Gå til innhold

Moff

Medlemmer
  • Innlegg

    1 042
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moff

  1. Jeg er i best humør de 2 timene før jeg legger meg, når jeg har fått lest nok og snakket med folk gjennom pcen. Resten av dagen går jeg rundt som en nikkende smiledukke som kjeder seg i hjel :thumbdown:

    Det er en lekende lett og kort vei fra deprimert humør til fornøyd kose humør. Det er egentlig det samme. Jeg koser meg, men kunne lett tatt livet av meg om jeg hadde et skytevåpen. Ta livet av seg på en fin dag hadde vært happy ending da.

     

    Men venter til 2045 ellernoe så jeg ikke ødelegger livet til familemedlemmer

    • Liker 1
  2. Stod på en bussplass med masse folk en regntung dag. De holdt på å lempe bagger inn i bussen / røyke. Men Det sitter en jente og ser opp i himmelen mot regnet. Hun gråter. Det renner ikke bare tårer men hun hulker. Folk så rart på henne, for det er jo awkward når noen griner sånn? Jeg kunne sagt hei ellernoe bare, men gjorde som alle andre. Nok med meg og mitt, så jeg venta videre i køen til bussen. Iskaldt :S

  3. Cecilie er en høylytt kvinne på 20 år.

    Da hun var liten kjeftet alltid foreldrene på at hun måtte bruke

    Innestemme

    Så da hun omsider flyttet for segselv til en hybel i Asker får hun endelig være segselv

    og snakke så høyt hun vil

     

    Hun vasker kontorer og tar opp fag fra videregående skole

    Når hun kommer hjem fra jobben, er hun sulten og tar seg et pølsebrød med ketchup i

    Setter på Gilmore Girls på dvd. Hun søler litt Ketchup ned i utringninga , men bryr seg ikke

    fordi ho er så jææævlig tøff

     

    Neste navn: Diana Tidholm

  4. Røkte 4 sigaretter på Hovefestivalen som var nå for en uke siden. For hver sigarett begynte ting å spinne og perspektivet skli frem og tilbake også kjentes det som at elver rant gjennom låra mine - Fra tærne og opp i brystkassa. Kjente meg veldig brisen og sjanglet avgårde da jeg reiste meg for å gå. Var edru og det jeg røkte var ikke joints, var Prince / Benson & Hedges og Malboro.

     

    Spiser veldig lite for tida, så nikotinen funker kanskje bedre pga. det. Også har jeg røkt 10 sigaretter i mitt liv ca, men de få jeg har røkt før har jeg røkt på fest og bare patta på.

     

    Jeg har en eske med familieklenodier med blant annet bestefars gamle pipe i. Kanskje jeg skal fylle garderoben med flanellskjorter og begynne å røke pipe.

     

    For 3 år siden var jeg på "Kroppen min er et tempel" stadiet, men nå har prinsippene mine knust.

  5. Kenneth er nøye på at folk skal huske på at navnet hans slutter med "th", så han retter på de som måtte si KenneT. "Bare sånn at du vet det til neste gang, ok?" også lager han lyden igjen "thhh" for å poengtere. Han tolker skarp humor som et angrep på hanselv og slår raskt tilbake i offansiven. Han liker å drikke seg drita. Stairway to heaven er den fineste sangen han vet om og når han blir gammel vil han dø av skjelettkreft. Han er 1.85 høy, har sort bollesveis og gaper med munnen. Han er redd for døden og hva som kommer etter, men dysser ned redselen med alkohol og fingerpuling

     

    Nytt Navn: Natasja Elgevik

    • Liker 1
  6. Ja, jeg gav meg etter femten minutter med last House on the left. Takk for Straw Dogs og

    Black Christmas

     

    Takk Frank

     

    Jeg så halvparten av filmen MONSTER siden jeg fikk den anbefalt. Ikke helt hva jeg så etter, men skikkelig guffen og deprimerende stemning. Også ligna skuespilleren perfekt på Aileen.

    dæven- en dag før henrettelsen..

     

    Skulle vært noe lignende om Charles Manson

×
×
  • Opprett ny...