Gå til innhold

mnl84

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mnl84

  1. Beklager hvis dette er tatt opp tidligere eller andre steder, men er nykonvertert fra iOS og ganske grønn med Android :) Har fått det meste til å fungere på min nye S3, men klarer fremdeles ikke å motta MMS. Klarer å sende MMS og bruke datanettverk til alt mulig annet. Hvis jeg får en MMS blir det bare en melding om å laste ned denne til telefonen, noe som alltid mislykkes. Har Chess iTouch. Er dette en kjent problemstilling og er det evt. noe lurt å gjøre?

  2. Hjelp. Skal formattere og reinstallere XP på min stasjonære pc (som vel er noen år gammel). Har et Asus P4P800 AI hovedkort, men kan ikke finne installasjons-cd'en med drivere og sånt. Og på Asus sine nettsider er det bare crap.

     

    Noen som vet hvor jeg kan finne gode drivere og utils til dette hovedkortet? :)

  3. Et spørsmål angående NTNU og WiFi. Ifølge de store dataguru'ene ved NTNU er movianVPN den eneste VPN-klienten som funker mot det trådløse nettverket ved universitetet. Denne koster gryn (mye!), så jeg vil _svært_ gjerne kunne bruke noe annet. Jeg fikk dette tipset da jeg sendte mail til brukerstøtte her oppe: http://infoweb.ntnu.no/oppringt/vpn/palm_vpn.html

    Og movianVPN har forresten sider her: http://www.anthavpn.com/webmaker/portal/wmlink_360

     

    Noen som har forslag programvare eller andre ting som kan hjelpe meg??

×
×
  • Opprett ny...