Gå til innhold

pete d

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pete d

  1. Noen som brukt gps'en på denne?

    Ja, GPS-en fungerer relativt bra, synes jeg. Den har i hvert fall ikke problemer med å finne gode signaler. Den låser vanligvis på 10-20 sekunder, også inne i min leilighet med betongskiller.

     

    Har dog opplevd at den bare står og spinner uten å låse, og må da ta en omstart av telefonen. Opplevde dette både på Copilot og Navigon, så jeg mistenker at det har noe med operativsystemet å gjøre.

  2. Har akkurat sendt returforespørsel på denne til Komplett. Veldig treig telefon. Bruker en evighet på å starte opp, og er i det hele tatt irriterende treig i menyene. Men kanskje er alle Symbiantelefoner sånn? Det er min første. Surfingen via WiFi var imidlertid topp.

     

    Fant ut at den ikke funker med Gmail for mobile og dermed ikke Goosync som jeg bruker til kalendersynkronisering. Prøvde å få den til å funke med SyncML via ZYB.com men den er visst ikke kompatibel med det heller... Skjermen virker litt sårbar og "myk" og er ganske lyssvak/mye gjenskinn utendørs. Tror dette har med touch-funksjonaliteten å gjøre.

     

    En siste ting; Den bruker Symbian-versjonen av PC Suite, som gjør at du ikke kan overføre informasjon fra den vanlige PC Suite dersom du har en vanlig SE fra før. Min gamle telefon ble stjålet, og jeg gledet meg over å i hvertfall ha tatt backup av den på PC Suite. Stor skuffelse! Dette ble alt i alt en veldig frustrerende opplevelse, derfor returnerer jeg den.

  3. http://www.amobil.no/artikler/ta_backup_av_mobilen/48278

     

    Ja, så har jeg brukt Sony Ericssons PC Suite i siste versjon og tatt mobil backup av hele telefonen som anbefalt (Z610i). Og nå er telefonen stjålet på ferie! Jeg kommer tilbake og vil gjerne eksportere ut kontaktene og kalenderen på en fornuftig format så jeg kan overføre dem til en ny telefon. Men hvordan? PC Suite fungerer jo for det første ikke uten at en mobil er koblet til! Jeg får sett kontaktene mine, men ikke på noen måte eksportert dem! Hvordan gjør jeg dette? Blir jeg nødt til å kjøpe en SE igjen? Og hvis jeg gjør det; vil PC suite skille mellom telefonene, slik at mine gamle kontakter blir usynlige for den nye telefonen?

     

    Dette er mildt sagt frustrerende!

×
×
  • Opprett ny...