. jei ringte dem og dem svarte ikke før jei var færdi me å slå numret engnag og på tåppen av alt så da jeg sente det i rettur så vakke de nytt påvver i postkassa da jei kåm jem. H***** F**** drit ***** S**** G******* butikk assa. Ikke kjøp der de er svindlere!!!!!!!!! "


     

    Hehe! Makan til skrive feil! :grin: klarte ikke å banne riktig :grin:

  5. Hei!

     

    Jeg kjøpte nylig en United 1951 DVD standalone spiller, den er sone 2... Den litt nyligere versjonen 1351 kan mann ta en sånn "kode" som gjør at den blir sonefri...

     

    Har du koden? eller vet du hvor jeg kan få tak i den? Si ifra :wink:

     

    Ps... Jeg forstår dette ikke har noe med data å gjøre, men hvor ellers kan jeg gå der folk er aktive forum brukere/svarere? Takk

     

    [ Denne Melding var redigert av: Norgemann på 2002-04-25 20:36 ]

×
×
  • Opprett ny...