Gå til innhold

zarniwop

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zarniwop

  1. Hei!

     

    Trenger noen anbefalinger.

     

    Har tenkt å kjøpe et kompakt digitalkamera.

     

    Lurer litt på en Leica c-lux 1 eller en Canon 800, begge har biledstabilisator.

     

    Er Leica c-lux1 det samme kamera som Panasonoic Lumix DMC-FX01 :!:

    6568160[/snapback]

     

    Jeg hadde samme kandidater selv men gikk tilslutt for Leican. Da hadde jeg prøvd begge i butikk og likte bildene fra Leican bedre. Pluss at jeg ønsket en Leica i mange år (greit - denne er byggd i Japan men likevel...). Hvis du leser tester og tekniske data vet jeg ikke hvem som kommer best ut - jeg synes hovedsaken er at jeg liker bildene kameran tar.

     

    Prøv begge og velg den du liker selv - begge er gode kameraer !

  2. Den var intressant Fjonisen. Hvordan er byggekvaliteten på Dell sammenlignet med f.eks Asus ? Min oppfattning (men den er noen år gammel) er at Dell er litt "billig" mens Asus i mine øyne er mer solide. Noen som har erfaring fra Dell sine bærbare ?

  3. Takker for svar. OK da må jeg kanske prøve å finne noe fornuftig grafikkort.

     

    Noen som har noe forslag på enten kort eller hel PC ? Jeg har litt problemer med å få et samlet bilde over kapasiteten til forskjellige grafikkkort. F.eks har jeg hørt at X700 er et kjappere kort enn X1400 selv om X1400 er en del nyere.

     

     

    Selv om jeg skal redigere noen videor synes jeg 17" skjerm blir for stor og tenker gå for enten 15 eller 15.4" og ønsker en bra skjerm.

  4. Hei !

     

    Jeg skal bytte ut min stasjonære mot en bærbar PC. Det jeg bruker PCn til er surfing, MS Office, redigering av foto & video og spilling. Det jeg spiller er strategispill som Civ4 og Football manager 2005. Mitt spørsmål er hvis jeg trenger et dedikert grafikkort (X700, Go6600 etc) for den typen spilling ? Som jeg tenker trengs det mest for spill av typen Doom, Quake etc. Er det riktig ?

     

    Jeg tenker bruke pengene på 2 gig minne, 7200 prm harddisk og en litt kjappere prosessor i steden for grafikkort tror jeg - høres det fornuftig ut ?

     

    Hvis jeg klarer meg med den interne grafikkbrikken blir utvalget litt større :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...