Gå til innhold

Iarwain

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Iarwain

  1. Ting jeg ikke liker:

     

    At siden er i sort hvitt.

    At det står "Vegard er tøff" som tittel

    At det står "larwain" overalt uten noen grunn

    Den skarpe overgangen mellom "tekstboksen" og bakgrunnsbilde.

    At hele siden er stjålet

     

    smaken er som baken, jeg likte den i svart-hvit.. Tittlen er tøff nok den :wink: står det Iarwain overalt? jeg kunne bare se det på en plass.. i logoen.. men men.. hvor er siden min stjålet fra?

  2. Hvor får man tak i bra lcd display i norge.. tenkte at jeg skulle ha ett på det nye kabinettet jeg bestilte i går.. må ha ett til linux-boxen også :smile: hovedpoenget med displayet er at det skal vise sangnavn i winamp(men det er det vel programvare som bestemmer?)

    jeg har egentlig ikke så mye peiling på lcd-ting. :razz:

    finnes det sånne som man kobler på usb eller com porten? gidder ikke å styre så veldig med det ....

  3. Jeg har lagd ett ovalt vindu på siden.. og to små runde. Kald katode er satt inn, hele kabinettet er lakkert svart untatt fronten, som er hvit. Blå katode, men jeg skal ekspremitere med blandinger (blå og grønn osv.) Skal sette inn ett par sånne selv-lysende stjerner, bare for gøy :smile:Skal også lage meg en Fanduct i front. og en Baybus er vel også ett must!:)

     

    Dette blir bra.. Bilder kommer snart!

  4. Jeg har kjøpt et elitegroup K7S5A og en AMD XP1800+ og har et lite problem. maskinen vil ikke svare, og skjermen forblir helt svart. også, etter ett par sekunder slår den seg av. Er det noen som vet hva dette kan være?

  5. Nå har jeg bestemt meg...

    Hovedkort:

    Abit KR7A Hovedkort Socket A (DDR)

    VIAKT266A, ATA/100, ATX 266MHz FSB

    http://www.komplett.no/k/k.asp?action=info...85&AvdID=1&s=sc

     

    Prosessor:

    AMD Athlon XP 1700 (1.46GHz)

    https://prisguiden.no/vis_produkt.p...20%281.46GHz%29

     

    Men hvilke vifter og kjøleribber bør jeg kjøpe til dette?? har ikke så mye peil på sånt..:smile: men noe må jeg jo ha.. noe som kjøler bra, men ikke bråker for mye!!

     

    [ Denne Melding var redigert av: Iarwain på 2002-03-03 13:11 ]

  6. Jeg skal investere i ny prosessor og hovedkort til en maskin jeg har stående... tenkte først å kjøpe en årntlig bra prosessor.. men budsjettet er ikke så høyt.. så jeg lurte på hvordan prosessor man får mest for pengene og hvilken som kan overklokkes mye, men samtidig er stabilt... og et hovedkort som støtter dette... og kanskje et skjermkort som også er bra.....

×
×
  • Opprett ny...