Gå til innhold

PythonMaster

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PythonMaster

  1. Hei, jeg og min samboer har samme case som dere og vi har tenkt slik:

    Ved at jeg cashet ut egenkapitalen (la oss si 20% av boligverdi ved kjøp) eier jeg disse 20% jeg cashet ut. De resterende 80% eier vi halvparten hver og her har vi tatt opp ett felles lån som vi betjener likt. Dermed sitter vi igjen med en 60 /40 deling av boligen.

  2. Jeg har kjøpt den maskinen til den prisen. Fungerer fint den, men det var veldig vanskelig å finne en prosessor som er støttet. Er ganske begrenset hva som er støttet, og de som er støttet er ganske utdatert. Endte til slutt opp med en pentium d925, og maskina funker som bare det. :)

     

    Det er kun disse som er støttet:

    TYPE : Socket T LGA775 (Support Intel Dual core Pentium 4, Pentium D, Celeron D) (Support Intel Pentium 4, Pentium D up to 3.8GHz and Celeron D)

  3. HiST er en helt vanlig høgskole, NTNU er enestående i norge da det gjelder teknisk utdannelse. Ene stedet blir du ingeniør og andre siving. Jobber, lønn og oppgaver deretter.

    Velg sted etter hvor høyt du legger lista...

    5857160[/snapback]

     

    De gradene fins vel ikke lenger. Siden NTH gikk sammen med dragvoll og litt her og der og dannet NTNU, kan man ta det man vil på NTNU. Det er stor forskjell på nivået på dragvoll og gløs..

    Enestående og enestående....

    5858412[/snapback]

     

    Heisann.

    Jeg går selv på siste året på Master Informatikk ved NTNU.

    Det er viktig å være klar over at man ikke blir Siving ved å studere Informatikk på NTNU.

    Bachelor graden i Informatikk er veldig åpen. Du har en del fag du må ta, og resten velger du selv. Er feks. ikke noe problem å få en bachelor i Informatikk med ca. 1,5 år med datafag og resten med spansk (for å sette det litt på spissen :) ) Så her kan du legge opp utdannelsen slik du vil. NTNU har også et bra utvalg av fag og velge mellom. (Sjekk idi.ntnu.no for full oversikt over fagene som blir tilbudt) Du kan velge både informatikk fag og fag fra siving studiet.

    Hvis du vil studere Informatikk på NTNU tror jeg du bør satse på å ta Masteren,og pr dags dato er det bare 40 plasser på informatikk master ved NTNU.

    Hvis du har tenkt å studere"bare" 3 år ville jeg valg ingeniørstudiet på HIST. Du har du også muligheten til å hoppe på sivingstudiet og ta 2 år på NTNU for å få en master. hvis det kan være aktuellt.

    Lykke til! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...