Gå til innhold

Republic3D

Medlemmer
  • Innlegg

    3 225
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Republic3D

  1.  

    Jeg har hatt iPhone 5 i tre år, og når batteriet gikk på den bestemte jeg meg for å gå tilbake til Android fordi Apple har overpriset telefonene sine til de grader. Har hatt diverse Android før iPhone 5, men det er en del nytt siden den gang.

     

    Jeg bestemte meg for å kjøpe en Samsung Galaxy Edge S7 som jeg er veldig fornøyd med. Har også skaffet meg et 200GB minnekort som jeg satte inn i dag.

     

    Det jeg lurer på er hvordan jeg stiller inn telefonen til å lagre bilder, videoer og musikkfiler på minnekortet automatisk fra nå av? Jeg lurer også på hvordan jeg skal flytte de filene jeg allerede har på systemminnet til minnekortet. Setter stor pris på hjelp! Er litt Android-nybegynner igjen... har googlet uten å ha blitt så veldig mye klokere.

    Kamera appen skal endre det selv mener jeg. Da kamera appen er oppe, skal det være bilde av minnekort, om ikke så klikk på tannhjulet, derfra kan du velge hvor :)

     

     

    Jøss, det gjorde den ja. Da er jo den saken grei. :)

     

    Men lurer fremdeles på hvordan jeg flytter eksisterende media over til minnekortet? På skjermen har jeg nå en option hvor det står  "SD-Kort Trykk her for å overføre mediefiler".. det er akkurat det jeg vil, men når jeg trykker på den kommer jeg til en ny meny hvor jeg er i filstrukturen på telefonen. Derfra vet jeg ikke hva jeg gjør. Ser ingen mulighet for å markere filer eller noe sånt.

     

    Forresten så tror jeg Telenor pushet ut oppdatering for VoLTE i dag.. i går hadde jeg 4G+ symbol øverst, nå står det VoLTE. 

    Min tlf er forresten Exynos med Samsung ISOCELL brikke, ikke Sony. Virker som det varierer. 

     

    Edit: Jeg fant ut hvordan jeg flytter filer! :D 

    • Liker 1
  2. Jeg har hatt iPhone 5 i tre år, og når batteriet gikk på den bestemte jeg meg for å gå tilbake til Android fordi Apple har overpriset telefonene sine til de grader. Har hatt diverse Android før iPhone 5, men det er en del nytt siden den gang.

     

    Jeg bestemte meg for å kjøpe en Samsung Galaxy Edge S7 som jeg er veldig fornøyd med. Har også skaffet meg et 200GB minnekort som jeg satte inn i dag.

     

    Det jeg lurer på er hvordan jeg stiller inn telefonen til å lagre bilder, videoer og musikkfiler på minnekortet automatisk fra nå av? Jeg lurer også på hvordan jeg skal flytte de filene jeg allerede har på systemminnet til minnekortet. Setter stor pris på hjelp! Er litt Android-nybegynner igjen... har googlet uten å ha blitt så veldig mye klokere.

  3. Største problemet er vel kanskje at motorer som benytter fast drivstoff er 10x lettere og tryggere å håndtere enn de som drives med hydrogenperoksid, billigere å lage, og vil aldri kreve noe "fueling" i forklant av selve oppskytingen hvis de leveres komplett.

    Den "miljøvennlige" biten er nokså urelevant, at hybrider kan throttles... vel, har man egentlig behov for det annet enn for MaxQ?

     

    Ja, throttling har man absolutt bruk for. Fremtiden for romfart ligger i å kunne gjenbruke Stage 1, og senere også Stage 2 slik som SpaceX holder på med. Da må raketten tilbake til jorden og throttling er en stor fordel.

  4. Jeg har et problem hvor PC'n lar vente på seg under oppstart. Jeg når kode A2, og DVD-rom'en blinker. Sånn blir den stående i et minutt eller noe slikt. 

     

    Maskinvare:

    MSI X99S SLI PLUS

    i7 5820k @ 3,6 ghz

    32GB Crucial DDR4 

    Geforce 780 GTX

    240 GB Samsung 840 SSD

    120 GB OCZ Agility 3 SSD

    2 TB WD HDD

    TSSTcorp DVD-rom

    Windows 10 Home 64-bit (Norsk)

     

    Problemet begynte etter at jeg prøvde å bruke Hvilemodus. Hvilemodus fungerer helt fint, men etter at jeg brukte det så henger den på A2 hver gang jeg rebooter.

     

    Jeg vet at A2 har med DVD-rom å gjøre, at den sjekker boot sequence eller noe sånt. Men det er ingenting i DVD-rom'en. Det er ingenting å vente på. 

     

    Det jeg har forsøkt er å fjerne DVD-rom som et alternativ under boot sequence. Ingen forbedring. Så resatte jeg BIOS/UEFI, det hjalp ikke. Så flashet jeg BIOS med siste utgave, og installerte nye chipset drivere. Fremdeles samme problemet. 

     

    Det jeg ikke har forsøkt er å fjerne DVD-rom fysisk, men vil helst ikke det da jeg faktisk trenger den i blant. Og jeg finner ikke gitteret til kabinettet som skal på samme plassen den sitter. 

     

    Forslag?

  5.  

    Vive'n min funker 100% på den andre PC'n min.  :)  Heldigvis! Er helt sikkert noe USB-tullball med hovedkortet på den PC'n jeg bruker til vanlig. 

     

    Liker Virtual Desktop veldig godt, men utrolig vanskelig å lese skrift om jeg ikke bretter hele "skjermen" rundt meg. Noen andre som sliter med det samme?

    Skriver dette fra Virtual desktop. Screen size er satt til 100 grader, curved. Ser alt helt klart og tydelig. Funker veldig bra :)

     

     

    Størrelse 100? Hvilken avstand har du satt den? :)

  6. Hvor er det dere har lest 5000 NOK for 1070? (Nei har ikke lest alle 117 sidene). Sweclockers estimerte 4200 SEK for tredjepartskort, så jeg ville ikke blitt forundret om vi så 1070 ifra 4000 NOK i løpet av sommeren. Det er ikke sikkert tredjepartskortene kommer særlig senere, sist gang var de på markedet omtrent samtidig. Det er ikke slik at Nvidia holder igjen for å selge FE/Referance-kort selv. Det er ikke der de tjener de store pengene.

  7. Vive'n min funker 100% på den andre PC'n min.  :)  Heldigvis! Er helt sikkert noe USB-tullball med hovedkortet på den PC'n jeg bruker til vanlig. 

     

    Liker Virtual Desktop veldig godt, men utrolig vanskelig å lese skrift om jeg ikke bretter hele "skjermen" rundt meg. Noen andre som sliter med det samme?

  8. Merkelige greier. Den eneste måten jeg får det til å funke er å slette Vive programmet og SteamVR, og så installere det på nytt. Hver bidige gang, og det sier seg selv at det ikke er holdbart.

     

    Har prøvd samtlige USB-porter (både USB2 og USB3)

    Har flashet bios

    Har oppdatert chipset (inkl USB chipset)

    Har plugget ut andre USB-plugger.

     

    Jeg får kun et rødt lys på siden av headsettet. Jeg kan reboote headsettet, da ser jeg et grønt lys i et millisekund, før det blir rødt igjen. Det står at Vive er koblet til med grønn skrift når jeg rebooter. 

     

    Etter at jeg oppdaterte chipset, så får jeg ikke feilkode 108 lenger, det står kun "Ikke klar" i SteamVR. Lighthouse er plassert så de finner hverandre, og er i sync. Har oppdatert firmware til kontrollene, var ingen ny firmware til de andre delene.

  9. Er litt oppgitt her. Fikk det til å funke i går. I dag er lyset på headsettet rødt. Får feilkode 108 når jeg starter SteamVR. Får feilkode når jeg prøver å starte room setup. Null forandringer gjort siden i går, når det faktisk funket.

     

    Har prøvd å fjerne driverne, koble til på nytt. så driverne installerte på nytt. Det hjalp ikke.

    Har prøvd å slette SteamVR og legge det inn på nytt. Det hjalp ikke.

    Har prøvd å bytte til flere ulike USB-porter. Det hjalp ikke.

    Til slutt oppdaterte jeg bios på hovedkortet, det hjalp ikke.  

  10. Da har jeg fått mine HTC Vive :D Veldig artig så langt! Men jeg har ikke klart å finne alle de Valve demoene.. hvor er de? Hvor er robot repair og det store rommet hvor du kan gå rundt og prøve forskjellige ting? Fikk en bundle code på epost som ga meg Job Simulator, Tilt brush og Fantastic Contraption.. men finner ikke demoene. 

  11. Tipper Single Pass Stereo teknologien er ren softwaredrevet, så det ville ikke forundret meg om det ble tilgjengelig gjennom driveroppdateringer på 700 og 900-serien også. Hvertfall 900-serien. Ut fra det jeg forstår gir den alene ca 30% økning i VR performance. Så tipper din Titan X vil være omtrent like rask som en 1070 med de oppdateringene, Gintoki. Uansett, gode nyheter! :)

     

    Min HTC Vive skal komme i løpet av dagen i dag... LITT spent for å si det sånn! 

  12. Nvidia GTX1070 og GTX1080 er launched! 

     

    GTX1070 = 379USD, raskere enn Titan X

    GTX1080 = 599USD, to ganger raskere enn Titan X.

     

    De viste også en scene med en komplisert 3D figur med millioner av polygoner og masse lys og skygge osv i VR med dagens teknologi. FPS var 67, ikke bra nok. Så slo de på noe de kaller Single Pass Stereo eller noe sånt. I bunn og grunn betyr det at kortet ikke rendrer ting du uansett ikke ser, og FPS fløy opp til 96.

     

    Glad jeg ventet med å kjøpe nytt grafikkort...  :w00t:

    • Liker 1
  13. Jeg har bare GTX 780 4GB selv.. ifølge Steam VR testen så er jeg bortimot 80% på gul, dvs "capable" men "upgrade recommended". Ingen frames under 90 i testen, men det er jo ikke alle spill som skalerer like bra som robot repair. Har ikke særlig lyst til å kjøpe nytt 900-serie skjermkort med 1070/1080 rett rundt hjørnet.

  14.  

    Da fikk jeg min pre-prder authorization email!

     

     

    Gleder meg litt nå ja!! Hvor lang tid tok det etter dere fikk deres epost til dere hadde Vive'n levert?

     

     

    Jeg fikk den mailen for snart 2 uker siden, og kredittkortet har hatt en reservert transaksjon stående halvannen uke nå. Men headsettet er enda ikke sendt. Så det kan ta litt tid ;)

     

     

    Ah skjønner. Håper det ikke tar for lang tid da. :) Vet du hvor mye den reservasjonen var på i kr?

  15. Da fikk jeg min pre-prder authorization email!

     

     

    We're about to finalize your order. Let's make sure it doesn't get delayed!

    • Please ensure that you've got the funds available in your debit or credit account.
    • If you forgot which card you used, or if you forgot how much your order total is, refer to your Order Confirmation Email.
    • We recommend that you call your bank or credit card company and let them know that you're expecting a charge from DRI*HTC CORPORATION, and that you approve.

    If you paid via PayPal, we've taken funds out of your account already and your order will ship soon.

    If the authorization is no longer showing on your card, no need to panic: this means we're processing your order. Keep an aye out for an email that includes additional instructions.

    For more information, refer to this post on the HTC Vive Blog.

    Thanks, 
    The Vive Team

     

     

    Gleder meg litt nå ja!! Hvor lang tid tok det etter dere fikk deres epost til dere hadde Vive'n levert?

  16.  

    Ser uansett ut som de kanskje har stoppet utsendelser til Norge for nå, ingen norske som har meldt noe siden mandag tror jeg :(

    Tror kanskje DRI venter på å få papirene i orden... For et totalt inkompetent selskap.

     

    jeg venter pakke fra DHL nå. Regner med at det blir Vive i helgen :)

     

    Edit: 

    attachicon.gifWIN_20160415_13_50_03_Pro.jpg

     

    :D

     

     

    Tipper du er sånn passe happy nå! :D Begynte nesten å synes synd på deg fordi det tok sånn tid. Fortell hvordan førsteinntrykket er? 

  17. Hvordan er Vive i forhold til spill som skyrim, elite dangerous osv ?

     

    Jeg har liten interesse for spill der jeg må stå midt i rommet og veive. 

     

    Med oculus rift måtte man gjøre noen grep men det funka relativt greit.

     

    Det er ganske likt, men med Vive har du muligheten til bruke room scale. Du må ikke. Du kan sette opp som stationary også. Elite Dangerous f.eks ligger under SteamVR listen av spill i Steam, og som kjent er Vive et produkt laget i samarbeid mellom Valve/Steam og HTC. Så det er ikke noe problem.

×
×
  • Opprett ny...