Gå til innhold

storheim

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av storheim

  1. Jeg skulle bare endre bokstav på den ene partisjonen min med partition magic 8. Jeg jeg hadde gjort endringene i programmet sa det at pcen måtte reboote og kjøre drive mapper når den startet opp igjen for å ordne det. Når pcen nå rebooter stopper den rett og slett helt opp etter at den har listet opp PCI enhetene mine. Selvom jeg tar ut alle disker så kommer den ikke noe lenger. Den stopper med andre ord før den sjekker hvor den skal boote fra.

     

    Hva kan problemet skyldes og hvordan får jeg fikset det?! :)

  2. Har nå kjøpt meg denne fiffige saken. Den er forresten ukens tilbud på komplett hvis noen andre også har tenkt å slå til så kan det kanskje være greit å gjøre det nå som den er på tilbud! Hittil så kan jeg ikke si at jeg er superfornøyd. Det jeg ikke er spesielt fornøyd med er programvaren som ligger på boksen. Det virker rett og slett som de ikke har tatt seg god nok tid når de har laget den. Sånn jeg kan se det så har den mange mangler. F.eks. når du setter på en sang til avspilling og går tilbake for å bla etter en ny sang så er det ingen mulighet for å se hvilken sang du spiller. Dette burde stått der på en eller annen måte. Har heller ikke fått til å lage spillelister. Noen som vet hvordan dette skal gjøres? Burde gått ann å lage en spilleliste på en enkel og grei måte vel? Savner også å kunne sette på slideshow når jeg ser på bilder. Såvidt jeg vet så kjører boksen på linux. Hvis noen skulle vite om det finnes noen tredjeparts meida OS som jeg kan installere som er bedre enn det medfølgende så er jeg veldig interressert i høre om dette.

  3. Takk for tipset, men dette funket desverre heller ikke.. Kan det være at telenor har brent oppsettet inn på en chip eller noe slikt?

    5901753[/snapback]

     

    Tipset mitt var bare gjetning siden det er slik Zyxel resettes. MEN jeg fant dette på diskusjon.no https://www.diskusjon.no/index.php?act=Prin...r&f=61&t=455205

     

    Sitat:

    1) Skru AV modemet.

    2) Trykk FORT på POWER knappen

    3) Når Power/System dioden begynner å blinke (nesten med en gang!) trykker du FORT en gang til på POWER knappen

    4) Power/System dioden vil nå lyse konstant grønt i cirka seks sekunder. Så vil den begynne å blinke og da skal du trykke en tredje RASK gang på POWER knappen.

     

    og en annen

     

    Instructions:1 Make sure the SpeedTouch is powered off.

     

    2. Press the power button once (shortly).

    3. As soon as the Power/System LED is flashing green, press the power button once more (shortly).

    4. The Power/System LED stops flashing to become solid green. After six seconds, it starts flashing green again. Press the power button once more (shortly).

    5. All LEDs flash green once.

    6. The SpeedTouch reboots and will come online with factory default settings. Resetting the system to its factory defaults also involves deleting the configuration profile settings. You will need to reconfigure the system using the SpeedTouch Setup wizard or by uploading the relevant configuration file.

    5901776[/snapback]

     

    Dette funka heller ikke, min speedtouch blinker på en annen måte.

  4. Jeg har ett kjempeproblem med min SpeedTouch 546i.

    Problemet er at den er satt opp av Telenor. Jeg kommer ikke inn i web gui'en for å konfigurere pga. passordbeskyttelse. Jeg har ikke dette passordet. Selvom jeg setter factory defaults med knappen bakpå blir den ikke resatt.

     

    Hvordan får jeg resatt den? Finnes det noen annen måte?

×
×
  • Opprett ny...