Gå til innhold

Orihime

Medlemmer
  • Innlegg

    250
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Orihime

  1. Hei.

     

    Noen som vet hva modell betegnelsen på Smartphonen Telenor solgte i ca 2003? Føler jeg har lett over alt men finner ikke noe. Ikke en gang Telenor selv kunne hjelpe meg :S Men noe her som vet? Den ser sånn ut

    smartphone_1.jpg

    (Lånt bilde fra en på root.no da jeg ikke fant noe annet bilde. Håper eier av bilde synes det er greit. Hvis ikke så si ifra så fjerner jeg det)

  2. Tråden kan stenges!

     

    Kommer ikke til å skje noe med bilen på laaang tid. Lager heller en ny tråd når det virkelig begynner å skje noe med den. Akkurat nå aner jeg ikke når det blir.

    Men vil takk for alle hyggelig tilbake meldingene jeg har fått :) Jeg håper å komme sterkere tilbake ved en senere anledning.

    So long :)

  3. Fin bil ;)

     

    Ble konge med de felgene der :D

     

    Hvordan ble den å kjøre med 17" og hvilken profil er det på dekkene du har på??

     

    Har en Audi 80 selv, men har bare stålfelger :sick: Men resten er ikke aller værst, noen skjønnhets feil her og der.

    8900694[/snapback]

     

    Takk :)

    Det ble veldig bra å kjøre med 17". Dimmen er 205/40-17". Må ta det pent over dumper da. Ikke akkurat så mye dekk som tar av for slag. Men utenom det så er det supert å kjøre med :)

     

    Hvordan ble den å kjøre med 17" og hvilken profil er det på dekkene du har på??

    8900694[/snapback]

     

    Svarer her siden jeg er i samme situasjon :)

     

    Sliten, stiv bakaksling som Audi 80 er utstyrt med sammen med slitne opphengsforinger bak ødelegger komforten mye mer enn det 17" felger gjør :) Merker ikke så mye på dempingen i dekkene (har 215/45-17), men merker at bilen sporer en del mer. Så om det bakre hjulopphenget ditt er i tipp-topp stand er det ikke noe nevneverdig ubehagelig med 17"-ere :whistle:

    8900982[/snapback]

     

    Enig det du sier der. Men mitt hjuloppheng er, om ikke tipp-topp stand, i bra stand så er ikke noe problem å kjøre med 17" nei :)

  4. Bra å fjerne rusta før den tar helt overhånd.

     

    Så såvidt bilen din i dag i "sentrum", passet bra med de felga der ja :thumbup:

    8839164[/snapback]

     

    Takk for det :)

     

    Ser nydelig ut ja. Liker bilen godt med de felga, ass.

    Er de skikkelig skrudd? eller bare juks?

     

    Og vær så god, bare hyggelig. Må jo fikse litt på sånt her. Satse på at det tørker skikkelig nå, så det ikke forsvinner med en gang.

    8839703[/snapback]

     

    Ut i fra det jeg har blitt fortalt så er de skrudd. Har ikke sjekka etter :p Skal ta å gjøre det.

     

    Ja, håper det har fått tørka skikkelig. Sto 3 timer i sola i går så burde ha tørka da. Hvis ikke får jeg gjøre det om igjen :p Eller bare skifte kanalene ;)

  5. Fiksa litt på bilen min idag. Var litt rust forest på kanalen på begge sider foran som jeg ville få vekk.

     

    Venstre side:

    P1000742.JPG

    Høyre side:

    P1000744.JPG

     

    Pussa til det ble blankt

    P1000747.JPG

     

    P1000748.JPG

     

    Så hadde jeg på Rust Master. Ble lilla og fin :p

    P1000750.JPG

     

    P1000754.JPG

     

    Så var det tid for maskering. Kanskje litt vel mye, men ville ikke ha tektyl på felgen og lakken. Takk for lånet av tektyl Zyrex :)

    P1000753.JPG

     

    P1000756.JPG

     

    Og sånn ble resultatet. Ble bedre enn det det var :)

     

    P1000759.JPG

     

    P1000760.JPG

     

    P1000761.JPG

     

    P1000763.JPG

     

    Bestilt også time til lakkering idag. Dem hadde ikke noe ledig før i begynnelsen av august, men det går greit. Skal da lakke høyre bakskjerm, fra venstre framdør og helt bak og bagasje lokk. Så det blir bra :)

     

    Et bilde til til slutt

     

    P1000737.JPG

  6. får håpe du slipper samme smellen som jeg fikk med mine (TSW) felger... de hadde nemlig klart å lage felger med bolthull på 13mm (såvidt jeg vet bruker alle personbiler 14mm bolter). Dermed passet ikke de fullstendig standardiserte hjulboltene (som til og med ble levert sammen med felgene) i felghullene :(

    8744374[/snapback]

     

    Håper jeg slipper at noe sånt skjer ja. Kjedelig greier :( Har hatt litt trøbbel med dem en gang allerede.

    Satte på de samme felgene på pappa sin bil fordi de liksom skulle passe rett på. Litt vanskelig å finne felger til bilen hans fordi calipperne er så store foran. Men det gjorde de seff ikke. Så på med 5mm spacere som jeg måtte reise til Oslo å hente (7mil) fordi dem hadde glemt å sende dem med :mad:

    Så, håper de ikke blir noe tull med mine.

     

    Legger ved et bilde av pappa sin bil. Synes de ble veldig fine på den bilen :) Håper det blir like bra på min :)

    post-96709-1180561013_thumb.jpg

  7. Kantfelg er for de priviligerte, så gleder meg til å se den når de kommer. Satser på du får de innen helga da, så jeg får sett :D

    8735511[/snapback]

     

    Ja, håper de er på plass til da :) Skal ringe i morra å høre om dem er på plass til fredag. Håper at de kommer på torsdag jeg da. Hehe.

  8. TSW-felger med polert felgkant er NICE på Audi 80 ;) (har selv TSW Volcano i 17" ;) )

     

    husk på å vaske felgene ofte og alltid ha med deg pusseklut til å dra over felgkantene :p en skam å kjøre rundt med slike om de ikke skinner, har man polert felgkant, så har man polert felgkant :D

    8734896[/snapback]

     

    Hehe. Enig det. Pusseklut kommer på plass i bilen i morra ;)

  9. Et liten oppdatering.

    Bilen får nå nye felger :) Bestilte dem i dag, så håper dem er på plass innen fredag. Bestilt de her: TSW Catalunya

     

    Skal ha sammen dim som jeg har nå, ergo 205/45-16". 7" brei felg.

     

    Orker ikke å kjøre med de felga jeg har lengere. De som sitter foran har blitt en antydning urunde igjen, og gidder ikke å rette dem en gang til. Så legge heller i litt mer i felger nå å får noen av bedre kvalitet enn det jeg hadde. Så håper dette blir bra. Tror de vil passe bra på bilen :)

  10. Bilen ble kjempefin med stylinga :)

    Vurdert å fjerne bilens navn og motorbetegnelsen bak? Da hadde den blitt helt clean. Og jeg synes bilen er fin når eksospottene ikke synes siden du har den type stylingen. Ekstra soting av rutene hadde nok også blitt pent ja :)

     

    edit

    Kanskje sånne baklykter hadde blitt pent på bilen?

    MA210752-2.jpg

     

    CrossTouran kommer med disse lyktene. Tror de kunne ha blitt fine på bilen din :)

    VW_CrossTouran_2.jpg

  11. Leste igjennom denne tråden nå. Mye artig lesning. Tror det er lurt å kjøpe en ny bil ja for som flere har sagt tidligere, blir nok mer og mer problemer med denne bilen framover og eventuelle ting du gjør får du ikke tilbake når du skal selge den. Er ikke rare summen man får for en bil som har gått nesten 400.000km

    8420780[/snapback]

     

    Jepp, det er det jeg har finni ut å. Så når jeg har kjøpt meg ny bil så skal jeg begynne å fikse på den jeg har nå. Bare for moro skyld og for å ha det som en hobby.

     

    Er en utrolig morsom bil å kjøre, så jeg synes det er fælt å bare skrote den når jeg har kjøpt ny. Har lyst til å fikse opp igjen en bil, så denne bilen er et greit utgangspunkt :)

  12. En liten oppdatering.

     

    Har nå bestemt meg for å ikke påkoste bilen min store summer med det første. Skal heller spare penger til en ny bil, og så vil denne bilen jeg har nå bli avskiltet og fikset på etterhvert. Får igjen så godt som ingenting hvis jeg selger den, så da kan jeg like gjerne beholde den. Så går alt etter planen så skal jeg kjøpe meg en ny bil om 2år. Håper seff at det blir før, men sånn det ser ut nå så virker 2år realistisk.

     

    Det blir en ny Audi, men vet ikke helt hvilken modell. Har sett litt på Audi 100 (C4) og Audi 80 (B4). Sett at man får disse bilene i ganske bra stand og gått under 200.000km til rundt 35.000-50.000. Så da har jeg satt meg et mål at jeg kanskje kan klare å spare det i løpet av 2år :)

     

    Men da blir nok denne showcasen ganske så stille framover. Jeg stenger den ikke, lar den være åpen i tilfelle det skulle skje noe med bilen på en posetiv eller negativ måte. Hehe

     

    Takker for alle de hyggelige komentarene om bilen som dere har kommet med :)

    Er det noe dere lurer på så er det bare å skrive her så skal jeg svare :)

     

    So long

×
×
  • Opprett ny...