Gå til innhold

abe78

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abe78

  1. Jeg har en seriøs utfordring med kablingen i min hjemmekino.

     

    Jeg har en prosjekt som tar det meste av kabler. Jeg skal koble til X-BOX 360, DVD spiller, digital tuner til denne. Disse skal også levere digital lyd til en forsterker. Forsterkeren har ikke innebygget inngang for dette og kan dermed ikke brukes som switch box.

     

    Dette har fungert sånn passe i lengre tid nå, men når jeg jeg kjøpte X-Boxen blir det bare rot. Nå trenger jeg seriøst hjelp.

     

    Typisk utfordring med X-BOXen: den meldfølgende kabelen for lyd og bilde er alt for kort til å rekke til både forsterker og prosjektor. Jeg må forlenge en av delene. Skjøyte bildekabelen (komponent) er veldig lite fristende. Lydkabelen må være en optisk kabel og de finnes tydeligvis ikke i lengre lengde enn 5 meter. Da jeg trenger ca. 8 meter har jeg et problem.

     

    En annen sak er hvordan jeg bør koble på alle bildekildene til prosjektoren? Lite artig å ha tre kabler gående (hvor den dårligste blir S-video kabel).

     

    Jeg har sett litt på ulike koblingsbokser, men er usikker:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=314105

  2. De siste 2 - 3 månedene har jeg hatt store problemer med at PCen fryser når jeg kjører en Bitorrent client. Har prøvd forskjellige clienter og har reinstallert drivere fra den originale CDen og de siste som ligger på nettet.

     

    Trodde lenge det var Nvidia Firewall som var problemet, men den er borte nå og problemet er her fremdeles.

     

    Jeg har et EP-9NPA+ULTRA (Nvidia 4 kort). Det litt merkelige (et symptom?) er at jeg av og til får advarsler om at SLI ikke er slått på. Dette kortet støtter ikke SLI så jeg forstår ikke helt akkurat det.

     

    Utrolig frustrerende, noen som har tips? :hmm:

  3. Ser grei ut men foretrekker 1600*1200. Vil ikkje ha for bred.

    5925044[/snapback]

     

    Bred er fremtiden, i hvert fall for spill. I hvert fall om du liker "skytespill", du får en helt annen horisont med 1680 oppløsning og en klar fordel i forhold til motstandere i for eksemplel Battlefield 2.

  4. Fikk mail fra databutikken der de tilbydde og heve kjøpet.

    Kan se ut som de nå er villige til og komme fram til en løsning.

    Poster resultatet i denne tråden når hele saken er avsluttet.

    5903366[/snapback]

     

    Saken virker helt useriøs, spørsmålet nå er om du kan kreve erstatning for tapt tid. Jeg ville varslet de om at penger skal inn på konto klokken 12.00 18.04.06 ellers går du til rettslige skritt. De har ALT å tape.

  5. På min bærbare PC så har jeg 1400x1050, har muligheter til å gå opp til 1600c1200. Velger jeg sistnevnte oppløsning så får jeg fenomenet som abe78 nevner.

    5909832[/snapback]

     

    Jeg velger å tro at dette har noe med hvilken oppløsning skjermkortet takler. Kortet mitt Radeon 9800 er jo ikke helt nytt. Skulle likevel tro at det gikk med nye drivere? Jeg venter som sagt på resten av oppgraderingen med det nye skjermkortet. I mellomtiden kjører jeg VGA-kabel uten at jeg tror at det har noe med saken å gjøre.

  6. Heisan! Jeg har kjøpt en ny widescreen, men det hele fungerte dårlig. Venter på nytt skjermkort, men tenkte jeg kunne kjøre den litt på den gamle PCen først. Radeon 9800. Det merkelige er når jeg setter den til 1680-1050 (naitive) så må jeg flytte musen rundt for å nå kantene i windows. Har dette noe med at skjermkortet er for gamelt og ikke støtter denne oppløsningen. Virker litt rart.

     

    Har selvsagt oppdatert drivere til skjermkortet. Driverne til skjermen lar seg ikke spore og systemet tolker den som en standardskjerm. Skjermen er en BenQ FP202W.

     

    Kan noen hjelpe?

×
×
  • Opprett ny...