Gå til innhold

Rossifan46

Medlemmer
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rossifan46

  1. Fikk min igår. indigo (svart)

     

    Har ikke funnet noen annen telefon som kunne overgå min gamle N95 som jeg har hatt i 2 år før denne!

     

    Inntrykk til nå:

     

    Positivt

    - Solid bygget.

    - Merkbart tyngre enn N95.

    - Velig kort tid fra man vipper ned kameradekselet til man har fokusert og knipset bildet!

    - Har ført over en del bilder til pc og de virker veldig bra.

    - Batteritid virker lovende selv etter mye trykking og testing de første dagene.

    - Bedre display enn N95, klarere farger

    - Lader via microUSB når koblet til PC.

    - Genialt med FM-transmintter! Spiller masse musikk i bilen nå!

     

    Negativt/uvant

    - joysticken er uvant, lett å trykke til siden isteden for senter (valg)

    - display/telfonen blir lett full av fingermerker.

     

     

    Totalt en veldig veldig verdig arvtaker til N95 :-)

  2. Har prøvd å komme inn 100 ganger med euro kontoen min...men får error hele tiden...så prøvde jeg japan konten min...da kom jeg inn på første forsøk etter litt venting. Hva kan det komme av? Kan jeg møte folk her på forumet selv om jeg logger inn med japan kontoen? Problemet er uansett at jeg ikke skjønner et kvekk av hva som står da...

  3. Nei, ikke noe mer F2007. Har kjøpt et par biler til, og vil egentlig skaffe alle sammen ganske snart.

    Jeg hadde mer eller mindre alle bilene fra Spec I før de nye bilene som kom med oppdateringen. Men ble så ivrig etter å kjøre F2007 igår at jeg solgte unna rubbel og bitt...eneste jeg spart på var Skyline R35'n og de bilene man har vunnet og ikke får solgt. Digg med de "lettjente" 50-60.000.000 der og da når man sparer...men man får utrolig dårlig betalt og det tar lang tid å tjene opp for å kjøpe de tilbake :(

    Var det verd det for å få F2007...? JA!!! :)

  4. Har "kun" noe å si på hvor vanskelig det er. På et par løp er det omtrent umulig å klare gull på professional. Selv måtte jeg krype til korset og skru på standard fysikk på et par løp før jeg fikk gull der. :p

    Så lenge det ikke har noe å så jeg ikke vitsen med å gjøre ting vanskeligere enn nødvendig...er jo bare om å gjøre å bli ferdig med dem :) Så da var det full gass og prøve på gull på alle i Standard. Er faktisk bare noe få løp, stortsett de der man skal kjøre seg opp fra 16. til 1. på en runde som er skikkelig vanskelige.

     

    Kjørt noe mer F2007 da?

  5. Hehe, den er ganske så lettkjørt, ja. F1: CS med alt av hjelpemidler av er nok nærmere virkeligheten :p

    Ja, men det er kanskje like greit når hvermansen skal spille :) eller hadde mange revet av seg håret tror jeg hehe.

     

    Mytola, har du merket hvor fort man kan kjøre gjennom den lange høyren på Fuji GT...holder jo fullt på 6. må bare sleppe opp litt. Med de andre bilene klarer man max 155-160 og må virkerlig jobbe av på med gassen gjennom hele svingen :) Greit med downforce ja!

  6. 1:14,529... 8.plass total...74 tusendeler foran Mytola på lista ;)

    Hehe. Skal jobbe mer med det i morgen, men det begynner å bli sånn at det er rimelig vrient å forbedre tiden sin etter hvert rundt 1:14-1:15, gitt.

    Ja, det er lite som skal til når det går i det tempo :)..merker det går så fort at jeg ikke legger merke til mellomtidene en gang...må bare se på skyggen.

     

    1:13,910 nå...men da er det kvelden for meg...

     

    Skal vi legge inn tidene i Forumets beste tider..egen for F2007?

  7. Jaja, nyt det mens dere kan gutta. Når denne gutten kommer på banen blir det andre boller :cool: . Må bare klare de to siste på S-klasse først, og tjene opp igjen de 2 millionene jeg nå har brukt på andre biler :cry:

    Skal love deg jeg nyter ;) Det går så inni gampeskauen!!! Blir redd når jeg tenker på den hastigheten man kan holde gjennom svingene med denne sammenlignet med vanlige biler!!!

     

    Enste problem jeg har merket til nå er at giringen på spillet (eller om det er på G25'n) klarer ikke holde følge med de raske nedgiringene...kommer i 337 kmt i 7. gir mot første høyre på Fuji GT...så skal man bremse ned til 2. gir på 100m skiltet...jeg trykker faktisk fortere på girpadden enn spillet vil gire ned...hmmmm

     

    Men men...en utolig morsom "bil"...men er 1000 ganger mer lettkjørt på spillet enn in real life...ellers er det mange potensielle Hamiltoner som spiller GT5P om dagen ;)

  8. Nå har jeg spilt og spilt S2 event med F430. Der får man 3.250.000 for gull og det klarer man på ca 5:30.

    Så hadde jeg garasjesalg, fikk unna biler for ca 50.000.000...som uansett bare sto og støvet ned...så i dette øyeblikk har jeg 200.000.000...skal KJØPE F2007 :D

  9. Da har jeg klart gull på alle testene C B A og S :)

     

    Har japan versjoen, fikk frem noe jeg ikke skjønte om F1 etter jeg klarte gull på alle S løpene. Håpet kanskje det var en bonus bil som ventet på meg i garasjen...men det var altså bare at man har unlocket muligheten for å kjøpe F1 bilen...så da er det bare å begynne pengeinnkreving for fullt :)

     

    Har 50.000.000 cr. ikveld, prøver få inn 150.000.000 til imorgen.

     

    Gleder meg til å prøve F2007!!! Første som får kjøpt den her inne må skrike ut høyt!!!

     

     

    PS...klokka her inne på forumet er ikke justert for sommer tid? Ser at innlegget mitt ble lagt inn 23:16...men klokka er da 00:16...hehe

  10. Mulig å gjøre slik at sjåføren inne i bilen snurrer rattet 900 grader rundt når man svinger?

    Det er noe de har forandret på siden GT HD, på replayen der så du at sjåføren byttet grep på rattet. I GP5P demo og spillet holder han "kvart på tre" hele tiden...kjipt!

    Akkurat derfor jeg spurte :p La merke til det i GT HD jeg også. Er altså ikke mulig å endre på dette i Prologuen? Om du spiller med G25 og svinger 900 grader ser det vel helt feil ut på spillet?

    Helt enig, ser helt latterlig ut, husker jeg ble imponert over replayene på GT HD mye pga akkurat det. Ser jo veldig realistisk ut når sjåføren bytter grep. Tror neppe det er noe instilling å gjøre om det dessverre :(

  11. Mulig å gjøre slik at sjåføren inne i bilen snurrer rattet 900 grader rundt når man svinger?

    Det er noe de har forandret på siden GT HD, på replayen der så du at sjåføren byttet grep på rattet. I GP5P demo og spillet holder han "kvart på tre" hele tiden...kjipt!

  12. Hold 360 vs PS3 krangelen utenfor denne tråden da. 360 har ikke GT5P og har ingenting i denne tråden å gjøre! Finnes haugevis med tråder som omhandler installering av spill på PS3 etc.

     

    Kjøpte rattet for litt siden. Var HELT SYKT mye bedre å spille med ratt enn det var med dualshock3. :D Spiller dere på simulator og professional? Blir for vanskelig for meg foreløpig det. :p Er jo helt ny med ratt.

     

    Bare så sykt synd at jeg ikke får til å feste rattet til stuebordet. Er sånn teit kant under bordplata. Endte opp med å feste rattet til ei bok, for så å legge flere bøker oppå den boka igjen. Det funker, men merker at rattet flytter seg litt når jeg tar skarpe svinger. Tips mottas selvsagt med takk! :)

     

    Hadde vært kos om det gikk å importere musikk inn i spillet. Håper det kommer i nær framtid.

    Tips: Bygg en ramme av tre eller stålrør, skru eller sveis...så får du en perfekt kjørestol :) Gøy å kjøre når ratt og pedaler sitter skikkelig fast...spesielt når man skal drifte og må ratte somen gal mann :)

     

    post-97985-1206640845_thumb.jpg

    post-97985-1206640864_thumb.jpg

  13. herregud jeg har så lyst på gt5 men den koster jo ikke mindre enn 1600-2000... noen andre ratt som funker med ps3, trenger ikke være super mtp clutch og 6gir og sånt? tenker på maks maks 1000 spenn nå..?

    Har spilt masse med Logitech Driving Force Pro (DFP), det fungerer nesten like bra som G25 og koster en brøkdel.

     

    Selger mitt bl.a. brukt men i topp stand for kr 500,- . Hvis du skulle være interessert er det bare å si ifra.

     

    post-97985-1206573367_thumb.jpg

  14. Kjøpte spillet selv. Ja det er pent, men det er alt. Forza ligger fortsatt på top for min del. Men nå er jo dette bare en liten bit av et spill. Uansett, har ikke sett noe til det, men er det mulighet for å trimme bilene sine i spillet?

     

     

    Bra sammenligning mellom Forza 2 og GT5P

     

    bra film, og ganske godt innspill i diskusjonen rundt skademodell i spill!

     

    EDIT: litt for dumt med all den klagingen på grafikken i forza2, spillet er jo gammelt, skulle bare mangle at det var dårligere på grafikk..

     

    Nå har jo Forza2 en tung spillmotor som kjører masse sanntids berekningar som fjæring, g-krefter, dekkvarme, ++ mens du kjører i bakgrunnen..

     

    i tillegg ein rimelig bra skademodell..

     

    Turn10 har brukt minne på noko anna enn pixel perfekte bilmodeller..så att det er "gammelt" er nok ikkje hovedgrunnen..:)

    Mulig spillet kjører aldri så mye sanntidsberegninger av alt mulig, men spillefølelsen og kjørefysikken er jo ikke i nærheten av GT5P.

    I Forza 2 kan hvermansen kjøre en godkjent runde på Nürburgrimg og ha skrens i svingene med en Ferrari F430 første gang han prøver spillet...prøv det samme i GT5P...der er lærekurven i simulator modus bratt, men til gjengjeld er følelsen av å mestre sladd i svingene med en Ferrari utrolig tilfredstillende.

  15. Kjøpte spillet selv. Ja det er pent, men det er alt. Forza ligger fortsatt på top for min del. Men nå er jo dette bare en liten bit av et spill. Uansett, har ikke sett noe til det, men er det mulighet for å trimme bilene sine i spillet?

     

     

    Bra sammenligning mellom Forza 2 og GT5P

     

    bra film, og ganske godt innspill i diskusjonen rundt skademodell i spill!

     

    EDIT: litt for dumt med all den klagingen på grafikken i forza2, spillet er jo gammelt, skulle bare mangle at det var dårligere på grafikk..

    Ja, de som liker skademodellen i Forza 2 vet vel ikke helt hvordan en bil tar skade av en kræsj..men men

  16. Herregud. Først innstalerte jeg ny playstation update, så innstalerte jeg update på selve spillet. Før jeg på nytt fikk beskjed om å oppdatere PS, som jeg nå har gjort. Da jeg starter spillet får jeg beskjed om å oppdatere selve spillet.

     

    FLOTT!

     

    Venta i over en time nå på å spille.

    Verd å vente på ;)

×
×
  • Opprett ny...