Gå til innhold

larsnl

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larsnl

  1. Fint belyst og godt eksponert. Enkel bakgrunn isolerer motivet godt.

     

    Av de to versjonene du har lagt opp, foretrekker jeg nr 2, men det blir smak og behag. Jeg vil gjerne se en tredje versjon, hvor bildet ikke er beskåret så nærme kneet på venstre side i bildet (altså motivets høyre kne) - der mangler det litt luft, synes jeg. Buksa berører akkurat rammen.

     

    Samtidig vil jeg foreslå å gi bittelitt mer luft over hodet (men ikke helt så mye som på versjon nr. 1). Vedr. beskjæring i bunnen, må man nesten prøve seg litt frem; det er lett at det blir litt "rotete" når man ser undersiden av stolen og planken mellom bena.

     

    Alt i alt et fint portrett. Ser gjerne en versjon 3 som anført. :)

     

    Da har jeg lastet opp en ny versjon. Har ikke mer å gå på på venstresiden, så måtte bli sånn at buksa kommer borti kanten.

  2. Synes ikke det gjør noe at taket er med her. Tror det hadde sett litt trangt ut om du hadde tatt det bort. Dette bildet faller vel inn under kommunikasjon på mange måter, som du selv skriver. Mangler bare en parabolantenne og en telefonboks så hadde det hatt alt :p

     

  3. Ingen som har kommentert dette bidet altså?

    Tenkisk synes jeg det er fint. Fin kontrast, og fint lys. Mulig du har dratt på med litt for mye vingetting etter min smak, men det får hvertfall blikket mitt til å gå mot objektene som er viktig i bildet.

     

    Er ikke ofte man ser to slike scootere sammen, så du var heldig der. Heller ikke så mye forstyrrende rundt som tiltrekker seg oppmerksomhet. Eneste er den bilen oppe i høyre hjørnet (Kanskje derfor du har brukt mye vignetting?).

    Scooterene ser strøkne ut, og du har fått med mye detaljer. Til og med Biltema verktøybag bak på den ene :p

     

    Ser ut som de koser seg på tur. Kanskje et ektepar som har startet sommersessongen?

     

    Synes bildet kledde s/h veldig bra.

  4. Hei.

    Jeg lurer på om det finnes en slags gruppe på f.eks facebook, foto.no eller her på diskusjon, som er dedikert for gatefotografer? Jeg har lett en del rundt, men kan ikke finne noe.

    Vet at det er utenlandske, som streettogs critique group på facebook, men hadde vært gøy å ha en norsk en. Der norske gatefotografer (proffe som amatører) kan "samles" og diskutere og dele sine bilder.

     

    Andre som har tenkt det samme?

    • Liker 2
  5. Med smugfotografering tenker jeg at noen ligger i buskene og tar bilder av kjendiser på terrassen eller halvnakne damer på stranda. Dette føler jeg ikke har noe til felles med sjangeren "gatefoto" som tross alt er i det offentlige rom. Tenk bare på 17 mai...

     

    Enig med deg der. Men tror det er mange som ser på gatefoto som litt sketchy. Derfor er det viktig at flest mulig, som driver med det, snakker om det med så mange som mulig. For tror ikke folk helt ser hva fotografen skal med bilder av fremmede mennesker.

     

    Når det gjelder 17. mai, og andre offentlige tilstelninger, så er det vel egne lover som gjelder for nettop det.

     

    Men hadde satt pris på om noen kunne fortelle noe om dette blir gjennomført eller ikke

  6. Bruker: larsnl

     

    Deltagernivå: Pingle. Er min første månedsutfordring, så føler det er greit å starte på bunn, og evt. jobbe seg oppover.

     

    Utstyr: Canon 7D m/Sigma 30mm 1,4. Olympus OM2 m/Zuiko 50mm 1,8.

    Kommer nok mest til å bruke 7D, men mulig det dukker opp noen OM2 bilder og :)

     

    Utfordring: Fargefoto og fastoptikk.

     

    Jeg tar nesten bare s/h bilder, så utfordringen blir å ta bare fargebilder. Samt bruke kun et fastobjektiv på hvert kamera. Føler det er større utfordring å ta gode bilder i farger enn s/h, da jeg synes fargene må passe bra sammen for at bildet skal bli bra.

     

    Here we go!

    Kjører på med et bilde jeg tok på amcar utstillingen på youngstorget igår. Der stod det en gammel Chevrolet (vet ikke hvaslags), og jeg synes klærne som lå i setet sto veldig godt i stil med resten av interiøret i bilen.

     

    8978642702_d9d34d00f0.jpg

    Old Muscle Car by millskaviar, on Flickr

×
×
  • Opprett ny...