Gå til innhold

Meflee

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Meflee

  1. Heisann. Eg har to par sko som eg har brukt til litt forskjellig. Difor luktar dei vondt begge para. Eg har prøvd med vannbad, det vart litt betre, men ikkje så mykje. Lukta heng framleis igjen i skoa. Er det nokon luktfjernartriks som går an å bruke på dei?

    8488942[/snapback]

     

    Legg de i fryseren! :thumbup:

  2. Hei, blir du sår på penis etter å ha hatt sex mange ganger etterhverandre? Hender jeg mister litt følelsen og blir småsår. Hvor mange ganger klarer du før du blir sår?

    8368835[/snapback]

     

    Ja, hender ofte altså.

  3. Jeg fikk min K800i på Lørdag og er veldig fornøyd, bildekvaliteten er suveren, radioen og musikkspillern er bra, menyene er sexy, utseendet er fantastisk. Syns dette er en utrolig fin telefon så langt.

    8342168[/snapback]

     

     

    Menyene "sexy" faktisk...

    8343843[/snapback]

    Hehe =D de er det puuuuus. De knuser N73`n din ^^

    8347479[/snapback]

     

    Da seier je................ LOL!

  4. Jeg fikk min K800i på Lørdag og er veldig fornøyd, bildekvaliteten er suveren, radioen og musikkspillern er bra, menyene er sexy, utseendet er fantastisk. Syns dette er en utrolig fin telefon så langt.

    8342168[/snapback]

     

     

    Menyene "sexy" faktisk...

  5. Har planer om å reise til Thailand og eventuelt Duabi.  Og valg av flyselskap (med tanke på komfort etc) vil være serdeles viktig over slike lange reiser

     

    Jeg har ikke foretatt reiser over slik avstander før og lurer på derfor om det er noen som kan anbefale meg et flyselskap de har god erfaring med.

     

    Har sett på AirFrance og Singapore Airlines.

    8182502[/snapback]

     

     

    Har du mulighet til å fly Singapore Airlines til Thailand, så gjør det. Best på service, komfort, underholdning, og de desidert søteste flyvertinnene i lufta. Thai Airways er oppskrytt, joda de har veldig søte flyvertinner og servicen er bra, men

    komfort og underholdning er under pari.

     

    Kan også anbefale British Airways. Reiser selv til Bangkok fem-seks ganger i året, og flyr som oftest British Airways/Qantas på Club World.

    8185344[/snapback]

     

    Oppskrytt? "Ok"

    Nei, ThaiAir er bra og er ikke oppskrytt! Fly med ThaiAir :D

  6. Kjæresten min gjør så mange søte ting!

     

    Første gangen jeg skulle på besøk til han, hadde han stillt stearinlys rundt omkring i hele stua (det var mørkt ute<3), og han hadde laget VERDENS beste pizza.

    Første gangen vi var på fest sammen og jeg ble dritings og han lå våken halve natta bare for å se at jeg pustet. Også gjør han mange små, koselige ting i hverdagen som rett og slett gjør alt så mye bedre. (forresten, god mat må være et av verdens beste sjekketriks)

    8087700[/snapback]

     

     

    Ntå :love:

  7. skrev dette i dagboken*

     

    Hvor enn jeg tråkker, hva enn jeg sier føler jeg at det blir galt. Hva er det med meg som gjør at kjærlighet skyr meg som pesten? er jeg så stygg eller slem at jeg ikke fortjener det, eller bærer jeg en sykdom som jeg ikke vet om?

     

    At eksen behandlet meg som unskyld språket; dritt....vel det har satt sine spor viser det seg. I dag trodde jeg at jeg kom overens med en ny en, men etter noen samtaler blokkerte hun meg, og gikk til og med til steget å blokkere meg på en profil på et nettsamfunn.

     

    Hva er galt med meg? hvorfor fortjener jeg å behandles sånn hele tiden, jeg er ikke så slem, jeg er for snill, og nå er jeg bare trist, så trist at jeg skulle ønske jeg kunne forsvinne...tror ikke noen andre enn foreldrene ville bry seg.....trist å vite at jeg selv kan tenke slik, men nå er det slik....jeg vil bare vekk

     

    Jeg er en noenlunde normal person, med litt tørr humor, utrolig snill, og vil virkelig at andre som jeg bryr meg om er glad.

    Flittig student, medarbeider og en god venn ovenfor de fleste.

     

    Likevel skyr enkelte meg som pesten, og jeg forstår ikke, er jeg så stygg, ekkel, ubrukelig eller hva feiler meg? Hvorfor skal så mange ønske meg vondt...

    8164113[/snapback]

     

    Hun kan vel ikke bare ha blokkert deg helt uten grunn? :ermm:

  8. Det er vel igrunnen opp til den enkelte hvordan man velger å gjøre det. Så vidt jeg har frstått er den gamle norske tradisjonen at man velger seg ut et par ringer som man bærer fra forlovelsen og livet ut.

     

    Var ihvertfall det konepone og jeg gjorde: Først snakket vi en god del om saken, så fridde jeg og påfølgende lørdag gikk vi til en gullsmed sammen. Veldig romantisk og veldig koselig. Anbefales!  :love:

     

    Forøvrig er det vanlig å bestille ringene ferdig med gravering fra fabrikk, ihvertfall "vanlige" gullringer. I våre står det "Din [navn] [forlovelsesdato] [bryllupsdato]" (vi leverte inn ringene etter vi giftet oss og fikk risset inn bryllupsdatoen også).

     

    Egentlig hadde vi vel tenkt å kjøpe nye ringer når vi giftet oss, men vi hadde begrenset med kronasje, og ingen av oss hadde egentlig lyst til å slutte å gå med de gamle ringene. ;)

    8176757[/snapback]

     

    Så koselig :love:

  9. det beste ville sikkert være å la henne få være på topp og styre løpet ;)

    8086854[/snapback]

     

    Ikke noe god idè dama på toppen er ofte en litt mer avansert sex stilling og nesten ingen damer mestrer den (som jeg har "hum-huma" med) så den som sex stilling er ikke noe bra førstegangsstilling hvis gutten skal nyte dette også. Misjonær er standard Ola Normann, men den funker veldig bra ;)

    8086958[/snapback]

     

     

    Som jente var det aller best å være på topp første gangen! Da kan man styre selv og slippe smerte ved at gutten presser på.. ;)

×
×
  • Opprett ny...