Gå til innhold

anders!

Medlemmer
  • Innlegg

    948
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anders!

  1. Hei!

    Lenge siden jeg har vært innpå forumet her nå! Gøy å være tilbake :) Sitter å lurer på om jeg skal bestille meg en xbox! Har PS3 fra før men kommer ikke bort fra hvor komfortable xbox kontrollene er. Noe som ville hjulpet veldig er hvis noen kunne gi meg en liste over de ekslusive titlene til 360? Gears of War 2 er sikret plass! Takk

     

    anders! :)

  2. Hei!

    Har i det siste hatt store problemer med PCen min. Alt startet med at den frøs innimellom og at den måtte restartes, så fikk jeg noen bluscreens og nå booter ikke PCen opp i det hele tatt, kommer ikke inn i BIOS en gang. Eneste som kommer opp er den åpningskjermen hvor det står: Asus Maximus Formula, Republic of Gamers. Her henger PCen seg. Hvis jeg skrur av å starter på nytt kommer det som regel ingenting på skjermen. Den får ikke kontakt! Noen som vet hva som er galt? Trenger virkelig å få PCen på beina igjen. Takk :)

     

    anders!

  3. Jess da har jeg spilt gjennom både PC-versjonen og PS3 versjonen. Har noen synspunkter jeg gjerne vil dere med dere:

     

    Som nevnt tidligere merker jeg at dette spillet i utgangspunkt er ment på konsoll. Spilte gjennom PC versjonen først (med v-sync på vel og merke), men da jeg satte meg ned på PS3 kontrollen var det noe helt annet! Alle bevegelsene føltes mer "riktige".

     

    Grafikken står i stil med sjangeren! Elsker det! Er noen små feil her og der men dette er slikt som du må se ekstra godt for å se. Forskjellen fra PC til PS3 er faktisk veldig liten. Eneste er jo AA, hvor PC går seirende ut, men textures, shaders og lightning ser veldig bra ut på PS3. Eneste som trekker ned er noen slowdowns i ny og ne. Dette dukker ikke ofte opp, og er fra langt nær uspillbart. Er snakk om at det går litt treigt men ikke noe Assassins Creed på PS3 reprise ;)

     

    Lyden er HELT RÅ! Vipper du mellom konsoll og PC og har skikklig anlegg ville jeg helt klart tatt konsoll versjonen. Lydeffekten og voice actingen er grundig gjennomført! Metall og monsterlydene legger ikke akkurat en demper på den skumle stemningen!

     

    Har tenkt å spille gjennom spillet en gang til på impossible om ikke så lenge og jeg kommer til å ta dette på PS3. Årsaken til at jeg har gått for PC versjonen i andre spilltitler har først og fremst vært pga et bedre visuelt utseende, men etter å ha sett disse versjonene så og si ved siden av hverandre er ikke dette noe problem denne gangen!

     

    Sikkert noen skriveleif men dere skjønner sikkert hva jeg mener! :)

  4. Har hatt N82 i litt over en uke nå og er strålende fornøyd! Har et slags luksusproblem, hvis det kan kalles det :p Vet at N82 er en mobil, men føler at den kan brukes til så langt mye mer, vet bare ikke hva enda! Hittil har jeg bare brukt den til å ta bilder, litt GPS, meldinger og ringing. Er det noen som kan anbefale noe artig tilleggs programvare som dere har bruk for i hverdagen? Hadde vært flott!

     

    anders! :)

     

    Edit: Er det noe vits i å oppgradere firmware på mobilen? Har ikke hatt noen problemer e.l, men kan jo hende den blir enda raskere? Skulle gjerne fått anbefalt et 8GB minnekort mens jeg først er igang...! Ble mye dette her :p

  5. Jeg har fremdeles til gode med extra OC på CPU og gpu for å oppnå en ny rekord :p Ikke det at jeg kommer til å rykke bemerkelig opp i listene, men tror nok jeg kan innhente en fps til om jeg er heldig og Crysis er velvillig :devil:

     

    Har fått CPU kjøler nå, men lurer på om jeg tok på litt for mye goop :hmm: Er jo tross alt HDT teknologi så krever litt extra mellom sprekkene.

     

    btw. Når jeg pleier å spille Crysis Online på MESA banen, så spiller jeg alltid med High innstillinger, men idag var det satt til Very High uten at jeg merket det. Det var faktisk mindre forskjell mellom High og Very High enn jeg trodde :D Det var SPILLBART med Very High! :fun:

    Du kommer nok til å tjene noen FPS på å overklokkeCPUen Core2Dude, det merket hvertfall jeg! :) Pleier å kjøre task manager i bakgrunnen og ser at CPU blir brukt mye mer under benchmarken enn når jeg spiller spillet? Noen som vet hva dette kommer av?

     

    anders! :)

  6. Vet ikke om folk har fått med seg dette men mange som sier at dette er oppfølgeren til Assassins Creed. Vet ikke om det er noen som kan bekrefte eller avbekrefte dette?

     

    http://www.gametrailers.com/game/9161.html

     

    anders! :)

     

    Feil, eneste er at det er Jade Raymond eller hva hun snertne dama som promoterer begge spillene, og derfor tar visse det som en oppfølger.

    AC vil nok hete AC i fremtiden også, når det evt. måtte bli.

    Ahh OK :) Takk for informasjonen, det virket litt rart at det spillet skulle bli oppfølgeren. Takk uansett.

     

    anders! :)

×
×
  • Opprett ny...