Gå til innhold

cecilihf

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cecilihf

  1. Jeg er jente, gamer og stolt av det ;) Jeg er kanskje ikke så voldsomt glad i FPS-spill, men jeg elsker spill som f.eks StarCraft (både 1 og 2), Super Mario (alt fra Super Mario bros. til NES til Super Mario Galaxy på Wii), Zelda-spillene, WipeOut... og mange flere! Jeg er nok litt mer konsollspiller enn PC-spiller, men det er nok mest fordi jeg er linux-bruker og dermed må igjennom litt ekstra styr for å spille windows-spill :p

    Jeg har både Wii, PS3, PS2 og DS (og en GameCube på loftet et sted...). Jeg har forøvrig vokst opp med NES, PS1 og N64, så spilling har vært en del av livet mitt siden jeg var 7 år gammel og fikk NES til jul :D

    Btw, så gruser jeg alle vennene mine (gutter og jenter) i alt vi noen gang har spilt :p (men så er vel jeg den som har spilt mest opp igjennom årene av dem alle og da ;) )

    • Liker 3
  2. GPS er mer et ønske enn et krav. Det jeg virkelig ønsker meg er et kamera som kan ta bilder opp mot speilreflekskvalitet (altså noen hakk over standard kompakte lommekameraer), men som samtidig ikke er et svært monster å dra på. Coolpix P6000 så ut til å være et slikt kamera, og når den attpåtil hadde GPS så falt jeg helt pladask. Kanskje har jeg bare helt sære krav? :roll:

  3. Voss blir litt langt å dra for å kjøpe kamera når jeg bor i Oslo ja :p Men takk for tips. Har sett at det er mulig å få bestilt fra utlandet ja, men vil aller helst kjøpe i Norge om mulig.

     

    Ser jo riktig bra ut de bildene der da. Og GPS er noe jeg absolutt ønsker meg i et kamera. Samtidig så ønsker jeg ikke et kamera som krever sin egen bagasje liksom... Ser helst at det går i en liten sidelomme på sekken ;)

  4. Man kan dessuten ikke overføre gutters holdning til Wii til jenter. Det er ikke slik at bare fordi mannlige spillere ikke finner noen underholdende spill til Wii at de kvinnlige spillerne heller ikke gjør det. Jenter og eventuelt kvinner har nok et annet syn på spill, og den generelle tendensen virker å være at kvinner i større grad foretrekker ikke-voldelige spill enn det mannlige spillere gjør. Bilspill er heller ikke noen stor suksess hos mange av de kvinnlige spillerne. Da kan man jo spørre seg hvilke spill som er igjen på Xbox 360 og PS3 som tiltaler kvinnene. For en stor andel av "blockbusterne" og de andre spillene som kommer til disse konsollene er jo i sjangrene for first person shooters og racing-spill. Noe sier meg at jenter finner langt mer underholdning i en sprettende Mario og noen gale kaniner enn i en rustningkledd, macho, bolesoldat som kommer med harry utalelser annenhvert sekund, hvis eneste oppgave er å plaffe ned en haug med fiender.

     

    Jeg måtte bare flire litt når jeg leste dette, fordi jeg rett og slett kjente meg igjen :yes: Jeg er en jente/kvinne som har spilt spill siden jeg fikk NES med Super Mario Bros til jul som 7-åring. Jeg har selvsagt en Wii, og bruker den mye. Og nei, jeg er ikke spesielt tiltalt av spillutvalget på PS3 og Xbox 360, som består slik du sier, i hovedsak av FPS-spill og bilspill. Hos meg går det helt klart i Mario, Zelda, Mario kart, ++ (og ja, noen ganger litt gale kaniner også ;) ).

  5. Jeg vil bare påpeke at det første spørsmålet ikke gjelder produktet i konkurransen, så da kan man jo lure på om det er en skrivefeil i spørsmålet, slik at hvis man svarer rett på det som faktisk står skrevet, så svarer man feil på det spørsmålet som var ment å skulle stilles, og dermed feil i forhold til fasiten...

     

    Jeg beklager. Det ble feil i teksten der.

    Jeg har rettet det opp nå, men for at ingen skal ha svart "riktig så det ble feil", så vil vi godta to ulike svar som riktige fra deltakere som svarte før 09:20 i dag.

     

    Det står fortstatt moviebox i teksten, så da kan man anta at det er fasiten som er endret?

  6. "Last-ned"! heter visst "Catalogs" på 6233, og jeg måtte laste den ned fra nokia.com, men jeg får bare en java-feilmelding når jeg prøver å oppdatere listen, så det var litt dødfødt... Jeg fikk det derimot til å virke på min brors gamle og fullstendig moste N70. Men jeg fant bare en applikasjon og en ringetone, ikke noe bakgrunnsbilde. Skulle det ikke være bare videoen som ikke var ute?

    *forvirret*

  7. Asus kunne med fordel kuttet ut den ekstra PCI-baserte nettverkskontrolleren, og gjerne heller benyttet seg av en kontroller fra Intel eller Broadcom.

     

    Bare av nysgjerrighet: hvorfor det egentlig? Hva hadde vært bedre med én nettverkskontroller fra Intel eller Broadcom i steden for to av Marvell der den ene er PCI-basert? :hmm:

  8. Denne artikkelen tar for gitt at det man ønsker i en mp3-spiller er mest mulig funksjonalitet, og at det er en fordel å ikke ha en ekstra dings å drasse på. Vel, det er absolutt ikke det jeg bruker mp3-spilleren min til. Jeg ønsker en så liten spiller som mulig, som er praktisk til bruk når jeg trener. Det er ikke den klumpete mobilen min, som jeg aldri tar med meg på treningsturer...

×
×
  • Opprett ny...