Gå til innhold

IkLoma

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IkLoma

  1. Om det ikke ordner seg før skolen begynner så prøv iallefall å møt opp på skolen du vil inn på. Jeg kom inn på en skole ca 1 mnd etter den hadde startet. skolene overtar inntaket så det er skolene som eventuelt bestemmer hvem de vil ta inn om de har ledige plasser. Noen skoler "gidder ikke" å bruke mye tid på å kontakte de som er på venteliste om det er noen som ikke møter opp første skoledag og da kan det være mulig å få plass bare en møter opp. Jeg hadde ikke søkt på det jeg fikk plass på engang.

  2. Nå ser ikke jeg på meg selv som ateist eller "humanetiker" men kan svare uansett.

     

    1. Hva/hvem/hvorfor er du ikke troende? Hva fikk det til å tenke i disse baner?

    Fordi jeg ikke har noen grunn til å tro på noe annet enn meg selv og det jeg ser. føler ikke at jeg mangler noe i livet og er derfor heller ikke på jakt etter noe å "tro" på.

     

    edit: Samtidig så ser jeg at hva som er "riktig" i religion i dag ikke var det for 100 år siden og om 100år igjen er det noe helt annet som er "riktig". dette for meg er et besvis på at religion ikke er tilpasset jorden.

     

    2. Vi hører stadig at ikke troende tror på ingenting, men hva tror du egentlig? Hva har du byttet ut troen på en gud med? Hva ønsker og håper DU å oppnå?

    Det som beskriver meg best er vel kanskje agnostiker. Jeg tror ikke på noen gud men jeg mener jeg ikke har nok kunnskap til å NEKTE for at det finnes noe.. jeg har slått meg til ro med at jeg ikke vet og at det er likegyldig for meg hva som er "rett"

     

    Jeg har som mange andre her ikke byttet ut troen min med noe annet da jeg aldri har trodd på noe overnaturlig.. eller, jeg trodde på julenissen veldig tidlig i livet.

     

    3. Hvorfor er det så vanskelig å samle ateister? Er de ensomme ulver av natur eller er det fordi vi har så forskjellige syn på hvorfor vi IKKE tror?

    Jeg føler ikke behov for å samle meg med andre som ikke tror fordi jeg ikke bryr meg. De som vil tro kan få tro, de som ikke vil tro skal slippe. Jeg føler ikke jeg trenger at andre mener det samme som meg for å føle at det jeg mener er riktig

  3. Skal du ha bilstereo, så for all del ikkje kjøp noko fra Biltema!

    8471085[/snapback]

     

    hvordan er det i det hele tatt mulig å lage en slik side, og selge produkter på nettet, uten en gang å ha et eget domene?

     

    snakker da om eltek siden

    8473317[/snapback]

     

    *host*www.dynabel.no*host*

    Eltek er bra, selger mye med høy kvalitet og har bra service

  4. har et lite problem, er vanlig lyd i de interne høytalerene i min dell inspiron 630m. problemet er bare at lyden i de interne høytalerene ikke blir borte om jeg plugger inn f.eks. headsett eller forsterker. mente dette er HW. styrt så er det lydkortet det er noe feil med?

     

    edit: funnet ut at dette er et problem med 639m og ubuntu.

×
×
  • Opprett ny...