Gå til innhold

Burns

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Burns

  1. Kult. Utrolig fine de skjermbildene de har lagt ut av x2'n. Likte de veldig godt. Virker som om du enten har gjort det selv, eller har litt greie på det. Har du linker til hva jeg må laste ned, og hvordan jeg går frem? Jeg fant det ikke helt inne på de sidene der. Men nå leste jeg ikke igjennom alle heller altså.

  2. Hehe.. Jah, hvorfor vil jeg det.. :). Mest fordi jeg er nysgjerrig kanskje. Og se om jeg merker forskjell på den. Jeg merker ikke noe lagging eller tregheter i den. Så det er vel kanskje for å erte kameraten in som har galaxy med at x2'n min har en raskere cpu. :). Derfor tenkte jeg at hvis det er en enkel måte å gjøre dette på, så skulle jeg jammen prøve det.

     

    Men jeg ser absolutt poenget ditt, så lenge jeg nesten ikke klarer å svare på det selv. hehe..

  3. Jeg har hatt min 2x i en mnd nå. Og ser at det er en del som klager litt på den. Derfor må jeg si at min har fungert feilfritt. Aldri hengt seg, eller gjort noe som tilsier at det er noe feil med den. Og jeg bruker den til forskjellige oppgaver. Faktis er jeg meget godt fornøyd med denne telefonen. Men jeg har ett spørsmål.

     

    Jeg har lest at noen overklokker disse telefonene. Og jeg har lest litt rundt om i trådene for å finne ut hvordan man gjør dette. Jeg har skjønt at det kan være litt risikabelt. Og dette er helt nytt for meg. Så derfor:

     

    1. Er det ett sted hvor man kan lese seg frem til hvordan man gjør det steg for steg?

     

    2. Må man roote (?-hva nå enn dette er) før man starter overklokking?

     

    3. Kan man fremdeles kjøre vanlig operativsystem på telefonen. Altså sånn som den var levert fra fabrikk?

     

    Takk for svar... :)

  4. Det er veldig irriterende.. Bruker jo mer tid på å få prøvd å få dette greiene til å virke enn man får spilt kamper. Og det virker som det er helt tilfeldig om det virker eller ikke. I går prøvde jeg og en kamerat og invitere hverandre over 30 ganger. Og 2 av dem var vellykket. Det vil si av 30 invitasjoner, så fikk vi spilt 2 ganger.. veldig irriterende..

  5. Fant en tråd om headsett til playstation så jeg bruker denne jeg.. Fikk ett headsett av dama mi som heter sony DR-BT50. Egentlig ikke helt hva jeg var ute etter. Men når jeg kobler den til telefonen og slike ting er det utrolig bra lyd i den. Så jeg bestemte meg for å beholde det. Når jeg bruker det på playstation fungerer det også fint. Men spørsmålet mitt er om det er mulig å få all lyd i headsettet. Altså ikke bare lyden fra stemmene som snakker, men også lyden fra hele spillet?

  6. Når det først er en fifa tråd her tenkte jeg skulle spørre om en helt annen ting enn trådstarter. Er det flere som har problemer med å spille online på dette spillet. Når man inviterer, eller blir invitert, til kamp så kommer man inn dit hvor man skal velge lag. Og da låser hele greiene seg. Får ikke valgt lag. Får egentlig ikke gjort noe annet enn å avbryte invitasjon. Mulig det er bare jeg som har problemer med noe, men online funksjonene fungerer perfekt på andre spill..

  7. Virker som om de ¨gamle¨ 60 g maskinene er bedre av en eller annen merkelig grunn. Men du er ikke helt trygg du heller.. hehe.. Jeg kjøpte maskinen min med samme den kom. Og har hatt den inne og byttet blue ray drevet. Det er visst dette som tar kvelden når slike ting skjer. Fikk den igjen etter 2 uker, og har fungert perfekt etter dette. Den står på natt og dag på folding hvis jeg ikke bruker den.. Det har jo ikke noe med dvd drevet å gjøre da men...

  8. Hvis noen er har vanskeligheter med å få tak i telefon, så har jeg en til overs. Har bestilt meg en som er på vei til meg i posten nå. Men så hadde samboeren min kjøpt en til meg i dag. Hun kom over den i butikken, og det var visst bare en, så hun kjøpte den til meg gitt.. heldig som jeg er. Men nå har jeg altså da en som er på vei i posten også. Så i stedet for å returnere den, kan noen her få kjøpt den hvis det hjelper noen..

  9. Hei.. Nå har xbox min tatt kvelden nok en gang.. ring of death.. Men er lei av å vente like lenge som forrige gang jeg hadde den på verkstedet. Noen som vet om man har krav på en ny konsoll hvis den blir borte lenge? Og eventuellt hvor lenge skal konsollen være borte før man evnt har krav på ny??

×
×
  • Opprett ny...