Gå til innhold

Mobilgal

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mobilgal

  1. Dette blir helt klart min neste mobil :dribble: Har lagt inn bestilling hos MPX (med express over natt levering), de er ikke billigst men jeg har gjennom flere år erfart at de gir meget god service hvis det oppstår problemer med mobilen.

     

    Grusomt å måtte vente så lenge på ny telefon :no: MPX opererer med 05.02.09 som forventet leveringsdata. Tviler på at de kan levere denne datoen..? I følge www.mobil.se har Nokia bekreftet salgsstart i Sverige 16.02.09 link Salgsstart i Norge vil trolig bli satt til samme dato..? Det betyr at det er ca 3 lange uker å vente før jeg har telefonen :thumbdown:

  2. Fikk min diamond i dag, men den vil ikke spise sim-kortet.

    Får tastet inn pin koden, men når den har lastet inn så er det null kontakt og jeg får beskjed om at sim-kort mangler. Noen som har vært borti dette?

     

    Ringte Netcom men han jeg snakka med der skjønte ikke no og ba meg ringe ett annet nummer i morra formiddag.

     

    Sim-kortet fungerer utmerket i min Nokia N73 med 3G og det hele.

    Har vært bort i dette noen ganger ja, endel tidligere HTC telefoner har i alle fall vært vanskelige å få til å akseptere gamle SIM kort. Ring NetCom eller stikk innom en NetCom forhandler er vel raskere og be om ett nytt SIM kort. Og du skal vel heller ikke betale for det så lenge det du har ikke virker i telefonen.

     

    Takk.:) Skal svinge innom en forhandler i morgen å teste ett nytt ett. Fikk akkurat vite at en på jobben har fått sin diamond, så jeg tester mitt kort i hans og vise versa i morgen.

     

    Kanskje et dumt forslag men... :ermm: Er du sikker på at du har satt sim-kortet riktig vei i telefonen? Satte det selv feil vei og fikk beskjed om at simkort mangler. Første telefon jeg har hatt der det er mulig å sette sim-kortet feil vei :no:

×
×
  • Opprett ny...