Gå til innhold

Moenjr

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moenjr

  1. Tusen takk for svar alle sammen!

    Jeg tenker på å ha PCen i hvertfall 3år derfor tenkte jeg at det var greit å kjøpe en såpass dyr CPU som jeg ikke trenger å overklokke. Merker at jeg må i tenkeboksen igjen. La oss tenke langsiktig, vil da Extreme prosessoren være et lurere kjøp? Mtp kvalitet, holdbarhet, osv?

     

    Tror jeg også bytter ut hovedkortet med et Asus P5KR P35. Noen som har erfaringer med det? Et ATI FireGL kort vil virke på dette også?

     

     

    Tusen takk!

  2. Hei folkens,

     

    Er nå i ferd med å bestille meg en ny PC som jeg kun skal bruke i programmer som Photoshop, Maya, After Effects, Premiere. Forøvrig irrelevant i forhold til hva spørsmålet mitt er. Jeg lurer på om dette oppsettet vil fungere, teknisk sett. Har en tvil og det er strømforsyningen; har valgt en 550W, er dette for lite til resten av PCen?

     

    OPPSETT:

     

    157962.jpeg

     

    Setter også inn et ATI FireGL v7200, som jeg kjøper fra en annen levrandør da ikke Netshop tar inn kortet.

     

     

    Ha en fin kveld.

    På forhånd takk!

  3. Hei folkens!

     

    Jeg bare lurer på om noen av dere vet om det finnes en pc-bygger over på netshop sine sider, som gir deg mulgiheten til å bestille pc uten skjermkort. Altså, en pc-bygger som gir meg muligheten til å plukke ut alle delene selv?

     

    Noen av dere som har kjøpt pc via netshop? Som har erfaringer med akkurat dette her. Jeg ringte kundeservice i dag, og fikk til svar at jeg kunne bestille pc uten skjermkort, men finner ikke hvor en har mulgihet til dette.

     

     

    Tusen takk for svar :)

  4. Takk for svar.

     

    Jeg skal dog ikke bruke dette i spillsammenheng, men i 3d, compositing og design sammenheng. Altså tunge programmer som Maya, Zbrush, After Effects, Photoshop og Boujou. Disse er jo programmer som sluker all ytelse, derfor tenkte jeg på et Quadro FX kort.

     

    Så i og med at du tok utgangspunkt i spillsammenheng i forrige post, spør jeg en gang til. Er det lurere å kjøpe 2 kort i stedet for ett kraftig?

     

    Beklager at jeg ikke skrev hva jeg skulle bruke dette til i første post. Ingen skade skjedd!

     

    Takk

  5. Hallo!

     

    Skal til å kjøpe ny(e)tt skjermkort, og med det trenger jeg noen guidlines. Tenkte på å kjøpe et Quadro FX kort, men ble litt i det meste laget. Så tror jeg heller går for XFX GeForce8800Ultra. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=335338 . Noen som har erfaringer med dette kortet? Anyways, jeg har ikke penger til å kjøpe 2 Ultra kort og kjøre SLI, men har penger til 2 av disse http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=344052, slik at jeg kan kjøre crossfire. Det jeg nå lurer på er om det heller lønner seg å kjøpe kun ett av ultra kortene eller kjøpe 2 av 8800gt - med tanke på ytelse.

     

    Tusen takk!

  6. Tusen takk for svar!

    Er i hovedsak Autodesk Maya 8.0, Eyeon Fusion, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Boujou jeg kommer til å bruke på pcen, noen av disse er støttet av 64bit, men har hørt rundt omkring at det kjører ustabilt på 64bit, i og med at systemet er så nytt.

     

    Hvor mye dyrere er 64bit? Og hvor lurt er det å kjøpe 32bit nå som 64 er på markedet?

     

    Jeg tar råd av anbefalingene deres, tusen takk!

  7. Hey,

     

    Skal til å kjøpe meg ny pc nå før jul. Har da tenkt på å sette sammen en pc selv, og gjøre den så og si hardcore. Problemet mitt er at jeg trenger 6GB - 8GBram, men kan ikke ha 64bit OS, da jeg bruker programmer som ikke er støttet av 64bit.

     

    Så, spørsmålet mitt blir da om det er en mulighet for meg å kjøpe en pc med 6 / 8 gb ram, samtidig som jeg kjører et 32bit OS.

     

    Thanks in advance!

  8. Så, jeg skal til å kjøpe et nytt skjermkort til min gamle pc. Jeg er pretty usikker på hva jeg skal ha, da jeg kun bruker mac (i hvertfall nå som adobe kjører på UB) Uansett, på pcen jeg har nå, er det et geforce 4 kort, 128mb, noe som ikke fungerer så veldig bra til 3d - autodesk maya er programmet jeg bruker. Det anbefales at man bør i hvertfall a 512mb.

     

    Så jeg tenker på å kjøpe et godt skjermkort. Hva jeg har lagt merke til nå, er det at på nesten hvert skjermkort, så står det PCI EXPRESS. Kan noen forklare meg hva det står for? Hvordan finner jeg ut om maskina mi har PCI EXPRESS?

     

    Jeg er også ganske usikker på om maskina tåler en såpass stor oppgradering, mht hovedkort. (tenker også på å kjøpe meg 2 gig ram ekstra)

     

    Litt hjelp hadde vært strålende,

    Takk på forhånd.

  9. Sitter her og funderer på mye rart. Tenkte jeg kunne starte en tråd ang globalisering; Jeg kunne tenke meg å høre flere av deres synspunkter om hvilken innvirkning globaliseringen har på Norges kultur samt identitet.

     

     

    Det at jeg er interessert på dette spørsmålet, grunner til at jeg gjør en undersøkelse om akkurat dette. Jeg syntes da at det hadde vært greit med noen eksterne synspunkter.

     

     

    Takk,

    Moenjr

×
×
  • Opprett ny...