Gå til innhold

BonoU2

Medlemmer
  • Innlegg

    483
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BonoU2

  1. Har fått skaffa meg en kromatisk tuner med mic nå. Hvordan bruker jeg den? :p Jeg vil stemme den i standard tuning, men usikker på om jeg skal ha tuneren stilt på 'manuelt' eller 'auto' for eksempel. Skjønner meg ikke heelt på bruksanvisningen, som bruker en del "faguttrykk" synes jeg, ikke lett for noobs som meg :(

  2. Har du lagt opp en treningsplan, eller har du bare begynt rett på slik du trente før? Det er viktig å bruke minst 14 dager på å t"rene opp" kroppen, så den blir klar for belastninger.

     

    Vel, .. før, altså 3-4 år siden, trente jeg jevnlig med fotballaget mitt. Når jeg begynte på fotball igjen nå så spiller jeg kamper, men orker ikke trene pga slitasjen etter kampene.

     

    Men nå har jeg en slags plan! Nå når fotballsesongen nærmer seg slutten, så skal jeg bruke vinteren på å trene meg opp. Så da skal jeg legge opp en treningsplan og alt det der, og sikte inn på sesongen 2010 :)

  3. Hvilken operasjon er det snakk om? Nå ble jeg litt nervøs:/ Har du jort dette?

     

    Det er nok snakk om en ganske enkel operasjon, ikke noe hyper-avanserte greier man ser på Akutten e.l :p

    Jeg står i kø, skal ta operasjonen i slutten av oktober. Og jeg er overhodet ikke nervøs :) Kan faktisk ikke vente, for det skal bli så godt å bli kvitt "nippla"! :)

     

    Jeg kjente meg såpass igjen i åpningsinnlegget ditt at jeg automatisk gikk utifra at vi har det samme "problemet". Men det er jo ikke garantert at det er helt likt, så jeg anbefaler deg å i hvertfall ta en tur innom lokallegen din, så får du et ordentlig svar på hva du skal gjøre ;)

  4. Det drøyde litt med besøket mitt til legen, dro dit først i dag :)

     

    Han gjorde meg vel ikke noe særlig klokere, for å si det sånn! Han virket overbevist om at det ikke var beinhinnebetennelse, men at det kun var et resultat av lite trening, eller noe sånt... Han nevnte også at jeg kunne prate med en fysioterapaut som kunne hjelpe med å lage treningsprogram osv.. Men jeg synes jo det hele er litt merkelig, for:

     

    Det var to-tre år siden jeg hadde trent aktivt fotball, før jeg begynte igjen nå i år. Men jeg begynte ikke alene! Det var en del kompiser som hadde vært borte fra fotballen like lenge som meg som begynte samtidig som meg i år, og DE er helt okay! :-/ Og jeg er definitivt den som har best kondisjon+hurtighet i gjengen. På starten i år, så sleit vi alle litt med det her, vi drev alle å klagde på smerter i leggene. Men nå er det bare jeg som sliter med det :(

     

     

    Anyways; hvor finner man fysioterapaut? Hva/hvem pokker er det for noen egentlig? :)

  5. Hei jeg er en gutt på 17år og har et problem jeg gjerne skulle blitt kvitt. Niplene mine er litt merkelige, fordi ofte så "blåser" de seg opp til en stor bull, og når jeg "klyper" på dem så ser jeg at de trekker seg sammen og blir normale igjen. Det høres sikker merkelig ut. Har tenkt på å kansje besøke lege, men ønsker ikke å si i fra til foreldre om dette fordi det er litt flaut. Hvet dere hva som er gale med niplene mine? koster det noe å få en sjekk hos legen?

     

    Jeg vet hva du snakker om, for jeg "lider" av det selv. Gå til legen din! Han vil ikke sjekke deg tror jeg, han vil nok sende deg videre til et sykehus hvor de gjør det, deretter avtales det hvilket sykehus du skal opereres hos. Enkelt og greit :)

  6. Ellers er det noe som heter bruksanvisning, kan være en ide å lese før du begynner å spørre om hjelp.

     

    Leste den. Skjønte ikke noe. Ikke skrevet for nybegynnere, det skal være sikkert.

  7. Heisann.

     

    Kjøpt meg en Chromatic Tuner TU300, slik at jeg kunne få stemt gitaren min.

     

    Men nå aner jeg ikke hvordan jeg skal slå den på :) Ser det er noe greier jeg plugge inn i på siden av den, men hvordan i huleste skal jeg få gjort det med en akustisk gitar?!

     

    Eller går det ikke ann å bruke tuner på akustiske gitarer?

  8. Hei.

     

    Jeg er en gutt på 18 år som av en eller annen merkelig grunn blir fryktelig lett rød på panna av kontakt. Kontakt som i at jeg spiller litt fotball med kompiser på fritida, og når jeg skal heade ballen litt hardt så blir jeg ofte synlig rød/knallrød på panna!

     

    Jeg har aldri, aldri hørt om noen andre som sliter med det samme, og alle mulige slags kreative søk på google fant heller ikke frem til noe som kunne minne om noen lignende tilfeller der ute. Dermed trekker jeg den konklusjonen at jeg er et misfoster uten like :)

     

    Hva feiler det meg?

  9. Gå på Amazon.co.uk og søk etter spill for Xbox 360. Når du finner et spennende, klikk på new and used. Der kan du finne mye bra spill til utrolig bra priser. Pass på at du ikke bestiller flere spill samtidig enn at det koster max £20-25 pr sending pga toll.

    Ikke alle av de som selger spillen via Amazon sender til Norge men mange gjør.. Da kan du kjøpe flere spill til en bra pris i stedet for et dyrt i norge. :)

     

    20-25 pund er vel faktisk over tollgrensa..

×
×
  • Opprett ny...