Gå til innhold

BenD

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BenD

  1. Hvorfor må de kutte på specs? >:c kan heller ta en litt tykkere toppmodell med vanntett opplegg osv i stedet for en nedgradert "active""tough" whatever modell.

     

    Klarer de ikke å lage en tynn like bra som Sony? Gikk fra S3 til Experia Z, Samsung'en har bedre form (bedre å holde i) og finere skjermfarger. Sony har bedre kamera, er vanntett og kommer med docking inkl. i pris.

  2. Oppgraderte for ca. 3 uker siden. Etter restart, nullstilling til fabrikkinst. osv. så er det nå mye bedre. Egentlig mistenker jeg batteritiden for å være noe dårligere, men det er ikke mye det er snakk om nå, spesielt ift like etter oppdatering. Ser dog ikke de store forbedringene med ICS, var mer fornøyd med tlf. før - men det var jo også før jeg hadde hatt alt tullet...

  3. Huff. Lastet inn ICS / Android 4 i går. Det var tilsynelatende bra - men nå er det bokstavelig talt dagen derpå. Tom for strøm midt på dagen, pluss at jeg ikke får koblet tlf. til min handsfree - dvs. at den finner den på listen over tilgjengelige enheter, men får feilmld. når jeg prøver å koble den.

    Går det an å reversere prosessen - vil ikke ha det nye....???

     

    P.

  4. Vi bygger om litt. Dvs at vi får en garderobe i tilknytning til soverommet. Denne kommer ca. en meter foran dobbelsenga, det betyr at det blir vegg foran senga - der det før var skap.

     

    I denne veggen skal det lages en nisje til flatskjerm, og jeg skal felle inn høyttalere.

    Trenger flatskjerm, forsterker* (surround, evt. med Blueray-spiller), samt internett.

     

    Hva er greieste løsning for å kombinere surround med internett? Dette er et soverom, så flere funksjoner er viktigere enn absolutt max. lyd. Lavbudsjett er heeelt OK.

  5. Hei,

    Skal på sensommeren kjøre Harley i statene i noen uker. Har i den forbindelse behov for et supplement til min HTC Des. HD., men det må være en med med GOD batteritid, som tåler å ligge i lommen på en kjørejakke - selv i regnvær. Og sist men ikke minst: Siden denne blir som reservemobil å regne - etter ferien, så er det en fordel om den er greit priset.

     

    Innspill mottas med takk!

  6. Noen som har peil på hvorfor min Des HD ikke funker til MMS? Den verken sender eller mottar -har satt den opp etter beste evne :-(

     

    BenD

    Kan også hende du må sende en mms til deg selv for å få satt i gang mms-funksjonen. Aner ikke om dette er praksis lenger, men fikk beskjed om det fra NvN for et par år siden. Fungerte smertefritt etter det.

     

    Har telenor via jobben. Får ikke sende til meg selv heller. Å sende oppsett via Telenors sider burde funka, men HTC ligger ikke engang inne som telefonprodusent der. Så der var det liten hjelp å hente.

     

    Hvis det er mulig å sette maks størrelse på MMS i ditt meldingsprogram må dette også gjøres, den bør være satt til maks 300KB. Hvordan dette håndteres er avhengig av hvilket program du bruker til å sende meldinger.

     

    /Espen

     

    Har prøvd oppskriften/innstillingene i svaret over. Har ikke satt noe program for sending, har bare gått direkte fra bilde/send via/melding. Da reduserer den bidestr. automatisk. Men får ennå ikke mld. avgårde :-(

  7. Noen som har peil på hvorfor min Des HD ikke funker til MMS? Den verken sender eller mottar -har satt den opp etter beste evne :-(

     

    BenD

    Kan også hende du må sende en mms til deg selv for å få satt i gang mms-funksjonen. Aner ikke om dette er praksis lenger, men fikk beskjed om det fra NvN for et par år siden. Fungerte smertefritt etter det.

     

    Har telenor via jobben. Får ikke sende til meg selv heller. Å sende oppsett via Telenors sider burde funka, men HTC ligger ikke engang inne som telefonprodusent der. Så der var det liten hjelp å hente.

  8. Tenkte jeg skulle gi det gode kameraet til N8 en sjanse da min Desire ble ødelagt. Jeg holdt ut. En lang, stusselig måned holdt jeg ut med den gammeldagse, trege Nokiaen. Kameraet var bra, resten var old-fashion så det holder - for en som var vant med kjappe menyer og mye kjekt å dille med på mobilen.

     

    Symbian er dødsdømt, de klarer ikke få noe mer ut av det gamle rælet nå!!!

     

    Har forresten en N8 til salgs, pent (og lite) brukt...

  9. Skulle selv ha billader til en Samsung Jet (med micro-USB plugg). Visste jeg hadde sett rimelige reiseladere i den lille mobilbutikken på Gardermoen, og stakk innom en gang jeg var der. Da presterte mannen bak disken å påstå at "nei do, dette er en Nåkia lader, den passer ikke til Samsung". Du kan ikke ha mye interesse for greiene når du ikke har mer peiling enn han hadde.

  10. Noen som vet hvordan man legger inn filmer på samsung s8000 jet ?

    dette lurer jeg på og, når jeg prøver å føre over filer så får jeg beskjed at det ble avbrutt på grunn av at telefonen mistet kontakten.

    noen som kan hjelpe meg pls? :cry:

     

    Fikk nå lagt inn noen videoer på min, ved å bruke det programmet som følger med. Det går nok også an å legge videoene rett på minnekortet.

  11. Legger Omnia HD på "is". Tror dette blir en kjempetelefon til mitt bruk... :thumbup:

     

    Enig, hadde også lyst på OmniaHD, men den blir liksom "litt for mye". Litt for stor, litt for dyr, litt for mye dill og dall...

     

    Denne er fin, skulle bare ønske den hadde 8 megapixler og blits...

     

    Var innom Telekiosken og spurte etter Jet i dag og de sa den var trukket tilbake fra markedet på grunn av problemer. Den skulle mulighens komme tilbake i oktober. Stemmer dette?

     

    Denne har jeg sett i to av tre butikker i dag. Men de tar seg litt for godt betalt med 1000,- mer enn pixmania og de andre billige på nettet.

     

    Men fin, det var den :-)

  12. Har hatt mange SE telefoner tidligere som jeg er fornøyd med å ta bilder med, har nå N95 8GB men det tar utrolig langt tid å ta brae bilder og bildene blir utydelige ved småe bevegelser i tillegg må stille inn mye for å få gode bilder. Trenger da en telefon som lett tar gode bilder ved automatiske instillinger.

     

    Er også N86 et bedre kameramobil enn N95?

     

     

    Uten at jeg er 100% sikker, så tror jeg at det er samme kameraet i de fleste Nokia'ene med 5Mp kamera. Så det er vel omtrent samme greiene... I dag er det flere som tar bedre bilder, bl.a C905 og to-tre Samsung telefoner...

  13. Musikkspilleren klarer kun å finne musikkfiler som befinner seg på internminne da jeg oppdaterer selve musikkspilleren. Er jo ikke kjempe krise siden internminne er på 16gb. Men alikevel. Forslag anyone?

     

    Mener du på minnekort? Eg sykla akkurat på jobb og da putta eg i minnekortet for første gang med musikk og det funka helt fint

     

    Du lar den update seg for å finne musikken sant?

     

    selvsagt:)

     

    Musikkspilleren klarer kun å finne musikkfiler som befinner seg på internminne da jeg oppdaterer selve musikkspilleren. Er jo ikke kjempe krise siden internminne er på 16gb. Men alikevel. Forslag anyone?

     

    Mener du på minnekort? Eg sykla akkurat på jobb og da putta eg i minnekortet for første gang med musikk og det funka helt fint

     

    Du lar den update seg for å finne musikken sant?

     

    selvsagt:)

     

     

    Minnekortet er blitt brukt på en windows mobile telefon. Kanskje eg burde formatert minnekortet?

     

    Eg tror det har noe med hvor eg plasserer musikkfilene på minnekortet...

     

     

    Hadde det samme på en GPS. Flytta minnekortet (med masse MP3-filer) fra en gammel GPS til en ny, og den nye fant ingen av filene på minnekortet (men fire demofiler i GPS-minnet).

    Jeg døpte bare mappa der filene lå til det samme som mappa med de fire demosangene het (tror det var MP3), så fant GPS'en dem uten problemer.

     

    Alternativt kan du jo legge inn musikken på ny via software'en til Samsungen, bør funke det og...

  14. Det du kommer med er litt annet enn meninger. Du fremstiller det som fakta at alt HTC produserer bare er dritt og at det er det værste som er å få tak i. I omtrent hver eneste tråd der HTC blir nevnt som en kandidat kommer du med at HTC bare er dritt i stedet for å komme med et svar til trådstarter.

     

    Hva legger du i enklere og mer fullkommen? Det er jo lite tvilsomt hvilket operativsystem som gir flest muligheter, og Touch HD er jo amnge ganger testvinner og knuser Innov8 på flere områder, som f.eks. filmfremviser, surfing, lesing av e-post, sms og annen tekst.

     

    Nuvel, har hatt en del mobiler, og HTC Touch Cruise var den som fikk kortest levetid på skrivebordet, før den ble solgt. Dette var mye på grunn av Windows-operativsystemet, samt at det IKKE hjalp noe med et dårlig kamera.

×
×
  • Opprett ny...