Gå til innhold

JDope

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JDope

  1. Ok stopp stopp!

     

    Det at noen tar opp problemene rundt det å få ett "Highend" system uttav ett mediacenter/mediaportal oppsett i Norge og på Norsk skal få Tommel Opp!

     

    Men denne måten å beskrive hverdags problemene med bla hakking og kvaltitet i avspillng av video materiale på pc er direkte iriterende.

     

    Det kan virke som om at "Author" ikke har vært på samme planet som oss andre! Skal forklare hvorfor: Må man starte med å fortelle kor jævlig kjedlig man har hatt det i Jula?? Fortsetter med en masse utfyllende "bullshit" vedrørende essensen i hva vi sliter med???

     

    Kan du ikke bare si: For å få en tilfredstillende DVD kvalititet på avspilling via PC må du ha: En medium PC/1gb ram/grafikkort med HDCP støtte. Og viktigest av alt: TV som støtter 1 til 1 pixel mapping, 24/50 hz, støtte til pc oppløsning via HDMI. Skal du koble en mediacenter pc til tv hold deg unna Plasma fordi disse ikke har kvadratiske pixler.

     

    Finnes masse bra tutorials på nettet som er mye bedre en dette.

     

    Ok enig til HD_DVD avspilling trenges det mye cpu power, men synes nok man først skal tenke på å få vanlig DVD avspilling til å funke uten litt irriterende hakking (Uten slik hakking som din dedikerte DVD spiller klarer.)

     

    Tips! Støtter ikke skjermen din med 50/75 hz så vil du alltid slite 25fps på Filma. Støtter ikke tv'n din 24 HZ, noe mange HD-DVD filma kjøre på så sliter du, og i tillegg styr unna filters som "ffdshow" hvis du ikke har en "Highend" pc.

     

    Vet at mange vil reagere på denne posten, men føle meg så provosert at jeg bare måtte skrive ett innlegg her!

     

    Hvis du virklig går inn for å få svar på dine spørsmål besøk AVFORUM

     

    Sorry hvis det ble mange skrivefeil men!

     

    Hardware folk, nå må dere bruke hua når dere velger ut hvem som skal få skrive ett innlegg/tutoials, dette minne meg om Fyllerør!

×
×
  • Opprett ny...