Gå til innhold

SwissChesus

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SwissChesus

  1. Har kjøpt Steam versjonen av Bioshock og sliter med at spiller kræsjer på akkurat samme plassen hver gang. Rett etter du har fått skiftnøkkel og går opp trappa der det kommer en brennende sak trillende ned. I det jeg kommer opp trappa kræsjer spillet. Dette skjer gang på gang.

     

    Forsøkt:

    - Slette og laste ned spillet på nytt

    - Installere nyeste skjermkortdrivere

     

    Relevant maskinvare: Radeon HD 4850

  2. Heisann,

     

    Tenker å ta CCNA sertifiseringen. Lurer i den forbindelse på hvilke bøker som er greit å kjøpe inn. Er en enorm mengde bøker på markedet og heller lite som skiller de. Såvidt jeg forstår så har CCNA prøven nylig blitt oppdatert og det er nye eksamener og studiemateriell. Dette gjorde da ting ennå mer komplisert.

     

    Håper noen kan peke meg i riktig retning.

     

    Mvh

  3. Jeg har tittet på denne

    Zyxel GS-1116A

    Jeg syntes den virker bra på papiret. Den støtter også Jumbo Frame noe som er fint.

     

    Men kan noen forklare meg hva "Dual personality ports" er og hva de brukes til?

     

    Det er også litt vanskelig og finne ut om switchen har innebygd strømforsyning eller ikke. Har også lagt til et krav til, IKKE vifte. :)

     

    Hei,

     

    Det er innebygget psu i denne.

     

    Dual personality er en port med to grensesnitt (open sfp og rj-45). Du kan ikke bruke begge samtidig og Open-SFP porten har høyere prio enn RJ-45, så switchen vil alltid velge fiber over RJ-45 på Dual personality portene. Håper dette var oppklarende.

     

    Vet ikke om det er vifte i denne, dessverre.

     

    //Swiss

  4. Heisann,

     

    Driver å skal lage en PC med Linux som operativsystem. Følgende oppsummerer funksjonalitet:

    - Skal kun vise websider fra ett domene som inkluderer flash og andre plugins

    - Skal være en kioskpc som ikke trenger administrasjon og som i prinsippet ikke kan ødelegges ved handlinger av bruker

    - Skal kunne printe

     

    Har tittet litt på forskjellige distroer spesialtenkt til dette, men de fleste begrenser seg til kun en webleser, uten printing muligheter.

     

    Noen med erfaringer rundt dette? Tenker det blir en nedstrippet versjon av Debian, eller lignende. Tips på skrivebordsmiljø som egner seg bra til dette og diverse "hardening" teknikker er sårt trengt. Vurderer å bruke IDE Flashdisk med skrivebeskyttelse for boot av systemet for å gi "reset" funksjonalitet.

     

    Alle tips mottas med takk.

     

    Mvh,

    Swiss

  5. Hei,

     

    Lurer på om noen har tips/innspill på det å lakke over logoen på gitaren min? Hva er beste fremgangsmåte her for å få ett bra resultat?

     

    Videre lurer jeg på om det er mulig å "lakke videre" på eksisterende lakk for å legge inn mønster på den? Eller må jeg ta lakken helt vekk før jeg kan legge på noe ekstra?

     

    Tips og råd mottas med takk.

     

    Mvh

  6. Høres ut som en noe kjip situasjon. Det verste du kan gjøre er å angripe en av de i gjengen. Da er du gått fra å være rasisten til rasisten som vil banke alle negerne i hele verden, og du er på ett veldig dårlig sted. Vold avler vold. Innlegget her blir på mange måter en repetisjon av hva mange har sagt tidligere.

     

    Dette er ungdomsskole, så tror jeg at det hele kan blåse over. Kontakt fornærmede og be om unnskyldning. Har en viss mistanke om at det går på æra løs. Så du må enten bøye deg og be om unnskyldning, eller knekke noe. Ned skal du uansett. Vil på det sterkeste ikke anbefale å samle hele gjengen deres for å ha en dialog mot de. Blir fort til at du velger ett ord feil og hele opplegget ender med at du blir lynsjet. Få fatt på en av de på tomannshånd.

     

    Hvilken situasjon er best? Kaste seg litt i rang på skolen, og la kjæresten din og degselv gå i fred. Eller nekte å bøye deg og i verste fall risikere at du og folk nær deg blir skadet?

     

    Lett for mange her å si at du bør ta opp kampen mot minoritetsgruppen som bøller med deg. Testoseronet bare flyter over her når folk foreslår gjengopprør, torpedoer og diverse. Det er ikke feigt å søke en fredelig løsning på konflikten. Dersom disse folka er så utilregnelig som du får de til å fremstå, så er det best å gjøre det du kan for å unngå deres negative oppmerksomhet. Enkelte kamper er ikke verdt det.

     

    //Swiss

  7. Hei,

     

    Har en litt merkelig (kanskje ikke for de mer erfarne gitarister) problemstilling.

     

    På min Epiphone Explorer så er gitaren justert slik at Løs streng og 12 bånd stemmer, mens 1, 2,3,4 bånd er ustemt når løs er stemt.

     

    Hvordan kan jeg løse dette? Hadde satt stor pris på litt utfyllende forklaring på hvordan jeg kan fikse dette.

     

    Mvh,

    Swiss

×
×
  • Opprett ny...