Gå til innhold

rich1974

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rich1974

  1. Ville heller hatt en 10" veldig kraftig tablet. Som kunne settes i en docking, for bruk som vanlig PC. Med f.eks ViDock til å putte et ekstra kraftig skjermkort i for spilling.

     

    Enig med Simen1 at det er bra flere hiver seg på tablet'ene, så vi prisen senkes.

    notionink's Adam tablet ser bra ut. Oppløsning kunne kanskje vært litt bedre ut. Hvis den kommer vil jeg ha en.

    Sjekk den ut: http://www.notionink.in/

  2. Hvorfor det? Null "juletrelys fra østen"-preg, helt stilrent og fri for alle disse irriterende søppel-knappene. Akkurat slik en bærbar PC bør være. Det er slik bedriftsmarkedet vil ha bærbare PC'er, og jeg synes Dell har gjort en svært god jobb med designet. Ville ikke hatt en bærbar PC beregnet for forbrukere om jeg så hadde fått den kastet etter meg. Og Dell retter Latitude-serien nettopp mot bedriftsmarkedet.

    8581204[/snapback]

     

    Helt enig. Jeg har en D620, og det er den beste maskinen jeg noen gang har hatt. Som du sier, stilrein. Det er dette som er pent, og ikke juletre.. :thumbup:

  3. Ja.. men laptopene som da har dette Dx10 kortet kommer til å koste opp til 20,000,- lappen :( og det ser ikke bra ut for meg :p hehe

     

    Syntes XPS'n til 14,000,- er dyrt nok for meg lissom. Så.. Men det skjermkortet som er med i den XPS'n M1710, er det godt nok lissom ? og kan det spille spill som kommer om et halvt år/ett år?

    8608017[/snapback]

     

    Den spiller nok nye spill, men det er akkurat det som er problemet/utfordringen akkurat nå, spill kommer til å støtte dx10, de er sikkert bakover kompatible til en viss grad. Derfor venter jeg på gode eksterne skjermkort, så kan du kjøpe en notebook med et "greit" skjermkort.

    Når det er sakt så kjører jeg det samme skjermkortet som er i XPS'en på min stasjonære maskin men i "dobbel versjon", og er fornøyd. Skjermkortet i XPSen kjører sikkert litt "saktere" (light versjon) da varmen må vekk. :-(

     

    MVH

    Richard

  4. Hei

     

    Jeg lurte på om XPS M1710 fungerer bra om ett år på kommende spill?

    Det jeg mener med "fungerer" er at du kan spille spill på høy grafikk og høy oppløsning, jeg sier ikke at jeg trenger enten den høyeste grafikken eller oppløsningen, men en middels balanse.

     

     

    M.v.h Martin

    8607444[/snapback]

     

    Jeg har også vurdert å kjøpe denne maskinen, men fikk beskjed om at det kommer snart en ny XPS med DX10 støttet skjermkort. Venter også på tester av Asus sin XG Station (PCExpressCard) og ATI "Lasso" (når den kommer) (eksternt kjermkort for notebooks). Asus skulle komme i Mai, men vet ikke når ATI's skulle komme.

     

    MVH

    Richard

  5. Hejsan,

     

    Den ramen du har är vanlig DDR medans du behöver DDR2 på den nya maskinen. Vad har du beställt?

    6699436[/snapback]

     

    Har bestillt DDR2 :-D

    Fant en annen type ram av typen DDR2 men det er PC4200 (533), men hovedkortet trenger påstås å kreve PC4300 (komplett) men også med hastigheten 533 så jeg kommer til å teste denne :-D

     

    Uansett takk for hjelpen. :-D

  6. Hei.

     

    Har nå kjøpt meg ny hardware til en ny maskin. :dribble:

     

    MEN... Ramen som jeg bestillte har IKKE kommet ennå. :cry:

     

    Men i min gamle PC har jeg PC3200 minn (400Mhz), det nye hovedkortet påstår at den ikke støtter dette, er det noen av dere her på forumet som vet om dette fungerer?

     

    På websiden til ABIT står det at den støtter "Supports Dual channel DDR2 800/667/533 Un-buffered ECC/ Non-ECC memory"

     

    Håper noen vet dette, eller så sitter jeg med en ny maskin jeg ikke kan bruke ennå :hmm:

     

    Takk på forhånd.

  7. Er det noen som vet når AMD kommer med sine AM2 prosessorer som støtter "Virtual Tech". Jeg venter i spenning.

    6517493[/snapback]

    Velkommen til forumet :fun:

     

     

    De har kommet allerede. Alle dobbeltkjernene med sokkel AM2 støtter VT (Pacifica som AMD kaller det).

     

    Redigert: Athlon64 (enkeltkjerne) med sokkel AM2 støtter vist også Pacifica VT. Dermed er det bare Sempronene på sokkel AM2 som ikke støtter det.

    6524223[/snapback]

     

    :w00t: Har vært leser av forumet en stund. :w00t:

     

    Sinsykt bra, rart ikke de på norek/komplett vet dette, har spurt de en del ganger. Da er min ventetid over. Ny maskine må snart blir kjøpt inn, passer jo bar at prisene detter også. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...