Gå til innhold

XDamage

Medlemmer
  • Innlegg

    1 320
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XDamage

  1. Comma Chameleon skrev (På 7.8.2023 den 2.56):

    Denne var heftig å se ja 😂

    image.jpeg.f2fbc0138cbf0a6624ee8f03a7250e6d.jpeg

    For min del er det beste spillet noensinne:

    Red Dead Redemption 2

    Det er et mesterverk. Helt vanvittig kvalitet i alle ledd. Innlevelse jeg aldri har sett maken til før eller etter. 

    Ja, det var en artig funksjon. Jeg er imponert over at diskusjon.no har klart å bevare forumet fra så langt tilbake. Veldig artig å lese de første innleggene man skrev mens man gikk på videregående. 

    Ellers er jeg enig i at RDR2 er svinbra, men har kun spilt det på playstation. Helt ufattelig detaljert, og spent på om de klarer å følge opp nivået med GTA6. 🤔

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. XDamage skrev (På 14.12.2002 den 1.33):

    Beste spillet jeg noen gang har spillt på pc er

    Deus Ex, jeg finner ikke ord engang for hvor

    uuuuutrolig godt jeg liker dette spillet!

     

    På andre plass kommer Thief spillene, jeg er

    fanatisk Thief fan og elsker egentlig alle gode spill med masse stealth elementer i.

     

    På tredje har jeg Baldur's Gate spillene, utrolig bra RPG.

     

    Og på fjerde plass kommer Monkey Island serien, genial humor og gameplay. :grin:

    Denne står seg godt. Jeg er helt enig med meg selv fra over 20 år tilbake 😄

    • Liker 1
  3. Fra Netcoms sider:

     

     

    Siden Netcom "kjøper" 12 måneders avtaletid fra spotify, så "taper" de 1200kr bare der, samt de 500mb ekstra i måneden som du har avtalt.

     

    Ja, det var litt vage svar om akkurat det der å få da jeg ringte kundeservice, og ble sendt imellom vanlig kundeservice og nettbutikken to ganger. Men uannsett så kjøpte jeg jo også dette via telefon, så det bør vel dekkes av vanlig angrefrist det også.

     

    EDIT: Hovedproblemet her er vel at jeg har knytt meg til to forskjellige avtaleperioder, og ingen av dem kan angres uten å angre den andre. Så da vil jeg tro den eneste utveien er å heve hele kjøpet.

  4. Kjøpte en Samsung Galaxy S4 fra NetCom og mottok denne for en uke siden. Betalte full pris på 4999,- umiddelbart for denne og Smart Mini med Spotify og avtaleperiode på 12 mnd.

     

    Da jeg bestilte mobilen per telefon, så tenkte jeg ikke der og da over hva denne avtaleperioden egentlig innebar. Men ettersom telefonen var subsidiert en smule, så tenkte jeg det dreide seg om toppen 3-400 kroner for å bryte avtaleperioden ettersom ingenting ellers er subsidiert (hverken månedspris på selve abb. eller spotify. Det eneste er at jeg får 500MB ekstra i mnd)

     

    Men nå skjønner jeg jo at jeg har gått direkte i fella. Trodde det var en god pris jeg fikk, men gebyret for å bryte avtaleperioden er 1500,-...

    Det vil jo si at mobilen liksom er verdt 6499,-, selvom jeg betalte "alt" for den på posthuset.

     

    Jeg har ingen problemer med avtaleperioder hvis man føler at man faktisk får noe igjen for å binde seg, men i dette tilfellet er det ikke på noen måte samsvar mellom bruddgebyret og hva jeg har fått subsidiert av NetCom. Jeg hadde betalt toppen 250 kroner mer for telefonen hvis jeg hadde kjøpt den uten abb. igjennom f.eks. Elkjøp, for så og skaffet et abb. uten avtaleperiode hos NetCom eller andre.

     

    Nå går mobilen rett i retur, så vil det vise seg om de skal være vanskelig eller ikke. :)

  5. Xdamage: ring Netcom-butikker i området, de har visstnok fått inn et bittelite antall

    Feks her har i alle fall fire Netcombutikker fått inn to hvite og to sorte hver til salgs på lørdag.

     

    Kan være verdt en ringerunde :) . Veldig greie priser og.

     

    Jepps, skal ta meg en runde på div. butikker imorgen. :)

  6. Noen her som har forhåndsbestilt fra CDON og fått noen form for leveringsbekreftelse? Jeg har ingen god magefølelse på at denne blir sendt fra CDON i dag. Var ganske sen med å forhåndsbestille så kan sikkert bare skylde på meg selv. Noen som tilfeldigvis vet om noen butikker i Rogaland har/får denne nå? Er rimelig desperat her!

     

    Jeg var tidlig ute med å forhåndsbestille fra dem, og jeg har heller ikke fått bekreftelse på at de har sendt den idag... Begynner å bli passelig forbannet. Reiser bort på tirsdagen i neste uke, og nå tror jeg ikke det lengre er mulig å få den oppover til Nord-Norge i tide.

     

    På toppen av det fikk jeg noen temmelig ubegavede svar hos dem via e-mail.

    Merk: Denne ble sendt i går 25/6, én dag før release ifølge dem...

    Takk for at du kontaktet oss.

    Du har forhåndsbestilt produktet. Det slippes ut for salg den 2013-04-26

    Når du forhåndsbestiller en vare skal du ha den på release datoen, vi sender derfor ut varen noen dager tidligere slik at du får den på utgivelsesdatoen.

     

    :wallbash:

    • Liker 1
  7. Fæææn så kjipt å få kun S-View i posten! Men flott cover da. Gleder meg sykt mye til å sette det på S4'en! :)

     

    Fikk et ganske kryptisk svar når jeg spurte CDON om når de sender den. De sa den har salgsdato (i Sverige regner jeg med) 26. April, men at de vanligvis sender ut noen dager før... Det er jo to dager til! Håper den er på vei.

  8. Ikke kjøp den om du ikke må

    Les de første testene av Galaxy S4.

     

    http://www.itavisen....du-ikke-m-58313

     

    Hehe, nå kom jeg på hvorfor det eneste jeg gjør på itavisen er å bruke speedometeret. :D

     

    Uannsett, Galaxy S1 til S4 blir episk, men synd CDON ikke har sendt den enda. Hadde vært morro å hatt den med seg til Stockholm i neste uke, men det ser ut til at jeg må plukke den opp når jeg kommer hjem igjen.

  9. Min første tanke var at dette måtte være en aprilspøk, men om dette stemmer så blir jeg utrolig oppgitt på Samsung...

     

    Ja, for å være ærlig så tror jeg Samsung har et aldri så lite forklaringsproblem. Personlig bryr jeg meg ikke særlig om at Exynos-chip'en scorer litt høyere enn Snapdragon på div. benchmarks, men hvis det er slik at Exynos påvirker batterilevetiden på en ikke ubetydelig positiv måte, da blir det en annen sak...

     

    I så fall burde Samsung utsatt lanseringen istedenfor å kanskje komme One i forkjøpet på markedet.

  10. Har bestilt en svart S4 på cdon.com, men avventer resultatene fra eventuelle batterisammenligningstester på nettet.

     

    Hvis det viser seg at Exynos-versjonen faktisk er mer effektiv, så kjøper jeg heller russisk S4 neste gang jeg er i St. Petersburg (som forøvrig er noen kroner billigere enn her til lands). :) Men spørsmålet er jo da om LTE på den vil fungere i Norge.

  11. Jeg er ekstremt nøye når jeg kjøper nye fancy duppeditter, denne pc'n er intet unntak.

    Jeg kan bare snakke for P150E da jeg har denne. Den holder seg meget godt avkjølt og har aldri fått blåskjerm. Har prøvd de fleste spill for å se hvordan den takler grafikken, den har aldri blitt for varm selv om jeg holder den i fanget. Men når begge viftene står på for fullt så hører man suset, men lyden fra spillet overdøver jo uansett suset.

     

    Grunnen til at jeg kjøpte P150E istedenfor Alienware sine var pga. utseende og pris.

     

    Hvorfor finnes prisjakt.no ? Jo fordi noen selger et produkt billigere enn andre slik at forbrukeren kan finne dette enkelt. Noen liker å overprise.

     

    Takk for raskt svar. Per nå har jeg en Acer 8935g som driver ARMA II og DayZ på et noe under akseptabelt vis, og dette vil jeg helst unngå med ARMA III og DayZ Stand-alone. ;)

    8935g kan heller ikke sies å være særlig godt skrudd sammen eller stille, så det skal vel en god del til for å skuffe meg når jeg har denne laptop'en som grunnlag.

     

    Jeg tar erfaringen din med i betrakningen. I realiteten ser det jo ikke ut som jeg har noe særlig annet valg enn Kunshan akkurat nå (bortsett fra å vente), så jeg kommer nok til å bestille den. ARMA III Alpha slippes jo på tirsdag. :innocent:

  12. Jeg er på jakt etter en laptop som når ARMA 3 sine anbefalte systemkrav, og har funnet ut at jeg trenger GeForce GTX 680M og Intel i7-3740QM prosessor.

     

    Denne kombinasjonen ser til nå ut å kun finnes tilgjengelig i Norge i Multicom Kunshan P170E og Alienware M18x.

    M18x er derimot fullstending utelukket, da den vil komme på over 20 000,- med denne kombinasjonen, så jeg heller jo selvfølgelig mot Kunshan.

     

    Jeg har ikke særlig høye krav til hvordan laptop'en fysisk ser ut, men jeg er temmelig opptatt av at den ikke skal smelte eller bråke altfor mye. :D Ren logikk tilsier at enten så er Alienware noe inni granskauen overpriset, eller så har Multicom (Clevo) spart inn tusener på et eller annet. Jeg blir selvfølgelig meget skeptisk av denne ekstreme prisforskjellen (7-8000,-)

     

    Spørsmål:

    *Er det noen med lignende Kushan-konfigurasjon som kan bekrefte at laptop'en holder seg rimelig godt kjølt?

    *Hvordan er Multicom å ha med å gjøre mtp. reparasjon/garanti?

  13. Jeg lurer på om jeg har gått på en smell her.

     

    Installerte Telenor sin Gingerbread (2.3.3) firmware på min Samsung Galaxy S for et par dager siden, og nå har jeg portert over til One Call. SIM-kortet fra One Call vil ikke fungere i min Galaxy S, men fungerer fint i andre mobiler. Den er ikke operatørlåst ifølge Telenor, men kan telenor sin firmware da forårsake problemet?? På forhånd takk for svar.

    :hmm:

     

    (Jeg brukte også *#7465625# for å sjekke at mobilen virkelig ikke er operatørlåst)

  14. Ok! Nå ble jeg dypt skuffet!

     

    Ja, er vel en del som er ganske opprørt over dette ja. Man får evt. trøste seg med at hvis PD skulle laget alle bilmodellene i premiumkvalitet, så har vi nok ikke sett noe til GT5 på enda et par år.

     

    De ser da meget bra ut utenifra i alle fall:

    :)
  15. Jeg synes du kan oppgi kilde på hvor du har lest eventuelt hørt det. Jeg tror forøvrig at alle bilene vil ha cockpit-view, men like detaljert nei? Nei. Bare 200 biler, og resten av de ca 800 bilene vil ha mindre detaljerte dashboard o.l :)

    Min kilde?

    http://www.gtplanet....-car-interiors/

    Værsågod.

     

    http://us.gran-turismo.com/us/news/d5247p1.html

     

    The massive lineup of cars from past Gran Turismo games has been beautifully recreated through the latest technology and the Playstation 3’s cutting-edge graphics.

     

    Gran Turismo 5 feature an astounding 800+ cars, a vast collection covering a wide range of eras and categories.

     

    *Standard cars do not support vehicle interior camera views.

     

    Ser forresten ut til at det er skjedd endringer med tanke på hood view også, i forhold til hvordan det har vært i div. demoer av spillet:

    http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=132567

    :hmm:

  16. Jeg er enda litt forvirret angående om standard biler kommer til å ha "cockpit view" eller ikke (det finnes flere nettsteder med ulik informasjon).

     

    Er det noen som har noe godt svar på det midt i all forvirringen, eller må vi bare vente til den første anmeldelsen av spillet kommer?

     

    Standardbiler har visstnok ikke cockpit view nei. Mulig de har "hood view" i alle fall. Har ikke så mye å si for min del, siden jeg synes cockpit view ofte blir for snevert på min Sony 40", og jeg ender som vanlig opp med å kun bruke HUD. ;)

×
×
  • Opprett ny...