Gå til innhold

Josso

Medlemmer
  • Innlegg

    397
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Josso

  1.  

    Jeg fikk The Witcher 3 med Nvidia for en tid tilbake. Dette var en GoG.com kode.

     

    Jeg har alle mine, flere hundre, spill (inkludert de gamle witcher spillene) i mitt Steam bibliotek.

     

    Jeg spilte spillet noen titalls timer, men rakk ikke fullføre historien. Jeg har tatt vare på mine gamle savegames, og kunne tenkt meg å spille igjen nå som det snart kommer mer innhold. Om jeg kjøper The Witcher 3 til mitt Steam bibliotek (ønsker å samle alle mine spill der), kan jeg da overføre mine gamle savegames og spille på de?

     

    Ble litt nysgjerrig på dette selv. Det ser ut til å være mulig: https://steamcommunity.com/app/292030/discussions/0/613958868355464896/

     

    Achievements går selvsagt ikke over. Ville kanskje funnet en endelig bekreftelse just in case.

     

     

    Takk for link :-)

     

    Er egentlig ikke så ille om jeg må starte på nytt, men med en hektisk småbarnshverdag føles det ut som det er en evighet å ta igjen.

  2. Jeg fikk The Witcher 3 med Nvidia for en tid tilbake. Dette var en GoG.com kode.

     

    Jeg har alle mine, flere hundre, spill (inkludert de gamle witcher spillene) i mitt Steam bibliotek.

     

    Jeg spilte spillet noen titalls timer, men rakk ikke fullføre historien. Jeg har tatt vare på mine gamle savegames, og kunne tenkt meg å spille igjen nå som det snart kommer mer innhold. Om jeg kjøper The Witcher 3 til mitt Steam bibliotek (ønsker å samle alle mine spill der), kan jeg da overføre mine gamle savegames og spille på de?

  3. Det er to servere, husker ikke hvaden ene het men det begynner på J :p den andre servern heter alustin hvor det vil trolig være mer konkorranse hvis en ser på hvor store org guilds har plassert seg, wild hunt blir også å finne der. 8UTC blir launch tiden for de som har den største pre order pakka, det er kl 9 på søndags morgen 28 feb^^

     

    Lenge siden et slikt lovende mmo kommer ut som bryter vekk fra standard normen som man lett blir lei av etter en stund.

     

    Takker for info. Da blir det Alustin på meg og forhåpentligvis noen nordmenn å game med  :)

     

    Får håpe at jeg klarer å sende kjerring og barn ut av huset på søndag, jeg må legge en slagplan for det! Blir pinefult å vente helt til kveldingen før jeg får satt meg ned å spille!

     

    Blir veldig spennende dette, det er altfor lenge siden ja...!

  4. Angående server så har det blitt skrevet at på launch day så må man velge en server og claime det man har fått for og kjøpe en av di to største pakkene.

    Ut ifra det så har forum brukere begynt og hisse seg opp over at det ikke er EN mega server og så er spekulasjonene igang.

     

    Selv synes jeg en mega server hadde vært best da mab ikke trenger og være avhengig av og være på samme server for og få spillt med kompiser som kan skje har begynt på en annen server da men ikke kan flytte char over forskjellige servere :/

     

    Skjønner.

     

    Ja jeg er helt enig med deg. Etterhvert som spillerbasen eventuelt avtar står man ofte igjen med flere "tomme" servere og en eller to større servere likevel.

     

    Håper på mer informasjon i god tid før søndag  :)

  5. Leste et sted at det mest sansynelig åpnet opp samme tid som cbt2 startet og det var 08.00UTC var det en som skreiv :)

     

    Ikke helt sikker på når det er på klokken våres da :p

     

    Det jeg synes er litt dumt er at om man velger "feil" server i forhold til hva folk du vil spille med er på så får man ikke byttet?

     

    Takk for svar!  :)

     

    Jeg aner faktisk ikke.. er det kommet noe informasjon om hvilke servere det blir ved launch?

    Jeg har ikke hatt så mye tid å lese forums osv den siste tiden, men jeg husker at det var mye spørsmål om det ble 1 megaserver eller flere mindre.. 

  6. Spillet ser kult ut,

    men har så mye annet å spille,

    så får se. :p

     

    Ser dette kommer til å bli ett engangskjøp type MMO med butikk der man kjøpe kosmetiske og nytteting,

    regner med at det er snakk om XP-boosts (f.eks 50% økt XP i 1 time.) osv.? 

     

     

     

    Det er små boosts på kostymer du kan kjøpe i butikken. F.eks 10% exp boost ved å ha et kostymesett. Ellers er det snakk om å for eksempel kjøpe pets, og de gjør den nytten at de kan plukke opp lootet for deg. Dyes for å farge armor kommer også som en vesentlig del av cash shop.

     

    Jeg ser ikke poengen med xp boosts i spillet. Om man har dårlig tid når man max level på 14-15 timer, men det anbefales ikke, da spillet er svært komplekst. Jeg anbefaler at man spiller i sitt eget tempo og heller har fokus på å lære alt spillet har å by på.

     

    Level 50, som er maks level, er bare en soft cap, men det er og her pvp'en begynner.

     

    Noen som vet når på søndagen vi får starte å spille? :-)

  7. Er utrolig bra spill, og helt nytt" i mmorpg genre, satser på at det kommer til å vare :) Vi er en gjeng på http://wildhunt.no/ hvis noen har lyst å bare snakke eller joine ;)

     

    Jeg har forelsket meg i spillet, men det har ingen av mine "gamer-venner", og er nå på utkikk etter andre å spille med :-)

    Defor joiner jeg gjerne, om mulig!

     

    Er voksen småbarnspappa med nok av plikter, men spiller stort sett noen timer hver kveld :-)

  8. Albion Online er et spill som har gått som "hånd i hanske" med "kaffisippinga" her i hus de siste ukene. Liker man den litt "old school" mmorpg sjangeren med full loot pvp, crafting, housing og ellers "sandbox" gameplay med mye grinding, kan man absolutt slå seg til rette i denne fantasiverdenen.

     

    Spillet er i closed beta for øyeblikket, men du kan forøvrig kjøpe spillet og få tilgang. 

     

    PS. Går man inn i PVP sonene er det fare for å velte kaffikoppen!!

  9. Takk for hjelp :-)

     

    Jeg spiller for det meste RPG spill som elder scrolls og fallout, men er ikke sikkert pcen passer til noen av de nyere spillene der, ikke vet jeg. Ellers spiller jeg en del en RTS, MMO og MOBA spill; Wow, Starcraft 2 (og lignende), Heroes of the Storm, Albion online er bare noen jeg kommer på i farta.

     

    Krever absolutt ikke at laptopen skal kunne kjøre noe av dette på high/ultra, men er opptatt av at jeg tar riktig valg i forhold til komponenter og pris. Får inntrykk av at det er mye å velge mellom og det gjør det ikke noe spesielt mye lettere.

     

    F.eks er det noen som har 4gb grafikkminne, og andre som har 2gb. Noen har 8gb ram og andre har 16gb. Det er få kroner som skiller, men jeg gidder ikke bruke 12-13k på noe som kunne vært like bra til 10k. Dumt å bruke ekstra pegner om det bare er "gimmikk" :-)

     

    Vanskelig dette altså hehe :-)

  10. Takk for tilbakemelding :)

     

    Har du noen andre anbefalinger fra sånn ca 8000 og oppover mot 10-11000?

     

    At utseendet er litt anonymt og enkelt liker jeg og ser på det som et pluss, mens byggekvalitet og holdbarhet hos f.eks vifter er noe jeg verdsetter høyt.

     

    Nå skal det sies at jeg sitter på et beist av en stasjonær pc, og laptopen vil kun bli brukt til spill ved høytider og ellers litt på andre reiser iløpet av året. Kravet er at de hvertfall takler nye spill ok.

  11. Hei!

     

    Hele denne julen skal jeg og familien min være hos svigers. Jeg er en voksen mann med lidenskap for spilling, og jula har snart i 30 år vært tiden for å kose seg med spill, etter at kveldsfreden har senket seg. 

     

    Da min gamle acer laptop ikke lenger klarer å kjøre de mer moderne er jeg på jakt etter en ny

     

    Har folk noe erfaringer med Multicom? 

     

    Jeg lurer litt på å kjøpe denne maskinen: http://www.multicom.no/multicom-kunshan-n150r-killer-edition-156/cat-p/c1000042/p10632901

     

    Alle andre tips og råd mottas med stor takk!

  12. Josso det er ikke nødvendig å spille de andre sånn egentlig, MEN vil si det er lurt å eventuelt se en rask recapp av storyen til Peace Walker Og MGS 3, ellers så kan du jo også se litt på de andre også om du gidder :). Er ikke sikker men fins sikkert en "Story so far" video på youtube eller noe.

     

    Takk for tips, jeg skal se hva jeg finner :-)

  13. Jeg har ikke spilt MGS siden det første spillet. Er det bortkastet av meg å kjøpe dette spillet uten å prøve noen av de andre titlene?

     

    Med ny flott spill pc og en stor kjærlighet til snike-sjangeren (Hitman spillene er storfavoritter hos meg) frister det veldig å handle dette.

     

    Kan forøvrig si at det er uaktuelt å spille noen av de gamle, da jeg har en sinnsyk backlog i steam som bare blir større og større i en hektisk pappa-hverdag.

     

    Takk for gode råd.

  14. Har spilt bloodborne et par timer, og kommet til første boss, som eier fletta av meg for å si det sånn.. Noen som vet når loading screens blir patcha? Frister veldig lite å spille spillet når det tar 50-60 sekunder å spawne hver gang jeg dør og skal i basen.

     

    Har ikke fått med meg noe dato for patchen, men at de jobber med den.. kommer vel fortløpende ila. de neste dagene kan jeg tenke meg. Selv tviler jeg på at de får lastetiden ned så mye som man håper på.

     

    Med den ventingen en "souls-noob" som meg sitter med nå mellom hvert dødsfall, så er for eksempel bare 10 sekund mindre lastetid en gudegave ;-)

  15. Du spiller tilfeldigvis ikke på et TV som har et 50Hz panel vel?

     

    Nei. Jeg tok å dobbeltsjekka at alt var stilt inn riktig. Jeg har det på "game" modusen, og da er det 1080p, 60hz. Hvis jeg har det på noe annet enn den "game" instillingen da flyter spillene dårlig, men det er vel på grunn av all den motion effekten osv.

     

    Er denne TV'en jeg har, kjøpt ny for et par år siden http://www.lg.com/uk/tvs/lg-55LM670T-3d-tv

  16. Gøy spill, men de lange lastetidene er jaggu en prøvelse.. Spesielt for en som dør mye!

     

    Hadde håpa at det for en gang skyld skulle være et spill uten merkbare og irriterende fps drops, men ikke f... om man slapp unna det her heller. Begynner nesten å lure på om det er noe feil med konsollen min? Jeg har FC4, The evil within, AC: Unity, GTA V og Driveclub. Jeg merker ikke noe særlig fps-problemer med GTA V og Driveclub, men bloodborne sammenligner jeg nesten med Unity skandalen. Kan ikke engang snu kameraet rundt (uansett hvor jeg befinner meg) uten at det er seriøse fps drops og det "hakker" i et sekund, eller to, eller tre. Dette var bare et eksempel, men fps-drops er tilstede over alt hele tiden får jeg inntrykk av :-(

×
×
  • Opprett ny...