Gå til innhold

Vanplex

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vanplex

  1. Flere enn meg som er plaget av at capacitive knappene er alt for sensitive? Særlig når jeg bruker telefonen i landskapsmodus er det lett å komme borti en av knappene på grunn av at "rammen" på telefonen er ganske liten å holde i. Ganske irriterende, skulle ønske at det fantes en måte å enten regulere sensitiviteten på knappene eller disable dem helt og bruke onscreen knapper istedet. Noen som har tips her?

  2. Spør igjen, fordi jeg stresser litt med dette... Noen som vet hvordan man fjerner spam? Får en spam melding om at jeg har vunnet iPad osv, hver morgen!

    Hvis det er sms du snakker om her, har du sikkert skrevet in telefonnummeret ditt på en eller annen konkuranse på nett. Disse meldingene koster fra 5-50 kr pr stykk og det kan fort bli dyrt.

    Det fungerer sjelden opp stoppe tjenesten, så den eneste muligheten er og ringe telenor eller hva det måtte være og sperre konto`n eller nummeret.

    Dette høres skremmende ut, men det kommer ikke som en sms. Det kommer mer som en varsler (altså, øverst når du trekker ned det vinduet).

    Den varselen kommer fra mail, sms eller et annet medie....

    Jeg har egentlig ikke skrevet inn nummeret mitt noen sted heller... Så er ikke sikker på hvordan det kan gå. Eneste programmer som "har" nummeret mitt er WhatsApp og Viber.

    ikke har du deltatt i noen konkuranse på nett heller?

    Nope, gjorde ikke det som liten unge en gang.

     

     

    Jeg tipper du har lagt inn en app som inneholder skjult reklame. Vil anbefale deg å installere 'Airpush Detector' som fanger opp hvilken app dette gjelder. Så kan du avinstallere om ønskelig.

  3. Ånei!! Skulle valgt HTC one X istedet :hm: :

     

    http://phandroid.com...urprising-bias/

     

    De har jo på noen måter rett og da. Polykarbonat er vel kjent som et sterkere materiale enn "vanlig" pastikk?

     

    At skjermen er bedre er jeg helt enig i. Selv om PenTile ikke er så merkbart på S3 er det fortsatt PenTile...

     

    One X har jo også fått mye skryt for designet, noe S3 generelt sett ikke har fått. Kamera greiene og klokkahsteigheten er dog en ganske stor vits. I tillegg er det feil informasjon der, for One X har beats - S3 har wolfson dac.

     

    Countering objectsene var dog morsomme. Det var typiske selgerknep. Ikke nevn hva konkurrenten har, bare nevn hvor flott det du prøver å selge er og håp at de glemmer det de spurte om.

     

    Har bestilt S3 selv btw, men i mine øyne kunne det like godt blitt One X. Tror faktisk det har vært det vanskeligste telefonvalget mitt noensinne og i mine øyne er det ingen av telefonene som er bedre enn den andre.

     

    S3 har også polykarbonat deksel:

    http://www.phonearena.com/news/Confirmed-the-Samsung-Galaxy-S-III-is-polycarbonate-not-plain-plastic_id30304

  4. Dette må være noe han selv har slått av i farten :p

    Gå inn på instillinger --> Lyd --> Scroll ned og huk av på Skjermlåsingslyd.

    Var blant annet dette jeg mente med "det selvfølgelige".

    Skjermlåsningslyden virker som den skal, og alt av lydnivåer ser ut til å være satt riktig. Men får jeg varsling ved sms o.l. - nei!

    post-52743-0-51131000-1338977282_thumb.png

     

    Ikonet helt øverst til venstre på skjermbildet tilsier at du har skrudd av notifications. Skru på notifications igjen så løser nok problemet seg

  5. Takk for svar 2bb1.

     

    Jeg ringte talkmore, han trodde han hadde hørt om det, men etter å ha undersøkt litt, så hadde han ikke... Han lagde i hvertfall en sak på det, men det er jo telenor som må undersøke, så derfor kunne det ta noe tid sa han.

    Fristet til å bytte til noe annet. Dessuten, hvordan kan talkmore vinne den derre kundesenter undersøkelsen? Har ventet 10-15 minutter hver gang jeg har ringt. Og i går ringte jeg med en gang de åpnet!

     

    Hvis du har mulighet kan du jo teste å sette sim-kortet i en annen telefon og sjekke om du får samme problem der. Da får du hvertfall bekreftet om det er tlf eller sim som sliter

  6. Er det noen som får opp en forstyrrende hjelpestemme når man gjør visse ting med telefonen? Den kommer bare ved et par tilfeller. Det er når jeg tar to fingre og drar dem mot hverandre slik at jeg ser en thumbnail av hver desktop. Mannsstemmen forteller da at jeg "nå ser alle workspaces", e.l. Valget mitt annonseres igjen når jeg velger en slide.

     

    Har noen peiling på hvordan jeg kan skru av dette? Har sjekket under accessibility og overalt ellers (tror jeg?), men finner ingenting.

     

    Det rare er at det er kun ved disse to anledningene jeg blir fortalt hvilket valg jeg har foretatt. Ikke ved noen andre funksjoner.

    Dette problemet hadde eg også.jeg resetta tlf til fabrikk.

    Men leste her etterpå at en mente det kunne være en bug i Led notification (led lite eller noe fra play store).Har du den,avinstaller og se om det forsvinner.

     

    Yep, hadde akkurat samme problem og det løste seg ved å avinstallere 'Light Flow Lite', da det ser ut som det er en bug i denne appen som forårsaker dette.

  7. HJELP!

    Når jeg på hjemmeskjermen trykker meny-endre og får opp alle 7 hjemmesider i miniatyr,begynner den data-damestemmen og si noe,bl.annet boe om "pen"...Hvordan får jeg bort denne snakkingen??

     

    Tror det er bug i appen "Light Flow Lite" som gjør det. Prøv å avinstaller den og se om det bedres.

  8. Det var riktignok en utstillingsmodell...men merker du ingenting hvis du drar fingeren kjapt frem og tilbake på hjemmeskjermer og menyer? Og hva med hjemknapp?

     

    Nope silkemykt uansett hvor fort eller sakte jeg prøver å sveipe :)

     

    En liten stresstest:

     

     

     

    Høres bra ut mtp på et kjøp...men den videoen der ser da vitterlig ut til å gå med økt hastighet, så da blir det ikke spesielt reelt ;)

     

    Jeg tipper årsaken var (siden det var en utstillingsmodell) at mange har testet den og åpnet masse program som de ikke har lukket igjen via multitask-menyen. Jeg merket det selv i starten når jeg glemte å avslutte apps så ofte.. Var det 20 program som kjørte samtidig så kunne det hende den lugget litt i meny-navigeringen. Spesielt hvis jeg hadde live-bakgrunn i tillegg. Så lenge man passer på å lukke programmene etter bruk så burde ikke dette være et problem i hele tatt.

  9. Noen som har tips om FPS-spill som er støttet på S3? Har sjekket ut flere bl.a N.O.V.A 3 som kom i går, men virker ikke som så mange har støtte for S3 enda. Vært morsomt å fått testet grafikken litt.

    Spillet behøver ikke å være eksklusivt støttet av S3. Sålenge det er støttet av ICS, så skal det funke.

     

    Det kan neppe gjelde i alle tilfeller hvertfall. Jeg ser spillet funker på Nexus med ICS:

     

     

    Derimot står det på Play at enheten min er inkompatibel med spillet. Det har jeg også nå fått bekreftet via mail fra Gameloft kundeservice.

     

    Kjøp gta3 og koble til ps3 stikka. Skal funke som fjell det:-) funker på taben min.

    Jeg kan rett og slett ikke være i denne tråden mere...er så deprimerende å vite at det sitter en masse folk rundt om i landet og tafser på denne godsaken, mens jeg ennå sitter å venter:-(

     

    Ble så jeg kjøpte GTA3 :-) Har ikke ps3 så må nok styre med touch.

  10. Er det noen fler her som opplever at nettleseren klikker? har hendt flere ganger nå. Si at jeg skal inn på internett og skriver f.eks: www. google.no, da skjer det ingen ting og etter noen sekunder så lukker nettleseren seg automatiskt.. jeg går da så inn på den igjen, og det samme skjer, men hver 3. gang jeg prøver så fungerer den, men den har da på en måte "startet på nytt" slik at hjemme siden alltid blir www.samsung.no. Veldig irriterende.. Er dette en bug i ICS, eller hardware?

     

    Hm, får opp siden uten problem jeg hvertfall. har ikke opplevd noe lignende. Har du testet med en annen browser som f.eks Chrome?

  11. Er S3 veldig mye bedre enn S2? Er det store forandringer som er gjort?

    Er batterilevetiden bedre?

    Det er kanskje det som har irritert meg mest med S2. Jeg bruker mobilen veldig mye riktignok, men sykt irriterendes at den ikke holder en hel dag engang. Må alltid ha med meg lader.

     

    Lurer også på hvor lenge man bør vente før prisene begynner å synke? Trenger strengt tatt ikke ny mobil akkurat nå, men har veldig lyst på S3 da:) Vurderer å vente litt til den blir billigere.

    Vil gjerne ha fler svar:)

     

    Jeg ladet opp batteriet så det var 100% i går kveld (ca 23-tiden). Det var aller første lading på min telefon. Jeg har brukt telefon en god del i dag og nå har jeg 43%.

  12. Noen måte å komme seg til toppen av nettsider på i telefonene nettleser?

     

    Og hvis med flash? Må dette installeres fra play eller er den ferdig i nettleseren?

    Er det ikke bare å dobbel-tappe på toppen av telefonen, da? Altså utenfor skjermen? Dette skal jo fungere i alle menyer/nettlesere osv. Må muligens aktiveres i innstillingene.

     

     

    Når det gjelder den hvite S3-en, så var jeg å prøvde den hos NetCom i dag. Sølvlisten rundt telefonen ser veldig bra ut, men det blir litt mye hvitt for min del, så tror nok jeg bare smører meg med tålmodighet og venter på den blå :)

    funker ikke med trapp i nettleseren

    Trapp?? Jeg mener bestemt å ha sett en video av S3 hvor noen gjør nettopp dette - dobbel-tapper for å komme øverst i nettleseren.

     

    I følge reviewer jeg har lest, så fungerer dette ikke i nettleseren.

     

    Hvis man sjekker "lær mer op tapp til topp" så er ikke nettleser nevnt der engang, så funker nok ikke der.

    Flere enn meg som sliter med å faktisk få denne til å fungere? Jeg satt i 2-3 minutter å prøvde å tappe, men fikk den bare til å funke 3-4 ganger i der hvor de skal fungere (kontaktlista, e-post innboks og e-post)

×
×
  • Opprett ny...