Gå til innhold

evo4life

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av evo4life

  1. Ofte er problemet lokale kommuner. På Støren så nekter kommunen aktører å sette opp ladere ved E6 på Circel K for dette bryter med en gammel kommunedelplan og vil utlyse stykkevis fortetning. det er på en stor ledig plass som bensinstasjonen har ledig. Helt høl i hode hvis man setter seg inn i saken. Området er kjøpesenter og hva det har med fortetning som du begrunner avslaget med er hinsidig all fornuft. Er man elbil hater så ja, da er det fornuft i avslaget

  2.  

    Jeg kjøpte denne laderen bare uten stativ. Er litt dumt om jeg må drive å flytte på telefonen for å finne rette punkt. Ser det ut som at det er mulig å kjøpe stativet separat og montere den løse platen? Eller må den med stativ kjøpes som et helt produkt?

     

    Modellen uten stativ er uten hurtig lading

    Jeg har den uten stativ med fast charge og brukt den siden desember

  3. Hei

     

    Er det bare meg eller har noen andre oppdaget at batteriet står på 100% etter flere timer bruk? Tok ut min kl 06.30 og den står fortsatt på 100%???

     

    Mvh

     

    PS. Lastet inn software som kom igår kveld...

     

    Jepp, oppdaget dette selv for over en uke siden, før oppdateringen. 100% i mange timer, så går det raskt nedover etter det.

    Men om du bruker f.eks Smart Battery Monitor, så ser du at voltage på batteriet er på 4.2 volt etter lading, og det skulle bare ha vært på 3.7, så kanskje "problemet" ligger der.

    Har prøvd med både originalt batteri, og et jeg kjøpte på Dealextreme, samme "problem" på begge batterier.

     

    Står at voltage er 4.093V.. faktisk nede på 99% nå etter 7 timer :O)

  4. Vurderer å bestille denne mobilen i dag. Hva syns dere om den? Et bra kjøp?

     

    Ang internettbruk:

    - Er det mulig å koble til mitt vanlige nett her heme, som jeg bruker til mac'n og ps3'n?

    - Hvis det er mulig, til en vanlig person som bruker noenlunde nett i mnd.. holder 100 mb surfepakke?

     

    Hei

     

    Jeg har satt den opp slik at den kobler seg til ordinært Wifi hjemme når jeg kommer inn døren. Jeg har ganske tregt bredbån hjemme så den er fasktisk raskere på mobilnett, så da går det utrolig fort å bruke opp MB. Etter noen minutter surfing (med nedlasting av bilder valgt) så hadde jeg brukt ca. 150 MB... Så det lønner seg å følge med siden du trolig ikke vil merke fysisk om du er på nett eller mobildata.

     

    Mvh

  5. noen enkel oppskrift på hvordan roote telefonen og hvordan overklokke den? Mye styr, eller lett som bare det?

     

    Hvorfor ønsker du å overklokke den når du ikke bruker de 800 som er allerede "tilgjengelig". som regel bruker den "bare" mellom 200 og 400 av 800 ifølge av monitoren. Etter siste hotfix så går alt flytende, så problemene var tydelig en SW og ikke HW problem

  6. [sakset bilder]

     

    Løp å kjøp! kommer aldri til å angre den følelsen du får av å kjøre en evo.. Bildene er av min Evo 7 forøvrig

     

    Mvh

    8019968[/snapback]

     

    For å si det sånn. Om trådstarter hadde hatt penger til å kjøpe en Evo VII venstrerattet bil, så for all del. Har ikke et vondt ord å si om bilen (annet enn at de gamlere bilene er litt morsommere etter min mening, Evo 5 og 6).

     

    Men her er det snakk om å kjøpe en høyrerattet Evo 5 fra Japanauto. En bil som er momset, og ikke registrert/betalt avgift/godkjent på noen måte. Hvis trådstarter kjøper en sånn bil i god tro, og ender opp med å ikke få skilter, så vil ikke jeg være den som har fått han/hun til å kjøpe.

     

    Derimot hvis du får en kontrakt som garanterer at en eller annen får registrert bilen og kan selge den med skilter (og da selvfølgelig registrert på vanlig måte og ikke unntaksregel). Så er det greit.

     

    Hvis ikke hadde jeg aldri turt å kjøpe. Og jeg ville uansett ikke handlet hos Japanauto, men det er en annen diskusjon. Stoler ikke på dem for fem flate øre.

     

     

    Vil tro at en europeisk Evo VII koster litt mer enn en momset Evo 5 i råtten stand. Og hvis vi gir dem tvilen og sier at bilen er i perfekt stand, hjelper det fortsatt lite hvis du ikke får skilter.

     

     

    Evo er faktisk en av de bilene jeg absolutt kunne tenkt meg å bytte til, hvis jeg skal bytte inn FDen min. Men da vil jeg ha en skikkelig Evo 5 eller 6 fra Japan. Og per i dag lar det seg rett og slett ikke gjøre på grunn av typegodkjenning.

    8020072[/snapback]

     

    Typegodkjenning er ett "problem" uansett. Min er heller ikke typegodkjent faktisk. Men fikk ordnet skilter uansett. Ingen evo'er før E8 er solgt utenfor japan så alle modeller under E8 er grå import eller privat import. Min ble importert fra japan av Ralliart i Tyskland og solgt "Ny" i tyskland.

     

    Alle modeller fra og med E8 er typegodkjent. Kjenner en i Trondheim som har en E5 RS på normale skilter. Denne ble importert fra Dubai som kom dit fra Japan

     

    Altså, alle evo'er under E8 kommer garantert ny fra Japan. Skal man få disse på norske skilter må man sjekke med tyske TUV først før man kjøper. Hvis du oppgir chassinr. kan de finne ut om de kan gi deg ECE dokumenter på bilen. Får du dette så godkjenner biltilsynet dette med en gang. Hvis ikke bør man finne noen som kjenner noen i TUV som kan lage ett bassert på andre biler i basen

     

    Mvh

  7. hvor mange bilder bruker du som utgangspunkt på dette hdrbildet?

    7171571[/snapback]

     

    Akkurat dette bildet brukte jeg bare en raw fil som utgangspunkt

     

    Dette faller vel bedre i smak? Dette er slik som jeg husker dagen

     

    post-97240-1162066359_thumb.jpg

    7171627[/snapback]

     

    Du hadde nok trengt noen flere eksponeringer på den himmelen der for å få med mer informasjon, på originalbildet er himmelen helt overeksponert.

     

    Men imponerende hvor mye informasjon du har fått ut av den pga råformatet.

    7207329[/snapback]

     

    Det pågår jo mange diskusjoner om D80 har en tendens til å over eksponere ett hakk.. Min erfaring er at det ikke gjør dette slavisk, men noen bilder har en tendens til å gå mot over eksponering. sjelden det går andre veien ihvertfall

     

    Mvh

  8. Angående om HDR bildene må være lik virkeligheten kommer jo an på hva man ønsker å formidle. Er det ett landskapsbilde så bør det vel nogenlunde korrekte farger og opplevelse.

     

    Skal man prøve seg på surrealistisk syretripp så blir jo saken en helt annen.

     

     

    Prøver å illustrere hva slags type himmel jeg kunne tenkt meg på bildet.

     

     

    PS! Kan du poste originalbildet?

    7171088[/snapback]

     

    Her er orginalen..

     

    post-97240-1162062084_thumb.jpg

     

    Her er en ny en fra idag..

     

    post-97240-1162062393_thumb.jpg

  9. Du må jobbe mer med konverteringen, og prøve å unngå de overdrevne halo-effektene, det ser jo ut som oppskarping med en radius på 50px.

    Alternativt kan du åpne det ferdige hdr-bildet i photoshop, og legge det oppå det best eksponerte bildet, og male bort enkelte problemområder, evt dra ned opacity litt. Dette blir for overdrevet for min smak.

    Enig med Stoners her, det første er ikke verst, men de andre ble noe snodige.

    7169933[/snapback]

     

    Takker for tips :) Har sett en del på HDR forum idag og syntes mine var ganske "normale" i forhold til andre. Må HDR bilder være lik sannhet?

     

    Bilde str er endret fra nå av ;)

     

    Her er en kjapp revidert utgave av bilde 2. Bedre?

     

    post-97240-1162059300_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...