Gå til innhold

computer_PRO

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av computer_PRO

  1. hehe, artig lesestoff! uten tvil er kicker et vanvittig bra merke med minst like gode produkter! selv kjører jeg komplett kicker anlegg, har 4 kicker cvr12 på2500W kicker forsterker, å den HAR god kontroll :thumbup: kjøp kicker så bli du ikke skuffet! de spiller både HØYT å ikke så værst lydkvalitet heller, bare å stille inn skikkelig!

  2. Tror nok hun vil ha et slags hint fra deg ja, som sagt si til henne at du liker henne. Du har inenting å tape på det, men du kommer til å tape viss du ikke gjør det. utifra det du sier virker som at du er veldig forelsket i henne, var sånn jeg også at jeg kunne bli veldig deprimert og lei meg når jeg ikke var sammen med dama mi :( , bare si til henne at du liker henne så er det opp til hun, du må bare ikke vente for lenge! Utifra det jeg har lest så virker det som det går den rette veien, men siden hun sa et den plassen var optatt å vill vite hvorfor du ville sitte med henne kan være for at hun begynner å bli utålmodig  trenger et hint om at du liker henne fra deg!  lykke til! :thumbup:

    9374015[/snapback]

     

    Den plassen var jo ikke opptatt i utgangspunktet. Virket jo som om hun ville si det bare for og få meg til å mase litt til på og få sitte ved siden av henne, så hun etterpå kunne spøre hvorfor jeg ville sitte med henne.

    Det var vertfall slik jeg forsto logikken i det. Eller?

     

    Å pleier en telefonsamtale virke bedre en melding? eller kan der vær andre måter å gjøre det på? Jeg tør ikke å gå rett på døra hennes selv om hun bor et minut unda meg.

    9374575[/snapback]

     

     

    Da skjønner jeg, hun liker deg nok men tenger en bekreftelse på at du liker henn, viss du ikke kjenner deg modig nok til å si det til henne så ring, ikke bruk SMS. :thumbup:

  3. Tror nok hun vil ha et slags hint fra deg ja, som sagt si til henne at du liker henne. Du har inenting å tape på det, men du kommer til å tape viss du ikke gjør det. utifra det du sier virker som at du er veldig forelsket i henne, var sånn jeg også at jeg kunne bli veldig deprimert og lei meg når jeg ikke var sammen med dama mi :( , bare si til henne at du liker henne så er det opp til hun, du må bare ikke vente for lenge! Utifra det jeg har lest så virker det som det går den rette veien, men siden hun sa et den plassen var optatt å vill vite hvorfor du ville sitte med henne kan være for at hun begynner å bli utålmodig trenger et hint om at du liker henne fra deg! lykke til! :thumbup:

  4. Jeg fikk og plutselig denne meldingen en gang. Ringte support og hørte og de sa jeg skulle sende inn kortet for test. 4 dager etter kom et nytt i posten. DVS jeg vet ikke hva det er, vet bare at de anser kortet som defekt.

    9339830[/snapback]

    ikke bra, men viss den står i 5min så starter den på alle forsøk men ikke viss du slår av å så på igjen fort....merkelig ihvertfall noe galt med bios, prøvde o

    å oppdatere den men, har heldigvis et asus P4S800-MX som skal takle prosessoren og ram`n :roll:

  5. Hva betyr det "BIOS cheksum error"? har prøvd å resette bios med å flytte CLR_CMOS. Kom først den error beskjeden, jeg resette bios og maskina starta, gikk inn i bios endra floppy disk innstillinger velger save to cmos å da låser maskinen seg, restarter å kommer error igjen. Noen som vet hva jeg skal gjøre, (maskinen er akkuratt satt sammen av litt eldre deler GA8sgxl hovedkort, Pentium 4 prescott 3,2 ghz å 2gb ram å ATI Radeon 1650PRO 512mb....400W strømforsyning

×
×
  • Opprett ny...